Şimdi Ara

cypherda dual +6mirage a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • priestden sıkıldım onu verip cypherdaki assasinime geçcem şu an hiç daggeri yok +7 fp set falan war oyunu bıraktım itemleri yolda gördüklerime dağatıım.dağıtırkende adım nelere çıktı adama trade attım 4saken is a trade hacker die bağardı sora küfür yedim tek niyetim itemleri dağatmaktı.+7 cleaverlar kaldı en son onlarıda verdim birine hata werdiklerim forumdan ola bilir 4saken tanıyan warsa nese konuya gelim 57 lvl 1500 buff açık itemli priest vercem.

server:olimpia
    defans:756
    hp:3200
    mana:3499
    np:10056 = 10k
    bunlar kendine buff wermiş hali.

10m pot parası war.

oyuna girersem resimde yollarım.

cypherda assasin itemi arıorum dagger lazım tekliflere göre bakıcam.kıyafet e gerek yok.ilgilenen olursa msn eklesin.güvenmeyen olursa bana forumun uzun süredir üyesiyim pek mesaj yazmam.isteyenlere telefonumu da wercem yeterki içleri rahat olsun.msn in alperto46@hotmail.com ilgilenen olursa ekleye bilir şimdiden teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeZih_HoCa -- 30 Ağustos 2006; 11:26:22 >

• ben topic açınca kimse bişey yazmıo yaf bari yorum yapın
  • 53 lvl assas olurmu üstü full +7 fp takılarda dex7-6 elindede dual +7 cleaver var
  • cypher mı server yani arkım war daha çok onun için istiorum çok ihtiyacın warsa chr a olabilr
  • up beyler msn ekleyin yaf alperto46@hotmail.com
  • up beyler hiç mi istyen yok 2 tane +6 mirage werin bare veya biraz para ve +7 2 cleaver telefon dan görüşçem bi aksilik çımasın die.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELLİNG +8 MD
    17 yıl önce açıldı
    DUAL CLEAVER+9 TAKASI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up beyler çok az bi item istiorum zaten.
  • çok mu item istyorum?
  • ya bende +6 clever +7 clever +4ix varda hepsi patosda üfff chyperda mage var 49 grvleri yapılmamış o olmaz mı
    +7 alchemly
    3. derece goblin set
    hp takılar
    flame-light(tyon gvrini yapıp ice yapacam)
    ayrıca kasada bir sürü para edecek item rogue chitinlar fln
  • hmm pathos a geçebilirim eğer itemlerle beraber chr werirsen
  • lord_darkar pm ine bak
  • down beyler hiç mi talip yok aloo cypher milleti +7 2tane cleaver +7 fp set basit rouge itemleri istiorum karşılığınsda olimpiada 57 lvl buffer 1500 buff
  • insanlar o kadar uğraşıp item düşürüyo samak mı aptal mı sana versin
  • 57 priest itemli weriorum zeki misn?
  • upppp
  • up
  • +6 dual mirage en son teklif beyler hala mı yok yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.