|
pbr178 -> Cevap: N73 le çekilmiş fotoğraf ve videolar (31 Ağustos 2006; 21:07:47)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy @Time2Die Yanıla yakıla 2 Gb miniSD aradığını duymuştum, Teknosa'da gördüm 159 YTL idi yanılmıyorsam; teknosaya bi bakıver istersen[&:] Ben İzmir de oturuyorum Teknosa ya uğradım orda da yok. Teknosa da başıma bir olay geldi onu da anlatmak istiyorum. Tanıtım standında W810 vardı. Dedim bunların fiyatı ne kadar 770 mi 780 öyle bişey dedi. Ama DIŞARIDAN ALIRSAN 700E BULURSUN [sm=s17.gif] herifi satış elemanı olarak koymuşlar adam dışardan daha ucuza alırsın diyo[sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif] Teknosa neden bilmiyorum, konuyla uzaktan yakindan alakasi olmayan 1suru insan calistiriyo, yani cep telefonu konusu 1yana, orda satilan herhangi 1urunun ne oldugunu, kaca oldugunu, neye yaradigini bilen anca 1-2 calisan ki genelde dukkan ici calisan kaynar. Ya ben SA etiketinden 1az daha kaliteli 1seyler bekliodum isin acikcasi ilk acildiginda, gunden gune beni hayal kirikligina ugratiyo, su frenchising olayini 1az daha kalitelilestirseler, sadece parayi veren magazayi acar yapmasalar ne kadar ii olacak [:-][:-][:-][:-][:-][:-]
|
|
|
|