Şimdi Ara

HTC almayın, neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC telefon almak isteyenler okuyun lütfen...
    size son 2 ayda!! başıma gelen olaylardan bahsetmek istiyorum.
    yaklaşık 1 yıl önce HTC one m7 telefon aldım, hiç bir sorun yokken ve telefondan inanılmaz bir şekilde memnunken kamerası arızalandı telefonumun. Teleservice yolladım, tamir edip yolladılar ve ufak çizikleri olan arka kapağımı da değiştirdiler. helal olsun dedim adamlara...

1 hafta sonra telefonumun mikrofonu bozuldu, sesim karşı tarafa gitmiyordu. servise yolladım, telefonu aynen geri yolladılar yaptık diye. servis formunda anakart değişti diye bir ibare var..

geri yolladım bu sefer sağolsunlar yapmışlar ve yolladılar tekrar ama kamerası flu çekiyordu. arkadan baktığımda kamera merkezde bile değildi.

dedim ki telefonumu değiştirin yenisiyle diye yine servise yolladım. yeni gelen sıfır ama lekeli! telefonumdan karşı tarafa sesim ya hiç gitmiyor ya da inanılmaz kısık gidiyor. Teleservice bu yenilenmiş telefonun HTC tarafından onlara yollandığını söyledi.

HTC yi aradım servise yollayın diyor. servise 4 kere yolladım bir daha yollamak istemiyorum diyorum.. prosedür böyle dediler. teleservice aradım telefonu geri yollayın diyorlar. dedim ki ben telefonumla geleyim sizden yeni telefonu kontrol ederek alayım ama böyle bir şansımız yokmuş..

Bu arada ayrıca HTC genel müdürüne tweet attım geri dönmedi.

Bu işlemler devam ederken 2 arkadaşımın telefonu bozuldu, biri iphone5 diğer nexus4.. apple direk telefonu değiştirdi. LG arkadaşımın önünde telefonu tamir etti.

HTC'ye forumlara ve sosyal medyaya bu konuyu anlatacağımı telefonda söylemiştim cevap bile vermediler.

Bundan sonraki hareketim ne olacak inanın bilmiyorum. ya hakem heyeti ya da tekrar servise yollamak..

HTC almayın, neden? HTC almayın, neden? HTC almayın, neden? HTC almayın, neden?

• 1300+ sanirim tazminata gidiyor. Dilekce ile beraber git faturada yazan miktari tahsil edersin. Teknik servise de muhtemelen ceza kitlenir biraz. Olur boyle seyler her firma bazi kisilere yapiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hikayede adı geçen lg nexus sahibi benim :) bahsedildiği gibi telefonumu lg servis 5 dakikada gözümün önünde tamir edip verdi. hatta benim kullanıcı hatamdan kaynaklanan arızayı garanti kapsamında tamir ettiler.

ayrıca iphone sahibi olan da eşim olur. kamerasındaki problem nedeniyle apple store a götürdüğümüz telefonu yenisiyle değiştirdiler.

ne diyelim. geçmiş olsun serdarpol kardeşim :)
  • Htc yi aramışsın servise yollayın demiş diğer markalarda değişen bir şey yok aynı şeyi söylerler burda HTC almayın demişsin ama senin tatsızlıklarının sebebi servisle alakalı birde Htc' distribütör garantisi altında değilse galiba onarım işleriyle onlar ilgilenmezler. Bu her markada böyledir. Bende htc kullanıcısıyım şimdiye kadar yakınlarımda garanti sorunu yaşayan kimse görmedim ki distribütör garantiliydi hepsi. Bir kere başınız belaya girdiğinde bunun gerçek suçlusu kim olduğunu araştırın suçun kimde olduğu açık ve net bir şekilde ortada. Bence sen "Bu servis garantisi altındaki ürünleri almayın" diye başlığı değiştir.

