GÜZEL Bİ TOPİC OLMASI DİLEKLERİMLE....! İNŞALLAH GEREKSİZ KAVGALAR VE TARTIŞMALARLA KİRLENMEZ BEN VE BENİM GİBİ ALACAK OLANLAR AÇISINDAN YARDIMCI BİR TPİC OLUR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 29 Ağustos 2006; 16:34:17 >
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
Time2Die fotolar çok güzel . ilk açtığımda karşıma çıkan pashafendy fotoları ile hayal kırıklığına uğradım ama senin çektiklerini görünce işte bu dedim .
Time2Die fotolar çok güzel . ilk açtığımda karşıma çıkan pashafendy fotoları ile hayal kırıklığına uğradım ama senin çektiklerini görünce işte bu dedim .
Bi düzeltme yapayım telefonu daha bugün aldım öğle saatlerinde ve ilk çekim onlar, acemilik diyebilirsiniz yanlış anlaşılma olmasın @Time2Die fotolar çok güzel hocam devamını bekleriz, ben de bürodan kurtulduğum vakit ilk manzaralara başlarım herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pashafendy -- 29 Ağustos 2006; 17:35:34 >
benim de 3.günüm ortadaki fotoda renk ayarları sonuna kadar açık parlakta
Otomatik Ayarda
Manuel Ayarda
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
tamam o zaman , belki bir iki ayar lazım , o fotolar bana 2 mp lik den fark yok gibi geldi de o yüzden öyle dedim .... sen yanlış anlama
quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy
quote:
Orjinalden alıntı: meric16
Bi düzeltme yapayım telefonu daha bugün aldım öğle saatlerinde ve ilk çekim onlar, acemilik diyebilirsiniz yanlış anlaşılma olmasın @Time2Die fotolar çok güzel hocam devamını bekleriz, ben de bürodan kurtulduğum vakit ilk manzaralara başlarım herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meric16 -- 29 Ağustos 2006; 17:50:17 >
Otomatik ayarda çekilmiş fotoğrafın renk doğruluğu daha çok beğendim. Başarılı fotoğraflar...
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
renk olayına da çözüm bulunabiliyormuş işte bence resimler çok güzel elinize sağlık pashafendy sanada hayırlı olsun...!