Şimdi Ara

Samsung NP350E7C-S01tr bu özellikte kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung NP350E7C-S01tr model bir laptopum var.

özellikleri

windows 7 32 bit
    8gb ram (ancak yanında kullanılabilir miktar 2.90 yazyor neden bilmiorum)
    intel i5-3230M 2.60 GHZ
    ekran kartı intel hd4000 ve ati radeon hd 7600M (toplam 2gb) 17 inç ekran

öncelikle sorunlarımdan bahsedeyim.bilgisayarı mart 2013te sıfır aldık ama ilk güden beri feci performans sorunu var.pcde windows 8 yüklüydü ve şu anki olduğundan bile özellikle oyunlarda ve genel performansı aşırı kötüydü. bütün güncellemeler ve performans ayarları en yüksekte olmasına rağmen. hatta eve interneti kurmaya gelen adam bile bu nasıl i5 felaket kasıyor demişti.heleki pcde daha virüs yok doğru düzgün program bile yoktu nasıl kasabilirdi ki? yinede dayanamadım lanet windows 8i sildim belki dzelir diye. windows 7 ile birlikte oyunlarda olmasada diğer genel performans biraz dha düzeldi.

gta 4 felaket kasıyor (tmm optimizasyon sorunu var hadi bu neyse),Tomb Raider 2013 , CRYSİS 3, Battlefield 4,Assasins Creed 2 ve AC3 ve 4.hatta bazı eski oyunlar bile kasıyor.sadece bu oyunlar değil tabi normalde kaldırması gereken kasamaması gereken hemen hemen bütün oyunlar orta veya yüksek ayarda çok kasıyor.inanılır gibi değil bazen san andreas bile kasıyor! performans ayarları bütün driverlar falan fistan hepsi en sonda en günceller.Bios güncellemesi yapmadım sadece o da nasıl yapılıor sitesinden bulamadım. advanced system care ve gamebooster bile kullanıyorum yinede hayvan gibi kasıyor ve ben bundan bıktım.garantiyede veremem çünkü windows 8i silip windows 7 yükledim.

benzer özellikli ama 15 iç ekranlı leptop kuzenimde var ve ne hikmetse o Tomb Raider'ı high'da oynuyor!!

Ati ekran kartımı görmediğini sanıyordum başlarda ama sonra baktım en yükseğe getirdim görüyor heralde.çünkü aygıt yöneticisinden atiyi kapatıp intel ekran kartını kullanınca çok dha felaket kastığına şahit oldum.

işin ilginç yanı evde masaüstü bilgisyarda var ve onun özellikleri laptopuma göre çok çok dha düşük (işlmci hrç) özllikleri win7,4gb ram,intel i 5 3.2ghz,ati radeon 4800 1gb.crysis 3 hariç yukarda saymış olduğum oyunların hepsini o masa üstüyle müthiş kalitede oynayıp bitirmiştim ben..

şimdi soruyorum
    1-benim laptopum gerçekten normalmi yoksa bir sorun mu var? (oyunları en yüksekte oynamak değil amacım ama en az orta seviyede kasmadan oynamak istiyorum)
    2-Bu laptopun aynısında olupta bu saydığım oyunların çoğunu en az orta seviyede hiç kasmadan oynayabilen varmı?
    3-sorun varsa bu oyunlarda tmm en yüksekte açmasanda orta-yüksek arası kasmadan oynaman gerekirken oynayamıyorsun diyorsanız söyleyin bana.
    4-Bir sorun varsa nasıl çözerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paynetothemax -- 15 Nisan 2014; 18:16:31 >

• yardım edecek kimse yokmu
  • Ati radeonun grafik geçişini yapamamışsın sanırım dediğin oyunları ben highta oynadım hiçbi sorun yoktu yalnız biosu güncellediğimden beri pc felaket ısınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwolf899

Ati radeonun grafik geçişini yapamamışsın sanırım dediğin oyunları ben highta oynadım hiçbi sorun yoktu yalnız biosu güncellediğimden beri pc felaket ısınıyor

ati geçişini yapıyorum arkadaşım.dedim ya herşey en yüksek performans ayarında. atidede öyle. bşka fikri olan yokmu
  • Bu cihaz için en güncel sürücüleri Yandeks disk'e upload ettim.

Benim yüklediğim sürücülerin güzel tarafı hiçbir şekilde Samsung'un kıl ara yükleme programına ihtiyacınız olmamasıdır..

İhtiyacı olan çekip kullanabilir :

Ekran kartı konusunda da en ufak sorun yok.

normalde intel de çalışan sistem 3D yüklenince hemen Ati 7600M 'e geçiş yapıyor bunu GPU-Z programıyla teyit ettim ve gördüm.

