Şimdi Ara

'Nintendo'nun Ne Yapması Gerektiğini Yeniden Belirlemeliyiz'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Nintendo'nun Wii U ile büyük bir darbe aldığı inkâr edilemez bir hale geldi. Wii'nin harika performansının ardından Wii U'nun satışlarının düşük olması sebebiyle firma da genel olarak bir duraksama içinde görülüyor.
     
         Nintendo başkanı Satoru Iwata firmanın yol haritasının nasıl olması gerektiği konusunda şunları söyledi: "Aslında bu soru Yamauchi vefat ettiği zaman ortaya çıktı; ama çevremizin büyük oranda değiştiğini hissetmiştim. Bu noktadan itibaren nintendo'nun ne yapması gerektiğini yeniden tanımlamalıyız. Yine de Nintendo her şeyi yapabilir demek yanlış olurdu"
     
        "Yamauchi her zaman şöyle derdi Nintendo bir eğlence şirketi ve başka bir şey haline gelmemeli ve o (Yamauchi) her zaman eğlence = video oyunları olması gerektiğini düşünmedi.  Yamauchi'nin duygu ve düşüncelerini nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Bu konuda hiç durmadan düşünüyorum."
      
        Bakalım önümüzdeki dönemde Nintendo neleri değiştirmek için adımlar atacak?









  • Wii U ve Ps Vita nın (Ayrı Konsollar olsa da sorunları aynı) yapması gereken tek şey oyun eksikliğini gidermek. Hem cihazları oyunsuz bırak hem de niye satmıyor de!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

    Wii U ve Ps Vita nın (Ayrı Konsollar olsa da sorunları aynı) yapması gereken tek şey oyun eksikliğini gidermek. Hem cihazları oyunsuz bırak hem de niye satmıyor de!!!


    Aynen bu kadar kısıtlı oyun seçeneği ile imkansız. Wii U için yeni nesildeki oyunların yarısından çoğu eksik. Bir tek Watch Dogs'u biliyorum 1-2 tane daha vardır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bundan 15-20 yıl önce Nintendo en güçlü firma idi ama zamana ayak uyduramamak ve bütün dünyayı değilde sadece japon pazarını düşünmeleri onları bu hale getirdi
  • 3. Parti geliştiriciler geçtim Nintendo ve Sony bile kendi cihazlarına oyun yapmıyor. Ne yani ben muitimedya cihazı alacak olsam ipad alırım ama ben oyun konsolu istiyorum ve oyun seçeneği bol olanı tercih ederim. Bu yaz Wii U için çok önemli bakalım MK8 den başka neler gelecek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harakiri yapmalarını bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Harakiri yapmalarını bekliyorum

    Bombaaaaaaaaaaa bir Yorum helal olsun :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Son 31 gün kaldı ._. MK8 hem nintendo için hemde benim youtube geleceğim için önemli bir oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.