Şimdi Ara

ASUS GTX 760 DC2 O.C 2GB 256 Bit - Satıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 4 Mayıs 2014; 23:22:56 >

• Takip...
  • bomba fiyatttt dibin dibi. 660ti fiyatına bu kart kaçmaz hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

bomba fiyatttt dibin dibi. 660ti fiyatına bu kart kaçmaz hayırlı satışlar

Teşekkür ederim
  • pm üstadım..Hayırlı satışlar..
  • Cevaplandı.
  • Güzel Fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantisi 1 ay kalan karta 500 fiyat çekmiş sin. Sıfırı 664 tl olan kart ve garantisi 1 ay sonra bitiyor. Bu fiyata forumda garantili satan var zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Nisan 2014; 19:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Garantisi 1 ay kalan karta 500 fiyat çekmiş sin. Sıfırı 664 tl olan kart ve garantisi 1 ay sonra bitiyor. Bu fiyata forumda garantili satan var zaten...

Garantisinin eski kartımdan ötürü bu ay sonunda olduğunu bende dün öğrendim ve bugün gerekli açıklamayı ilan üzerinden yaptım. Kimseyi kandırmıyorum kafasınada silah dayamıyorum. İşine gelen alır. Üslübunuza çeki düzen verin!
  • İşine gelir hesabı yapıyor herkes .Ben ise gerçekleri söylüyorum.Sizin ekran kartı sıfırı 664 tl eden kart.Ben de sıfırı 564 tl olan r9 270xi 475e satıyorum.Sizinki son 1 ayını yaşarken, benimki ise 1 aylık.
    Burada size mal satmak için yardımcı oluyoruz.Sattırmamak için değil.
    Bu fiyattan alıcı olmaz diyorum.Yanlış anlıyorsunuz.
    Üslubumda yerinde.Yanlış veya kaba kelime kullanmadım.Sadece fiyat garanti durumuna göre yüksek diye belirttim.

Amacım kendimi haklı çıkarmak değil.Tekrar söylüyorum.Size yardımcı olmak ..
  • Forum sıfır fiyatından 20 Tl farkla satılan 7950 ve 7770 lerle doluyken (ve daha niceleri) bu ilana bu kadar yüklenmek biraz saçma değil mi?

• Forumda Fiyatları Herkez Biliyor. Alan Razı Veren Razı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

İşine gelir hesabı yapıyor herkes .Ben ise gerçekleri söylüyorum.Sizin ekran kartı sıfırı 664 tl eden kart.Ben de sıfırı 564 tl olan r9 270xi 475e satıyorum.Sizinki son 1 ayını yaşarken, benimki ise 1 aylık.
    Burada size mal satmak için yardımcı oluyoruz.Sattırmamak için değil.
    Bu fiyattan alıcı olmaz diyorum.Yanlış anlıyorsunuz.
    Üslubumda yerinde.Yanlış veya kaba kelime kullanmadım.Sadece fiyat garanti durumuna göre yüksek diye belirttim.

Amacım kendimi haklı çıkarmak değil.Tekrar söylüyorum.Size yardımcı olmak ..

Mal satan kişinin para ise sizin.
    Benim fikrim , Siz bir amd tarafısınız nvidia konusunu baltalamak istiyorsunuz kaanatine vardım.
    Bana göre teknoloji birazda şans işi garantili veya garantisiz olsa ürün ne olucak ? !.
    Bu biraz kullanıma bağlı şunu da anlamıyorum 2 senelik olsa bile satan kişi bu karta overclock , termal macun , dışında ne yapabilir ki ?
    Sıfır kutulu ürün %100 hatasız mı oluyor hiç hata payı yok mu ?
    Birde bu fiyattan alıcı olmaz demek konuyu baltalamak değilde nedir söyleyin bilelim ?

• Konuyu baltalamak mı? Ne nvidia ne de amd fanıyım.
    2 ay gtx 650 ti boost kullandım. Günün birinde arızalandı. Ben de garantiye verdim. Cihazın o zamanki ücreti geri iade kuponu ile tarafıma verildi. Ne oldu. Demekki garanti önemliymiş. Arkadaşım tamam forum 7950 ve 7770 lerin sıfıra yakın fiyatlarından geçilmiyor. Haklısın.
    Ve dikkatini çekerim forumun en ucuz ve en genç asus r9 270xkartını ben veriyordum. Satılacak bir malın fiyatını da ona göre belirlemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 10 Nisan 2014; 9:07:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.