Şimdi Ara

BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu olayın düzeltilme isteği üzerinden rahat 5 ayı aşkın bir süre geçti, ve hala "Sistem ve Tercihlerim" kısmındaki "Dünyadan Futbol" "Diğer Türk Futbol Takımları" ve "Basketbol" logolarımızın çoğu patlak.

Buyrun bir örnek;

Bu şikayeti her dile getirdiğimiz de; "Bakıyoruz" "İlgileniyoruz" "Bildirdik" "2 güne hallolur" cevaplarından şahsi olarak sıkıldım, gerçekten sıkıldım. Sizden zor bir şey istemiyorum, istemiyoruz. Hatta kolaylık olsun diye, logoları bile kendim hazırlayarak sizlere sundum. Tek isteğim, küçükte olsa; Foruma, yönetime ve üyelere katkımın olma isteğidir.

Rica ediyorum eğer yapmayacaksanız; "Yapmayacağız" deyin. İnanın ne darılırım, ne sıkılırım. Ama lütfen "Bakıyoruz" "İlgileniyoruz" "Bildirdik" "2 güne hallolur" gibi sözler edip, 5 aydır süregelen şekilde, başınızdan savmayın.

Bu sefer somut bir adım atıp, yardım edeceğinizi umarak, hazırladığım logoları, izninizle buraya tekrardan koyuyorum;

Dünyadan Futbol
     BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI]  BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI]

AC Cesena, ACF Fiorentina, AC Milan, AFC Ajax, Aris FC, Arsenal FC, AS Livorno, AS Monaco FC, AS Roma, Aston Villa FC, Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Bayer 04 Leverkusen, Borussia Dortmund, CA Boca Juniors, CA River Plate, Celtic FC, Chelsea FC, Crystal Palace FC, CSKA, Derby County FC, Everton FC, FC Barcelona, FC Bayern Munchen, FC Internazionale Milano, FC Porto, FC Schalke 04, FC Shakhtar Donetsk, Fulham FC, Juventus FC, SS Lazio, Leeds United FC, Leicester City FC, Liverpool FC, Manchester City FC, Manchester United FC, Millwall FC, Newcastle United FC, Nottingham Forest, Olympiakos FC, Olympique de Marseille, Olympique Lyonnais, Panathinaikos FC, PAOK FC, Parma FC Paris Saint-Germain, , PSV, Rangers FC, RC Deportivo de La Coruna, Real Madrid CF, Real Sociedad, Santos FC, Sao Paulo FC, Sevilla CF, SL Benfica, Southampton FC, Sporting CP, SSC Napoli, Torino FC, Tottenham Hotspur FC, Udinese Calcio, USC Palermo, Valencia CF, Villarreal CF, VfL Wolsburg, West Ham United FC
    Türk Futbol Takımları (4 Büyüklerin Yanına Olabilir)
     BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI]

Adana Demirspor, Adanaspor, Akhisar, Altay, Ankaragücü, Antalyaspor, Balıkesirspor, Bandırmaspor, Boluspor, Bucaspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor, Elazığspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Giresunspor, Göztepe, Karabükspor, Karşıyaka, Kasımpaşa, Kastamonuspor, Kayserispor, Kocaelispor, Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Orduspor, Sakaryaspor, Samsunspor, Sivasspor, Şanlıurfaspor, Zonguldakspor
    Basketbol Takımları
     BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI]

Anadolu Efes, Banvit, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Trabzonspor

NBA
     BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI] BU KONUYU MİLYONUNCU KEZ, AMA SON KEZ AÇIYORUM [TERCİH LOGOLARI]

Atlanta Hawks, Boston Celtics, Brooklyn Nets, Charlotte Bobcats, Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Dallas Mavericks, Denver Nuggets, Detroit Pistons, GoldenState Warriors, Houston Rockets, Indiana Pacers, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, Memphis Grizzliers, Miami Heat, Milwaukee Bucks, Minnesota Timberwolves, New Orleans Pelicans, New York Knicks, Oklahoma City Thunder, Orlando Magic, Philadelphia 76ers, Phoenix Suns, Portland Trail Blazers, Sacramento Kings, San Antonio Spurs, Toronto Raptors, Utah Jazz, Washington Wizards

Teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 6 Şubat 2015; 20:47:18 >

• Hocam cidden üzerinde durulması gereken bir konu, konuyu favorilere aldım takipte olacağım.
  • Destekliyorum hocam, takipteyim.
  • Daha önce ki zamanlarda da bu mesele hakkında konular açılmıştı.

Umarım yetkili isimler ilgilenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum,takipteyim.

• Destekliyorum takip

• Takip katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulaklık-Amfi bölümündeki simgeler de gözükmüyor.

• Destekliyorum.
  • Destekliyorum , inter logosu güncelleşsin artık :)
  • Aylardir dile getiriyoruz kimse ilgilenmiyor. Lutfen duzeltilsin artik.

• Destekliyorum
  • Destekliyorum, takipteyim.

• Destek

• Destekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep destek tam destek + 1907
  • Cevap gene mi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Cevap gene mi yok?

Yahu konuyu açan arkadaş zaten şu şekilde yazmış .: " Rica ediyorum eğer yapmayacaksanız; "Yapmayacağız" deyin. İnanın ne darılırım, ne sıkılırım. Ama lütfen "Bakıyoruz" "İlgileniyoruz" "Bildirdik" "2 güne hallolur" gibi sözler edip, 5 aydır süregelen şekilde, başınızdan savmayın. " Ama maalesef yöneticiler konuya bile uğramıyor daha.
  • Lütfen ilgi..
  • Lütfen ilgi..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.