Şimdi Ara

Lazer renkli yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Renkli bir lazer yazıcı almayı düşünüyorum ama nasıl birşey alacağıma bir türlü karar veremedim. Bilgisayarcım Hp markasına bak onun yedek parçalarını bulmak kolay olmakta toner dolumlarıda kolay oluyor dedi.
    Hp üzerinden yola çıktım.
    Yazıcıyı ne amaçla kullanacağımı belirteyim sizden tavsiyelerimi alayım kafamdaki karmaşa kalksın istiyorum

    Ben Fotoğrafçılık yapıyorum ve çalıştığım düğün salonlarının video düzenlemelerini DVD kaplarına koyup veriyordum. Bu DVD kaplarına hazır basılı firma adı ve bilgileri bulunuyordu. Bunu değiştirip her çiftin fotoğraflı DVD kabını çıkartıp DVD kaplarını hazırlamak istedim ve çıkılmaz bir hal aldım.

    Aslında bilgisayarcım standart 80g fotokopi kağıdına baskı alan bir hp lazer alalım onu kullan dedi. Ben biraz daha kaliteli bir çıktı almak istediğim için sizlerden bilgi almak istedim.

    120g, 160g ya da 200g a kadar baskı alabilen bir renkli lazer yazıcı işimi görür diye düşünüyorum. Sonuçta yüzeyi parlak kağıda çıktı almak daha iyi olur.
    Hp modellerine bakarken hiç ....g/m2 kağıda baskı alır diye bir şeye rastlamadım. Birde bu lazer yazıcıların baskı çözünürlüğü de önemli benim işimi A4 lazer yazıcı görür gibi geliyor.

    Hp Lazerjet 1600
    Hp Lazerjet Pro 200
    Hp Lazerjet CP1025 modellerinden birini alabilirim ama hangisi işime yarar bilemiyorum

    Şimdiden Herkese çok teşekkür ediyorum..







  • ugurclk U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar renkli lazer alana kadar Canon IP 7250 model bir cihaz alın. Hem DVD kabı basar hem de profesyonel fotocuları bile tatmin edecek kalitede fotoğraf basarsınız.
    Canon'un bu modeli için üretilen OCP marka muadil mürekkeple "Kuşe" kağıda bile baskı alabiirsiniz. İddia ediyorum kuşeye baskıda Canon'un orijinal mürekkepleri bile bu kadar başarılı değil.
  • Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Ama mürekkep püskürtme yazdırmadığım zamanlarda kafa tıkanma oluyormuş. Kasım-Nisan ayları arasında yazıcıyı kullanamayacağım.
  • ugurclk U kullanıcısına yanıt
    Cihazın menüsünden kafa temizleme operasyonu yaparak açabiliyorsunuz.
  • bir sorum olacak.
    ben öğretmenim yıllık basımı yapacağım matbaacı yan çiziyor. lazer yazıcı ile basmak istiyorum, 18000 sayfa bakı yapacağım hangi yazıcıyı almalıyım, lazer olacak kaliteli basım istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlkara

    bir sorum olacak.
    ben öğretmenim yıllık basımı yapacağım matbaacı yan çiziyor. lazer yazıcı ile basmak istiyorum, 18000 sayfa bakı yapacağım hangi yazıcıyı almalıyım, lazer olacak kaliteli basım istiyorum

    hocam matbaa ya yaptırsanız daha iyi olur. olmazsa baska firmaya bastırın. cunku işinizi gorecek makine 2000 lira civarında ( uzmanlar daha iyi bilir ) ocp türkiye ye mesaj at. en iyi tavsiyeyi o verir. sonucta cıktıyı duz kağıda almayacaksın. kuse kağıt veya yaglı bir kağıt kullanacaksın.

    ekonomik olmayabilir. bir de o cıktıları birleştirmek lazım.

    olmadı netten arastır fiyat al.
  • teşekkür ederim cevap için. ciltleme kısmı bayağı zor olacak gözüm kesmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.