Şimdi Ara

Spotify Premium Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
30.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spotify aylar önce iPhone'a geldi. Hesap aldım ama premiuma çevirmek istiyorum. Nereden nasıl ödeme seçenekleri var? Bir de başka başlıklarda başka ülkelerin üzerinden proxy vb. şeyler söylenmiş. Bir ilgisi var mıdır aldıktan sonra dinleyememe durumu olmasın?
    Bilgilendirirseniz sevinirim paypal falan denmiş ama başka yolu yok mudur para yatırmanın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • pc üzerinden kredi kartı ile alıdım aylık 10 lira. pc de ve cepte kullanıyorum.
  • Türkiye'ye geldiği günden beri kullanıyorum. Kredi kartından çekiyor otomatik. Tablet, pc, telefon.. heryerde kullanıyorum
  • Cevaplar için teşekkürler. Yalnız kredi kartı kullanmak istemiyorum. Daha güvenli bir alternatif var mı? Sırf bu yüzden apple gift card alıyorum uygulama yüklemek için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ininal kart alarak bu iş için kullanabilirsiniz
  • kredi kartı ile almaktan çekinmenize grek yok bunlar büyük ve güvenilir şirketler bnde aldım 10 lira kesiyor otomatik olarak ve bi sıkıntısı yok. ayrıca muzik listeleri takip ederek yeni şarkılardan güncel müziklerden de faydalanıyorsun. bence başarılı bide azda olsa müzik için emek veren sanatçılara destek oluyorsun korsan bi iş degil sonuçta.
  • Bende bi süredir kullanıyorum aylık 10tl kaliteli müzik için fazla sayılmaz tablet pc telefonda rahatlıkla kullanabilirsin çalma listeni çevrimdışı yaparak internetin yokken de müzik dinleyebilirsin kredi kartıyla da sorun yaşamadım seninde yaşayacağını sanmam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık ödemeyi appstore üzerinden mı yapıyoruz?
  • Anladım. Last.fm açtım geçen gün, eski hesabımı kapatıp adam gibi ilgilenmeye başladım, şimdi de oradaki arşivimi kendime çalma listesi yaparak kullanmak istiyorum. Genelde Grooveshark'ı tercih ediyordum bir ara bilgisayardan ama Spotify da baya kapsamlı ve hemen her müzik var denildiğine göre..Browser oyunlarından birine de para yatırıyorum ama direk ATM'lerden hesap numarası girerek kredi kartsız şekilde. Acaba o şekilde bir yöntem var mı diye merak ettim ama görünüşe göre yokmuş. Olmazsa sanal kart yapabilirsem deneyebilirim sanırım, böyle bir şeye değer.
  • Merhaba,

    30 günlük ücretsiz premium kampanyasından yararlandınız mı?

    https://www.spotify.com/tr/freetrial/
  • alicans35 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu 30 günlük denemyi aktif etmek istiyorum torrenten çekeceğime lisanslı parçaları indirmek istiyorum ama bir ay sonunda otomatik olarak 10 lira mı kesilecek verdiğim kart no dan ayrıca kart noyu girip aktif ettiğimde kart no yu tekrar silebilir miyim silebilirsem premium özelliği de gider mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mode03

    hocam ben bu 30 günlük denemyi aktif etmek istiyorum torrenten çekeceğime lisanslı parçaları indirmek istiyorum ama bir ay sonunda otomatik olarak 10 lira mı kesilecek verdiğim kart no dan ayrıca kart noyu girip aktif ettiğimde kart no yu tekrar silebilir miyim silebilirsem premium özelliği de gider mi ?

    Hocam olay şöyle bir aylık ücretsiz premium alıyorsun sonra kartını siliyorsun ama spotify ayda bir hesaplar online oldugunda kontrol ediyor ve indirip dinlediğin şarkıları dinlemene izin vermiyor yani bi kere alıp indiriyip bir daha kullanmam diye bir durum yok. İndir dinle özelliği için her ay devam etmen gerekli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Septams kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirdğin için hocam
  • Mode03 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    kartınızı tanımladıktan sonra premium üyeliğinizi iptal ederseniz kartınızı sistemden çıkartabiliyorsunuz. iptalden kalan 1 aylık sürenizi de premium olarak devam ediyorsunuz. 1 aylık süreniz bittiğinde free olarak devam ediyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 11 Nisan 2014; 1:55:26 >
  • Türkiye üyeliğinde çoğu şarkı çıkmıyor. Ben de konumumu abd olarak tekrar değiştirdim ayda bir vpn ile amerikada gözüküp açıyor öyle kullanıyorum. Ama premium kullanmak istiyorum bu konuda kafam karaışık. Abd üyeliği 10 dolar iki kat pahalı. Abd üyeliği ile türkiyeden premium alamıyorsun. Eee türkiyeden kullanıyor gözükünce de şarkılar çıkmıyor. Var mı bunun orta yolu.
  • Ben de programı aldım.. Kendi telefonum da eşimin telefonunda bilgisayarda hatta smart tv de bile kullanabiliyorum..çok çok iyi bir program.. Arayıpda bulamadığım bir şarkı vs hatırlamıyorum ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizy kullaniyorum acayip derecede memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    Yıllar önce TTNET üyeliğim vardı, oradan TTNET Müzik kullanıyorum işimi görüyor fena değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukumran

    Türkiye üyeliğinde çoğu şarkı çıkmıyor. Ben de konumumu abd olarak tekrar değiştirdim ayda bir vpn ile amerikada gözüküp açıyor öyle kullanıyorum. Ama premium kullanmak istiyorum bu konuda kafam karaışık. Abd üyeliği 10 dolar iki kat pahalı. Abd üyeliği ile türkiyeden premium alamıyorsun. Eee türkiyeden kullanıyor gözükünce de şarkılar çıkmıyor. Var mı bunun orta yolu.

    Var. Türkiye'den premium aldıktan sonra üyeliğinizi iptal edin. Ödeme yöntemizi de kaldırın. Premium iptal edildikten sonra kalan günleri premium olarak kullanıyorsunuz. Herhangi bir vpn ile amerika'ya bağlanın. Spotify sitesinde profil seçeneklerinde ülke değiştirme bölümünde amerika yazacak. profili kaydettiğinizde amerika olarak premium'a devam edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 15 Haziran 2014; 12:51:35 >




  • Posta kodunu değiştirmeyi de unutmayın, posta kodunu değiştirmezseniz ülkeyi değiştiremezsiniz.

    NY, Manhattan posta kodunu veriyim bir tanesini: 10001
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.