Orijinalden alıntı: ynsemre1

Htc yi aramışsın servise yollayın demiş diğer markalarda değişen bir şey yok aynı şeyi söylerler burda HTC almayın demişsin ama senin tatsızlıklarının sebebi servisle alakalı birde Htc' distribütör garantisi altında değilse galiba onarım işleriyle onlar ilgilenmezler. Bu her markada böyledir. Bende htc kullanıcısıyım şimdiye kadar yakınlarımda garanti sorunu yaşayan kimse görmedim ki distribütör garantiliydi hepsi. Bir kere başınız belaya girdiğinde bunun gerçek suçlusu kim olduğunu araştırın suçun kimde olduğu açık ve net bir şekilde ortada. Bence sen "Bu servis garantisi altındaki ürünleri almayın" diye başlığı değiştir.

merhaba,
    uzun süreli konuşmalar sonunda şöyle bişey söylediler bana teleservicenin bana sıfır diye yolladığı telefon onlara htc türkiye tarafından yollanmış. bunu htc tarafı da teyit etti. bu arada evet distribütör garantisi altında telefonum.
    herşeyi geçiyorum teleservicenin hatası HTC'yi bağlar, sonuçta servis anlaşmasını yapan onlar..
    yani HTC'nin yetkili kıldığı servis eğer işini beceremiyorsa hatayı telafi etmesi gerekende HTC'dir.

müşterilerinin parasını aldıktan sonra salak yerine koyup bana sıfır telefon diye bozuk ve lekeli telefon yollayan HTC Türkiye'den ürün almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

1300+ sanirim tazminata gidiyor. Dilekce ile beraber git faturada yazan miktari tahsil edersin. Teknik servise de muhtemelen ceza kitlenir biraz. Olur boyle seyler her firma bazi kisilere yapiyor :)

merhaba,
    lg nexus sahibi arkadaş benim avukatımdır ayrıca.. bana söylediği tüketici hakem heyeti, il hakem heyeti vs den teyit ettiğim onları dava edersem en az 6 ay sonra paramı alıcam. eğer işi yokuşa sürerlerse 2 yıl sonra alabiliyorum.
    maalesef hukuk sistemimiz çok yavaş!!!
    ayrıca alternatif olarak kullandığım samsung i9000 daha da yavaş:)) o kadar süre bekleyemeyi göze alamiyorum..

memnunum elektronik birazda şans işi malesef geçmiş olsun.
    Daha Fazla Göster
  • yine çok iyi davran mışlar bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bence şans ve şansızlığım değil işini doğru yapmayan insanların suçu...

arkadaşlar firmalar babamızın malı değil, firmanın kötü taraflarını söyleyelim, arkadaş servisinizden memnun değilim, arkadaş telefonu pahalı getiriyorsun, bilmem ne yazın konuşun ki adamlar eksikliklerini görsün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarpol

selam,
    teşekkür ederim ama ben buna katılmıyorum. eğer servis işini doğru yapsaydı sorun yaşamazdım.
    htc yeni diye eski bozuk telefon yollamasaydı yine sorun yaşamazdım.
    bence şans ve şansızlığım değil işini doğru yapmayan insanların suçu...

Slm
    O konuda çok haklısın malesef ülkemizde servis demek başa bela demek al birini vur ötekine zamanında samsung s2 kullanıyordum ekranda leke oluştu

kvk sevisini verdim daha 2 aylık cihaz dı bana sıvı teması var deyip garanti dışı bıraktılar birde dalga geçer gibi terden bile sıvı teması oluyormuş izmirde

yaşıyorum zaten hava çok sıcak oluyor elin terlememesi imkansız ama işte yeterki bahane bulmak istesinler buluyolarda zaten bunun da en büyük sebebi

yasaların ülkemizde çok yavaş işlemesi hakkını arayım desen aylarca uğraşmak zorundasın yada beklemek zorundasın lanet gelsin diyorsun en sonunda.

