Şimdi Ara

Risen 3: Titan Lords (2014) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
6.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunda daha ilk adadayim. Suana kadar bildiginiz risen olmus sanki ilk oyuna hatta gothic'e benzemis. En azindan ben oyle hissettim. Grafikler gunumuze kiyasla guzel denemez ama risen serilerine kiyasla gelistirilmis. Karakter modellemeleri kotu degil. Haritalar manzaralar hosuma gitti benim. Oyun cop falan degil, seriyi seven bu oyunu da ayni sekilde sevecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

    gamescomda en iyi rpg bu nasıl olmuş bi yanlışlık falan yok dimi

    Witcher 3 varken Risen 3'e mi vermişler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkyTech74

    quote:

    Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

    gamescomda en iyi rpg bu nasıl olmuş bi yanlışlık falan yok dimi

    Witcher 3 varken Risen 3'e mi vermişler

    Bsc haberinde gormustum cok sasirmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler guncel degil demistim ama bazen cok tatli goruntuler olusuyor. Texture problemi, yani texture cozunurlugu bazen cok dusuk olabiliyor. Ama artik insanlarda 3-4gb'lik kartlar var, extreme secenegi olmali.
  • 1 saat oynadıktan sonra ilk düşüncelerim....

    Ben açıkçası serinin 2. oyununda da yapılan (görece) modern zaman ve fantastik yaratıklar+dinazorlar kombosunu pek sevmemiştim (silahla dinazor vurma nedir arkadaş!). Bu oyunda da benzer bir kurgu var belli ki. Bu nedenle ilk izlenimim olumsuz. Korsan temasını severim ama böyle fantastik ögelerle pek hoş olmuyor bence. Oyun bazılarının dedigi gibi çöp degil ama formatı itibarı ile (2.oyundan itibaren), Gothic formatının üzerine yeni birşeyler ekleyelim de hep aynı şeyi tekrarlıyorlar demesinler diye yapılmış ama kıvamı tutturamamış bir oyun bence. GTA 5'i beklerken fazla beklenti olmadan oynanırsa vakit geçirtir ama eski Gothic ruhunu arayan benim gibi görece eski kuşak oyuncuları hayal kırıklıgına ugrayacagı kesin.

    Grafik olarak sistem gereksinimi orta karar bir oyun. E8500 @4.00 Ghz + Ati 6950 + 4 GB ramli emektar sistemim oyunu max ayarlarda ortalama 35-40 fps civarlarında oynatabiliyor. Daha güncel makineler çok daha rahat oynatacaktır elbette. Tropik ada ambiansı ve canlı renkler oldukça hoş diyebilirim. Dövüş sistemi de idare eder görünüyor.

    Şimdilik öylesine vakit geçiriyorum ve muhtemelen de oyunu bitiririm ancak bundan sonra Risen serisini takip edecegimi sanmıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 27 Ağustos 2014; 17:40:07 >




  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • MERHABA ARKADAŞLAR RISEN 1 DE BAZI KARAKTERLER BANA ' GET OUT MY SITE DIRTY THIEF ' DİYORLAR
    YANİ 'DEFOL BENİM YERİMDEN PİS HIRSIZ' DEMEK İSTİYORLAR
    ACABA HIRSIZLIK YAPTIĞIM İÇİN BENİMLE DİALOG KURMUYOR OLABİLİRLER Mİ ?

    BU ARADA BENCE ADAMIN ADI RISEN
  • oyunu youtubeda forumlarda filan baya bi kotulemişler ayrıca angry joe die bir adam yerden yere vurmuş.2. bir ride to hell faciası diyenler var.
    Oyunun gorsel teması özellikle orman atmosfer filan beni cok etkiledi dovus sistemi dunyanın en kotusude olsa o sehiri ve o atmosferi gormek ıcın gittigidiyordan merak edip almış bulundum.Sorunuma gelince bf4de ultrada crysis 3te highayarlarda far cry 3 ultrada dx11de 60 fpsden dusmeyen aşagıdaki sistemim. Bu oyunda tüm updatelerini kurmama rağmen ultra high medium farketmiyor.Süreli FPS dalgalanması mevcut 40~60 arası deli gibi inip cıkıyor soyle bi 15 20 saniye 50nın ustunde dursa sonra dusse 40a Onada razıyım ama saniye bası er mousu cevırmemde 40lara dsuyor ve takılmalar mevcut.
    Ustelık etrafa bakıslarda cevreyı dolasırken filan Smooth olarak deilde kesik kesik takıla takıla donuyor kamera.:S
    Oyunda sorun vardır deyip değiştirdim.2.oyun biraz daha iyi gibi 42 fpsye filan dusuyor max ama buda aynı tabi hic sabit deil Vysnc acmama ragmen duzelmiyor ne yapıcagımı Şaşırdım..Sanırım sorun golgelerden kaynaklanıyor Off yapınca tamamen smooth oluyor oyun.Ama Low yada ultrada fps aynı :) Sacmalık.




