Şimdi Ara

Knight Online Karakter / Item / Eşya Pazarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
19.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Online Bolumumuzde item satisi, karakter satisi ve takas islemlerinin yogunlugu sebebiyeti ile Konunun devamli guncellenip devamli eskilerin silinecegini oncelikle bildirmek isterim.

*** Yukaridaki belirtilen aciklamayi dikkat'e alarak Bu tarihten itibaren. Karakter , item satisi ve takas islmelerinizi sadece bu ust konuya yazmaniz gerekmektedir.

*** item , Karakter satis ve takas islemi icin yapmaniz gerekenler :

Karakter Satisi veya Takas islemi :

Nick :
    Server :
    LeveL :
    Itemler :

varsa Resimlerini ekleyiniz. ( daha saglikli ve bilgilendirici olacaktir )

karsilik istenilen Oyun parasi veya karsilik istenilen karakterin ozellikleri : (Not : Kesinlikle YTL, EURO ,USD veya herhangi bir para birimi ile Knight online bolumunde satis yapmak yasaktir.!)

Item Satisi veya Takas islemi :

Mevcut Satmak istediginiz itemler :

varsa Resimlerini ekleyiniz. ( daha saglikli ve bilgilendirici olacaktir )

karsilik istenilen Oyun parasi veya karsilik istenilen karakterin ozellikleri .. (Not : Kesinlikle YTL, EURO ,USD veya herhangi bir para birimi ile Knight online bolumunde satis yapmak yasaktir.!)

Not : Özellikle ayri konu acan kisilerin konulari silinecek uyarida bulunulacaktir birden fazla tekrarlamasi durumunda cezai islem uygulanacaktir.

(Not : Kesinlikle YTL, EURO ,USD veya herhangi bir para birimi ile Knight online bolumunde satis yapmak yasaktir.!)

Özellikle bu kurala dikkat etmenizi istiyorum. Bu kuralın ihlallerinde uyarı yapılmadan cezai işlem uygulanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 4 Eylül 2006; 13:06:34 >

• Manes'te LeveL 63 Mage ve +6 lycaon staf satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresqq -- 24 Ağustos 2006; 17:28:15 >
  • burası bi işe yaramıyor satmıyorum bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 31 Ağustos 2006; 2:01:51 >
  • chyperda rogue itemi karşılığı orc warrior alınacaktır en az 58 olması gerekir itemler şöle +3ib +1 reverse item chitin /12 set ve bikaç takı falan
  • Cypherda lvl 61 karus rouge satılıktır

maneste lvl 60 priest Olimpiada oyun parası yada item karşılığı satılıktır
  • Bera da 66 itemlı mage satılıkdır.
  • 63 lwl asas ve 60 lwl priest war aresde full item rebith mraigeler +8fp set dual kekury 62 kagdı +8 dex takılr priest:rebith durandal paper set 62 kagıdı uniq takılar

bu 2 har ı verip başka bi serverda bi char almak istiyrm 2side farklı accountlarda 2sinnde mail ifelan herşeyiyle vercem pm atın acil
  • nick:DaNgErOuSBuFfEr
    server:dies
    karakter:paladin
    ırk:human
    lvl:61
    np:25k

itemli satılık ankara içi alıcı bekliyorus müraacat dangerous__0640@hotmail.com msn adresi!!
  • Arkadaşlar Merhaba Edenada item yada gb karşılığında Cypherda 63 Lvl Bp Satılıktır.Char itemsizdir [İtemlarını ytl ile sattım ve edenaya geçtim]Charın gizli soru-cevap herşeyi var 10 gb yada 10 Gb lik item istiyorum Lütfen ciddi olan arkadaşlar pm atsın.İyi Oyunlar...
  • olympia'da +8 hornx karşılığında 100m veya +7 citin kafalık veya kolluk takas eden varsa haber versin oyunda orCUN_5387
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Bera da 66 itemlı mage satılıkdır.

noldu la sıkıldın mı chardan ?
  • Ares de satılık mage...

nick: SOYKIRIM
    Lvl: 63 % 51
    race: El morad
    job: paper/arch mage
    NP: 34k
    Server: Ares

itemler:
    paper mage set + 8 / 15 hp
    wood staff +9
    dual hp 9 ring
    dual mage earring(quest item deil)
    elemental necklace

msn adresim : Karendir@hotmail.com ilgilenen arkadaşlar bana burdan ulaşabilir
  • maneste tail of lesath satılıktır fiyatı 100m nickim : loststyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

quote:

Yok la deneme acmaclı yazdım...

Bakayım char kac para ediyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

quote:

Yok la deneme acmaclı yazdım...

Bakayım char kac para ediyor

oke eder baya eder.kız gibi char

• Cypher de 71 lv warrior satılıktır
    +8 Shell set
    +8 Raptor yanında bedava verilecektir.
    Kampanyamız stoklarımızla sınırlıdır.
    Erken gelen oturur.

MSN 70warrior@yahoo.com dur. Alıcıysan ekle ama bekleme...
  • char'lar satılmıştır!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 30 Ağustos 2006; 13:25:54 >
  • areste rogue 62 scrolu/+1rebirth md 3 ad/+8swordbreakerlar/+4dd/+7chitinset /+1 rebirth chitin defans (club) satılıktır pm lerınızı beklıyorum oyundakı nıck=halilbrs
  • ARESte +7 veya +6 DOL arıyorum satanlar pm atsın.
  • server=olimpia
    lwl 62 warrior
    itemler = warrior chitin +7 set , glave +7
    oyun parasına 2milyar
    olimpia , manes , edana da 61 üstü mage ile takas olunur. itemleride vereceğim.
    Lütfen ankara içi özel mesaj atsınlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.