Şimdi Ara

Megaworks 550 & Gigaworks G500 (Aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yarin iki sistemden birisini alicam.
    Fiyatlar asagi yukari ayni.
    Sadece kalite acisindan soruyorum.
    HANGİSİNİ ALMALIYIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms -- 11 Eylül 2006; 0:31:22 >

• Wallah kardes kullanmadıgım ıcın bı cvb yazamam ancak benm bıldıgım kdryla megaworks 550 daha ii ama kullananlar benden daha ii bilir yinede onlarda bı fıkırlerını solesınler yardımcı olalım ok

saygılar...
  • hiç düşünmeden gigayı al pişman olmazsın
  • ben bizzat test ettim giganın sub daha güçlü ama mid ve tizlerde mega ii ben olsam giga alırdım
  • Giga nın yarı fiyatına mega 550 alırsın.Mega 550+x-fi e.music iyi bir ikili.Ben kullanıyorum ve gerek oyun olsun gerekse müzik çok memnunum.Bence yapacağın en mantıklı yatrım bu ikili olur.Bu arada fiyatları iyice araştır.Biribirine yakın olmaması lazım.
  • mega da kullandım suan g500 kullanıyorum ikisi arasında g500 tabiki, daha kaliteli olduğuna emin olabilirsin. Zaten görünce anlarsın.
  • tam emin değilim fakat vatanda kampanya olmalı g500+xfi 299$+kdv şeklinde..megaworkste kdv dahil 300ytl civarı card finans ile..seçime gelince g500ün hem sub büyük hem uyduların boyutu büyük ve daha iyi duruyor sadece görünüş olarak yorum yaparsam dostum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Logitech Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o dediğin kampanya mega ile bile olsa mümkün değil.
  • Mehmet hocam, Megaworks uzun süredir kendisini kanıtlamış, kullananların genelde beğenisini kazanmış, özellikle kaliteli tizlerinin yanında bass seviyesi ilede tatminkar olan bir set.
    G500 ise Creative'i piyasaya sürdüğü daha yeni teknoloji bir ürün. Subwooferdaki çift çıkış bile ilginç. G500'ün bass karakteristiği Megaworks'tan biraz daha öndeymiş. Yalnız bildiğim kadarı ile fiyatı Mega'dan da bir miktar daha pahalı bunuda hesaba katmak lazım.
    Asıl önemli olan senin nasıl müzikten hoşlandığın. Karar verme sürecine bu daha iyi yardımcı olur.
  • Trance muzik.. Ama bastan fazla hoslanmam, daha cok soft.
    Equalizerde de falan genelde latin ayarina getiriorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thermaltake

o dediğin kampanya mega ile bile olsa mümkün değil.

nasıl mümkün degil 480 ytl xfi dahil
     Megaworks 550 & Gigaworks G500 (Aldım)
  • o ilanda bi yanlışlık olmalı, X-fi 240 ytl ne yani 500 ytl lik G500 u 240 ytl ye mi veriyolar?
  • hakkatten ya bu fiyat niye böyle..

bazı seyler de cok düşük fiyat
  • ne yanlışı az önce aldık hala yanlışlık var diye idda ediyorsunuz kargo gelince fatuaranın ss ını göndereyim istersen

imzana bakılırsa sen tonla para dökmüşsün herhalde şimdi bu fiyatı görünce inanmak istemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 10 Eylül 2006; 20:13:53 >
  • Eğer öğleyse 200 ytl fazladan ödemiş oluyorum evet
  • Ben G500 aldim bugun de x-fi yi sattım bile...
  • akadaslar mega alsam onboardses kartım var onda nasıl ses verir

vatan da fiyatlar doğru ise 320 ytl mega

creativ e baktım mega nın bi sürü ödülü var giga da bi tane var..
  • SONY DAVDZ100 EV SİNEMA SİSTEMİ

bide arkadaslar böyle bi sistem pc ye bağlanıyormu????

bağlanırsa nasıl performans verir???????????????????
  • 4 gün önce xfi ses kartı almıştım vatan'dan bugün kampanyayı görünce faturayı alıp gittim vatana aradaki farkı verip g500 hediyesini de aldım
    evde şuan hem mega hem g500 var.baslar bariz şekilde g500de iyi, tizlerde mega daha iyi ama aşırı bi fark yok.toplamda g500 daha iyi bence.elinde zs ve üzeri bi kartı zaten olanlar megayı alsın ses kartı olmayan g500+x-fi ikilisini alsın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taktik

4 gün önce xfi ses kartı almıştım vatan'dan bugün kampanyayı görünce faturayı alıp gittim vatana aradaki farkı verip g500 hediyesini de aldım
    evde şuan hem mega hem g500 var.baslar bariz şekilde g500de iyi, tizlerde mega daha iyi ama aşırı bi fark yok.toplamda g500 daha iyi bence.elinde zs ve üzeri bi kartı zaten olanlar megayı alsın ses kartı olmayan g500+x-fi ikilisini alsın derim.

peki bu x-fi kart normal de kac kurus
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.