  • yine olmamış
  • Bu oyunu bir süre önce bitirdim. Bu konudaki önceki mesajımda oyunun genel formatının pek içime sinmedigini belirtmiştim. Oyunu çıkaran Gothic serisinin üreticilerinden olan şirket eski Gothic ruhuna dönüş falan filan dedigi için indirip oynamaya başladım. Çok iyi olmasa da oynanabilir düzeyde oldugu için oyunu bitirene kadar oynadım.

    Öncelikle Gothic serisini kendine temel alan bir oyunda tüfek-tabanca gibi modern silahların olması beni rahatsız etti. Korsan temasında ısrar ediliyorsa hayali bir dünyada orta çag ve öncesi dönem ateşli olmayan silahlar+büyü şeklinde bir silah-dövüş sistemi kurgulansa bence çok daha iyi olurdu. Gothic ruhu Gothic ruhu diye yırtınan oyun üreticisinin o oyunun bel kemigi olan açık dünya formatından kaçınması da ayrı bir acayiplik. Korsanlık teması esas alınınca biraz zorunlu olarak adalar sistemine dönülmüş belli ki.

    Zorluk ayarlama sistemi ilk dikkati çeken arıza. Ölümsüz, yanlızca çok sopa yiyince biraz bayılan yol arkadaşı bence hiç iyi olmamış. Ayrıca oyunun başlarında belli bir süre bu arkadaşı kullanmak zorundasın çünkü başlarda karakterimiz çürük bir muz kadar dayanıklı ve düşmanlara kedi tırmalaması kadar zarar verebiliyor. Oyuncuya oyunun zorluk derecesini kafana göre belirle, istersen arkadaşı yanına al bütün oyunu kır gezisi kıvamında oyna denmiş ve tabii ki olmamış. İyi bir oyun makul sınırlar içerisinde kendi zorluk düzeyini oyuncuya dayatır. Evet destek elemanını kullanmak zorunda degilsiniz ama yine de olması bence yanlış. Zaten oyunun ortalarından itibaren karakterimiz fazla güçleniyor ve önünde kimseler duramıyor.

    Tropik ada ambiansı ve canlı renkler gayet hoş, ben bu formatı her zaman sevmişimdir (Far Cry 1'i 4 kez oynadım ) Gothic formatının olmazsa olmazı guildler de fena degil. Dövüş sistemi de idare ediyor ancak yuvarlandıgınız zaman yanınızda atom bombası bile patlasa birşey olmaması fazla abartılı olmuş. Oyun sonu boss da fazla kolaydı. Tüfek kullanma özelligini iyice geliştirdiginiz zaman düzgün bir tüfeginiz de varsa bu arkadaş çok kolay hallediliyor. Oyundaki tek zorlayıcı rakip ikinci deniz canavarı. Bunun dışında oyun %40'lardan itibaren yol arkadaşı da olmadan lay lay modunda diyebilirim.

    Sonuç itibarı ile oyundan kayda deger bir keyif aldıgımı söyleyemem ama sıkıcı olmayan oynanabilir bir oyun da diyebilirim. Elde alternatif bir oyun yoksa, öylesine vakit geçirmek istiyorsanız Risen 3 size göre bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 26 Ekim 2014; 11:38:18 >




  • kemal dogan K kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum her şeye.
    Tüfekten öte (2. oyunda da çok kuvvetliydi) büyücü çok kolaylaştırıyor oyunu, basit büyü hareketlerini öğrendikten sonra kimse dokunamadı bana ve 3er 4er kestim. İyice sıkıcı oldu oyun en zorda bile...
  • İlk Risen'i Türkçe yaması var diye bitirmişim ve çok sevmiştim.Risen 2-3 için yapılan benzer yorumlar ilk oyun içinde yapılmışti...Demek ki herkezin oyun anlayışı farklı,ben böyle karanlık ortamlarda geçen rpg leri pek sevmiyorum hiç de sevemedim.
    Risen serisi ise tam tersi rengarenk cıvıl cıvıl bir ortamda geçir neredeyse...