Download linki:

Samsung NP350E7C-S01TR Sürücüleri -->> http://yadi.sk/d/tpye44vTMkZ2a

Sürücüler direk INF formatındadır yani hiçbir setup istemez sadece Windows'ta Aygıt Yöneticisi'ne gidip (Device Manager) orada tanınmayan sürücüler için sürücü güncelle deyip
    üstteki linkten çektiğiniz Rar lı dosyaların WinRar ile açıldığı klasörü gösterin o kadar.

Ondan sonra otomatik olarak bütün eksik sürücüleriniz kurulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 19 Nisan 2014; 1:32:18 >

• Windows 7 64 bit yükle hic bi sorun kalmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize çok teşekkür ederim deniyecem sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Bu cihaz için en güncel sürücüleri Yandeks disk'e upload ettim.

Benim yüklediğim sürücülerin güzel tarafı hiçbir şekilde Samsung'un kıl ara yükleme programına ihtiyacınız olmamasıdır..

İhtiyacı olan çekip kullanabilir :

Ekran kartı konusunda da en ufak sorun yok.

normalde intel de çalışan sistem 3D yüklenince hemen Ati 7600M 'e geçiş yapıyor bunu GPU-Z programıyla teyit ettim ve gördüm.

Download linki:

Samsung NP350E7C-S01TR Sürücüleri -->> http://yadi.sk/d/tpye44vTMkZ2a

Sürücüler direk INF formatındadır yani hiçbir setup istemez sadece Windows'ta Aygıt Yöneticisi'ne gidip (Device Manager) orada tanınmayan sürücüler için sürücü güncelle deyip
    üstteki linkten çektiğiniz Rar lı dosyaların WinRar ile açıldığı klasörü gösterin o kadar.

Ondan sonra otomatik olarak bütün eksik sürücüleriniz kurulacaktır.

tavsiyelerin için sağol ama hiç bir işe yaramadı . optimizasyonu süper olan max payne 3 bile kasıyor lanet olsun ! :(

• Şundan emin oldunuz mu ?

GPU-Z programını açın ve Furmark adlı Ekran kartı test programını çalıştırın..

Bu esnada GPU-Z' de Ati nin frekanslarının yükseldiğini ve ısının da bir miktar yükseldiğini görmeniz gerekir.

Böyle ise gerektiği gibi 3D gerektiren oyunlarda Ati ekran kartı devreye girmektedir.

Buna rağmen kasma varsa, işlemcinizde yada ekran kartında aşırı ısınma var mı yok mu bir test edin.

Eğer bunlar yoksa demek ki oyunlar ekran kartınıza göre ağır geliyor başka bir açıklaması olmaması lazım
  • quote:

Şundan emin oldunuz mu ?

GPU-Z programını açın ve Furmark adlı Ekran kartı test programını çalıştırın..

Bu esnada GPU-Z' de Ati nin frekanslarının yükseldiğini ve ısının da bir miktar yükseldiğini görmeniz gerekir.

Böyle ise gerektiği gibi 3D gerektiren oyunlarda Ati ekran kartı devreye girmektedir.

Buna rağmen kasma varsa, işlemcinizde yada ekran kartında aşırı ısınma var mı yok mu bir test edin.

Eğer bunlar yoksa demek ki oyunlar ekran kartınıza göre ağır geliyor başka bir açıklaması olmaması lazım

teşekkürler denemek istiyorum ama gpuz programında o dediğiniz funmark adlı test yok ???
  • Linki :

Sayfanın biraz aşağısına inin göreceksiniz.. -->

Programın yapımcısı hotlink vermediği için illa kendi sitesindeki linkten download etmek gerekiyor.

Samsung NP350E7C-S01tr  bu özellikte kasma

Furmark download linki

Bu arada bendeki Furmark testinde 12 FPS civarında aldım : (1280 x 720)

resimde dikkat ederseniz Furmark Ekran kartı olarak Ati 'nin devrede olduğunu da belirtecektir.

Sizde de durum üstteki gibiyse o zaman ekran kartı sürücülerinden kaynaklanan bir sorun yoktur.Yüklediğiniz oyunlar ekran kartınız için ağır geliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 30 Nisan 2014; 0:22:00 >

• quote:

Linki :

Sayfanın biraz aşağısına inin göreceksiniz.. -->

Programın yapımcısı hotlink vermediği için illa kendi sitesindeki linkten download etmek gerekiyor.

