Şimdi Ara

Troy'da 2000TL ve üzerine 200TL world puan hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Troy'da 2000TL üzerine 200TL worldpuan hediye kapmyanyası başlamış. Ancak ne Troy'un kendi sitesinde nede world un sitesinde kampanyaya yönelik açıklama bulunmuyor. Telefon ile Beylikdüzü Marmara Park Troy' aradım. Vakifbank dahil değilmiş. Vakıfbank'tan teyit ettim kampanyaya dahil değilmiş. 09 Mayıs-15 Haziran olduğunu söyledi. Ayrıca bazı Mac modellerinde 300 liraya yakın indirim yapmışlar ve konuştuğum kişi bu indirimin worldpuan la geçerli olduğunu söyledi. Bence geçerli değil çünkü diğer kampanyalarla birleşmez diyor altta. 2 tanede reklam resmi ekledim.
     Troy'da 2000TL ve üzerine 200TL world puan hediye Troy'da 2000TL ve üzerine 200TL world puan hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namebaris -- 10 Mayıs 2014; 22:02:31 >

• namebaris kullanıcısına yanıt
    Web sitesi var mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erakan kullanıcısına yanıt
    http://www.troyestore.com

• namebaris kullanıcısına yanıt
    Web sitesinde yok hocam reklamı, takip edelim. Umarım web de dahildir.

• Eski Kampanya böyleydi

Troy'da 2000TL ve üzerine 200TL world puan hediye
  • %3 egitim indirimi ile birlesiyor mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

Merhaba arkadaşlar Troy'da 2000TL üzerine 200TL worldpuan hediye kapmyanyası başlamış. Ancak ne Troy'un kendi sitesinde nede world un sitesinde kampanyaya yönelik açıklama bulunmuyor. Telefon ile Beylikdüzü Marmara Park Troy' aradım. Vakifbank dahil değilmiş. Vakıfbank'tan teyit ettim kampanyaya dahil değilmiş. 09 Mayıs-15 Haziran olduğunu söyledi. Ayrıca bazı Mac modellerinde 300 liraya yakın indirim yapmışlar ve konuştuğum kişi bu indirimin worldpuan la geçerli olduğunu söyledi. Bence geçerli değil çünkü diğer kampanyalarla birleşmez diyor altta. 2 tanede reklam resmi ekledim.
     Troy'da 2000TL ve üzerine 200TL world puan hediye Troy'da 2000TL ve üzerine 200TL world puan hediye

Fiyatlar normalden yuksek hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlar uçmuş baya yuksek

• thundere kullanıcısına yanıt
    Keşke bu kampanya gibi olsa bunda Vakıfbank dahil değilmiş...
  • Me864 mağazada 3099tl idi. Sitede daha pahalı. Zam yapmışlar.

• arkadaşlar sitede world puan olduğuna dair bir ibare bulamadım.şimdi var mı yokmu?ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • İlk fotoğrafta altta 300 tllik indirimin World puan kampanyasıyla birleştirilemeyeceği yazıyor.
    300 tl indirimden sonra normal fiyatına düşürmüşler zaten. Yani kampanya pek işe yaramaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    ME86TU/A modelini mağazadan bugün 3199 TL üzerinden word puan kampanyası ile aldım ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.