• quote:

htc'ye ortaksın sanırım.

arkadaşlar firmalar babamızın malı değil, firmanın kötü taraflarını söyleyelim, arkadaş servisinizden memnun değilim, arkadaş telefonu pahalı getiriyorsun, bilmem ne yazın konuşun ki adamlar eksikliklerini görsün..

evet ben HTC nin ceosuyum
    bırak kamerayı, ekranını durduk yere bozulan telefonu yaptıramayanlar var. Yaptıranların çoğuda k.hatası diye parasını ödüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

htc'ye ortaksın sanırım.

bırak kamerayı, ekranını durduk yere bozulan telefonu yaptıramayanlar var. Yaptıranların çoğuda k.hatası diye parasını ödüyor

yani?

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

htc'ye ortaksın sanırım.

yani?

diyorum ki çoğu markanın servisi sana davrandıkları gibi davranmaz direkt kullanıcı hatası deyip o bedavaya yaptırdıklarından para isterler

• quote:

htc'ye ortaksın sanırım.

iyi doğru diyorsun da yani sana olan bir olaydan dolayı milleti neden markadan tamamen soğutmaya çalışıyorsun ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım gene diyorum bu başlık hatalı bunu yerine "HTC'nin bana yaptığı hatalar" veya buna benzer bir başlık koymalısın seninki toptan suçlama olmuş.

Birde teleservice'yi yaz google a sana tonlarca şikayet çıksın teleservice'den sorun yaşıyan çok oluyor nedense.

• Çok üzücü benimde başıma geldi garantili HTC HD2 marka telefonumu 4 yıl önce zar zor ekranını değiştirebililmistim kvk sorun çıkarmıştı 300 tl istemişti fakat HTC musteri hizmetlerini defalarca aradım mesaj attım zarzoar yaptırdım hiç gerçekten bu konuda sıkıntılı

• Teleservice diğer servislere göre 1 adım önde fakat HTC one m7 bir arıza yaptınmı daha düzen tutmuyor bu arkadaşa ek olarak bende şahitim.Cihazı aldım kamera pembeleşmesi sebebiyle garantiye gitti onarıldı geldi herşey iyi güzel 2 hafta sonra alt hoparlör cızırtı yapmaya başladı ve gittikçe daha kötü oldu tekrar servise gönderdim değiştirildi geldi ve her seferinde ekranımı ısıtıp söküyorlar ne anlamadım ses açma azaltma tuşlarının yan tarafında ekran yaklaşık 1 mm falan kalkıktı bi darbe alsa gitti.Daha sonra telefon görüşmelerinde kız arkadaşım sesin çok kötü geliyor demeye başladı kulaklığı takıp konuştuğumda düzeliyordu. Test etmek istemedim moralim bozulmasın belki şebekedendir diye.Cihaz HDR mikrofona sahip seridendi falan derken en sonunda test ettim bir baktım ses uzaktan derinden ve dandik geliyor. Alt hoparlör onarılırken meğer mikrofon arızalanmış.Artık yılmıştım servise gidip her seferinde kasasının orası burası zedelenen bir cihaz ve yüzüme gülmeyen şans.Çevremde 6 kişiye ben tavsiye ettim hepsi takır takır kullanırken benim telefon servisten elime geçiyor tekrar servise gidiyordu :) En sonunda dayanamadım sattım gitti zararına.

Edit: Alt hoparlör onarımı yapılıp geldikten sonra üst hoparlörde görüşmelerde cızırtı yapmaya başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 16 Mayıs 2014; 20:35:25 >

• neden apple telefonu değiştiriyor mal mı bu firma hayır ben size açıklayayım müşteri memnuniyeti!!

beni salak yerine koyan bir firmayla teleservice'le işbirliği içinde olan HTC Türkiye'nin ürünleri alınmaz arkadaş..
    onun için başlık çok güzel.. bi başına gelse bi htc türkiye'yi arasan karşında muhatap bulamasan.. çözüm olarak bizi değil teleservice'yi dava edin diyen biri olsa htc türkiye'de...

bi arkadaşta diyor ki servisten para almadılar, buna şükret, arkadaşım telefonumu tamir edemediler.. etsinler parasını verim.. telefon serviste olduğu sürece i9000 kullanıyorum.. neler çektiğimi anlamıyorsun ceo..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.