Furmark download linki

Bu arada bendeki Furmark testinde 12 FPS civarında aldım : (1280 x 720)

resimde dikkat ederseniz Furmark Ekran kartı olarak Ati 'nin devrede olduğunu da belirtecektir.

Sizde de durum üstteki gibiyse o zaman ekran kartı sürücülerinden kaynaklanan bir sorun yoktur.Yüklediğiniz oyunlar ekran kartınız için ağır geliyordur.

evet teşekkürler yaptım e ekran kartım çıktı.aynı çözünürlükte maximum 13 fps aldım.demekki bu ekran kartı yetersiz.çok yanılmışım ben.evdeki masa üstünde amd 4850 var ve bundan kat be kat çok daha iyi performans veriyor.ancak bu laptoptaki amd 7600 tam bir çöpmüş

• aynı sorun bendede var BENİM LEPTOPTA CASPER NVİDİA 2 GB EKRAN KARTIM VAR İ7 İŞLEMCİ 2.2 GHZ 8 GB RAM BENİMDE AYNI ŞEKİLDE HER OYUNDA KASIYOR PES 2014 TE BİLE KASIYOR BENDE ANLAMADIM .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

aynı sorun bendede var BENİM LEPTOPTA CASPER NVİDİA 2 GB EKRAN KARTIM VAR İ7 İŞLEMCİ 2.2 GHZ 8 GB RAM BENİMDE AYNI ŞEKİLDE HER OYUNDA KASIYOR PES 2014 TE BİLE KASIYOR BENDE ANLAMADIM .....

laptoplarda böyle olduğunu bilseydim hayatta almazdım.mis gibi 8 gb ramine ati 7600üne güvendim ama çok büyük hata ettim.masaüstü gibi olmuyormuş meğer. deliricem ya evdeki masa üstünde amd radeon 4850 var bütün oyunları kasmadan çalıştırıyor ne güzel.bi de dx 11i olsa mükemmel olurdu...lanet olsun.masa üstü bilgisayarıma ekran kartı alıyımda bari hiç olmazsa bu salak laptopun kasmasından kurtulayım oyunlarımı masaüstünde oynarım.4850 masaüstü ekrankartımdan çok memnunun aslında ama dx11 desteklemediği için şu anki oyunların bazıları çalışmıyor.bana 150-200 tllik ekran kartı önerirmisiniz

• Hd 7770 1gb.

• Bak 2 tane buldum http://www.vatanbilgisayar.com/hd7730-gddr3-4gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html. http://www.vatanbilgisayar.com/gt420-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

Birde kesinlikle katiliyorum masaustuler leptoplardan cok daha ustun o yuzden masaustunu gelistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkanenes -- 1 Mayıs 2014; 9:33:38 >

• win7,4gb ram,intel i 5 3.2ghz,ati radeon 4800 1gb

bu sistem elindeki laptopla kapışır zaten fazla ezmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

win7,4gb ram,intel i 5 3.2ghz,ati radeon 4800 1gb

bu sistem elindeki laptopla kapışır zaten fazla ezmişsin

elimdeki laptopla mı kapışır? performans olarak dağlar kadar fark atoyor masa üstü bilgisayarım diz üstü bilgisayarıma.arada uçuk bir fark var. o 4850 ekran kartımın tek sorunu dx 11 olmaması yoksa battlefield 4 bile çok rahat oynanıyor masaüstümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Bak 2 tane buldum http://www.vatanbilgisayar.com/hd7730-gddr3-4gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html. http://www.vatanbilgisayar.com/gt420-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

Birde kesinlikle katiliyorum masaustuler leptoplardan cok daha ustun o yuzden masaustunu gelistir

teşekkür ederim yalnız 128 bitlik kartlara kötü diyorlar doğrumu? bide bana önerdiğin şuhttp://www.vatanbilgisayar.com/gt420-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html#ozellikler nvidia kart cidden bütün oyunlarda kasmadan performans verirmi? (nvidiadan pek anlamamda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paynetothemax -- 2 Mayıs 2014; 12:43:05 >

• Zaten amd 7670m ekran kartı iyi bir kart deilki orta segment bir kart ben bathman mediumda oynuyorum mesela aa kapalı tabiki hıgh aldımmı hafif kasmalar oluyor grafik geçiş ayarları yapılı olduğuna göre o zaman ısı derecelerine hiç baktınmı oyunlarda ne kadar oluyor arkadaşlar çoğu ayarı söylemiş ekran kartının güncellemesini yaptınmı bu arada eğer bunların hepsi yapılıysa o zaman donanımsal bir problem servise vermen lazım
    http://support.amd.com/en-us/download#
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.