    Zaten ilk Risen'i seven diğer oyunlarıda sever denmiş,ah birde şunların Türkçe yaması olsaydı keşke...
  • Bu oyunun Türkçe Yaması mevcut mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk çıktığınd abiraz oynamıştım ekranın stabilite ve kontroler sorunlarından bıkıp 1 saatte sildim fakat Enhanced Edition ile tüm problemleri halletmişler oldukça içeriği doyurucu ve eğlenceli Skyrim olmasa dahi haritanın genişliği ve özgürlüğü gayet güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: withindarkness

    Oyunu ilk çıktığınd abiraz oynamıştım ekranın stabilite ve kontroler sorunlarından bıkıp 1 saatte sildim fakat Enhanced Edition ile tüm problemleri halletmişler oldukça içeriği doyurucu ve eğlenceli Skyrim olmasa dahi haritanın genişliği ve özgürlüğü gayet güzel

    Hocam oyun kendini çok tekrar ediyor mu? Görev çeşitliliği nasıl?
  • Fog Island ve gnome Island dışında neredeyse tüm bölgelerde görev şu düşmandan şu kadar öldür portalı kapat kayıp baba yadigarımı getir şeklinde ama bu iki adada oldukça eğlendim. Ana hikaye için oynanabilir fakat tüm yan görevler secretlar, treasure huntları yaparsan sıkacaktır ilk oyunun dahi olsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: withindarkness

    Fog Island ve gnome Island dışında neredeyse tüm bölgelerde görev şu düşmandan şu kadar öldür portalı kapat kayıp baba yadigarımı getir şeklinde ama bu iki adada oldukça eğlendim. Ana hikaye için oynanabilir fakat tüm yan görevler secretlar, treasure huntları yaparsan sıkacaktır ilk oyunun dahi olsa

    Başlamayı düşünüyorum ama kararsızım daha. Yan görevler bir süre sonra her oyunda kendini tekrar eder ama en azından bir hikaye derinliği olursa sıkılmayız.
  • Oyunu daha yeni bitirdim Guardian sınıfında.Kesinlikle değeri çok es geçilmiş bir oyun.Gothic 2 yi seven herkes zevkle oynayacaktır eminim.Oyunla ilgili fikirlerim:



    -İlk 2 saat gerçekten çok sıkıcı ve korsan teması üzerine kurulu ama sabreder ve oynarsanız Demon Hunter topluluğuna katılıp köklere dönüş yapabilirsiniz.

    -Gothic 2 ile aynı mekaniklere sahip.Zaten bir yerden sonra Gothic oynuyormuş gibi hissediyorsunuz.

    -Envanter daha derli toplu ve rahat.

    -Artık yetenekleri arttırmak için birine ihtiyaç yok karakter menüsünden Glory Pointinize göre arttırabiliyorsunuz.

    -Hırsızlık artık daha aktif olmuş durumda.

    -Guardian Klanına girerseniz Mage olabiliyorsunuz.

    -Voodo Pirate klanına girerseniz extra büyüleriniz oluyor ve istediğiniz kişinin yerine geçebiliyorsunuz.

    -Oyunda herhangi 3 klandan birine girerseniz GEMİnizde oluyor ve deniz savaşları başlıyor.

    -Denizde Büyük Canavarlarla savaşmak çook zevkli.Keşke ahtapotta olsaymış :D

    -Oyunda her zaman uyuyamıyorsunuz,karakterinizin ruhu kaybolmuş ve kabus görüyorsunuz.Güzel detay.

    -Korsan teması en başta mevcutken oyunun ortalarına doğru tamamen orta çağa dönüyor.

    -Oyunun her yeri gizem kaynıyor.Haritalarda küçük adaları ziyaret ettikçe hazine ve seviyenizin üstünde canavarlar çıkıyor.

    -Diyaloglar başta ruhsuzken sonralara doğru duygu yüklü oluyor.

    -Oyunun başı zor ama sabrederseniz güçlü bir savaşçı oluyorsunuz

    -Demon Hunter olursanız Pistol yerine Crossbow kullanıyorsunuz.Beklediğiniz orta çağ işte :D

    -Her sınıfın kendi ait yetenekleri var ben en çok Guardianı sevdim hem Heal hem alan büyüleleri ile çok zevkliydi,Demon Hunterlar ise yanına yardımcı iblis çağırabiliyor.

    -Ayrıca Bosslar çok zordu :D

    -Görevlerin yerleri haritada çıkıyor eğer isterseniz,çok faydalı olmuş :)



    Benden bu kadar.Gerçekten 4-5 saat sonra bir sınıfa üye olursanız ne demek istediğimi anlayacaksanız.İyi oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kıt bi ingilizceyle oyun oynanabilirmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam indirimlerinden Risen serisini de , Gothic serisini de aldım. Hangisine önce başlayayım? Diyaloglu ve hikayesi güzel RPG leri severim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.