Bildirim
Those Who Kill 2014
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
2. bölümünün ardından düşük izlenme oranları nedeniyle iptal edildi.
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/12/aes-those-who-kill-pulled-from-schedule/244256/_____________________________ -
Zaten belliymiş. Konusu çok basit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Polisiye hiç sarmıyor beni. _____________________________ Das Auge sieht weit, der Verstand noch weiter. -
Tam sevdiğim tarz. Önlerden yerimizi alalım.
diye düşünüyordum bitmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Creasy -- 14 Nisan 2014; 13:30:59 >_____________________________ En büyük günah pişmanlıktır.
"The North remembers Lord Davos. The North remembers, and this mummer's farce is almost done.
"Türkiye'de üç büyük olduğunu sananlar daima tarihi bir yanılgı içinde olmaya devam edecektir. Tek Büyük Galatasaray'dır. Galatasaray Türkiye'dir! -
quote:
Orijinalden alıntı: John Creasy
dostum dizi iptal edildi
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
quote:
dostum dizi iptal edildi
Eyvallah hocam demek ki konunun hepsini okumam lazımmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ En büyük günah pişmanlıktır.
"The North remembers Lord Davos. The North remembers, and this mummer's farce is almost done.
"Türkiye'de üç büyük olduğunu sananlar daima tarihi bir yanılgı içinde olmaya devam edecektir. Tek Büyük Galatasaray'dır. Galatasaray Türkiye'dir! -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Storm Worm
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
quote:
dostum dizi iptal edildi
Şansa bak ya hocam o kadar da bölümlerini encode ettik upload ettik oldu mu
hehehe
İlk sezonu indirdim içinde 10 Bölüm var, sezon sonunda iptal etmişler herhalde, konusu güzele benziyordu aslında kötü olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Temmuz 2015; 12:04:59 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı