Bildirim
Oyun Dünyasında Bu Ay - Mart 2014

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Keşke çıkacak oyunların listesini de verseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Favorilerim:
1. Final Fantasy X/X HD
2. inFamous Second Son
3. Metal Gear Solid 5 GS_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
dark souls 2 çıkınca ps4 ü kapatıp kenara kaldırıcam. _____________________________ Hepinize saygilar. Subhanallahi ve bihamdihi, inna lillahi ve inna ileyhi raciun . -
İnfamous second son en çok bekledğim oyun 2 incisi ise Metal gear solid 5 İnfamous tv spot 2 ye baktım yine cok kaliteli gözüküyor oyun hadi bakalım cıksında bi görelim.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Standby for Titanfall !
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyun Adı: YGS
Yapımcı: ÖSYM
Tür: Korku,Gerilim
Çıkış Tarihi:23 Mart 2014 Pazar
Ayrıca oyun 160 dk oynanış süresiyle iddialı bir yapım.Oyunun ön siparişleri 1 milyon 805 bin 433 kişiyi geçmiş durumda._____________________________ -
siz galiba 2013 de kalmışınız ama bu oyunlar mart 2014 sol altta 2013 yazıyor sorun değil ama varsın en büyük hatanız bu olsun seviyoruz BSC <3 _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Benim bu ay, sonraki ay ve en az altı ay oynayacağım tek oyun Titanfall olacaktır.
benimde favorim
taytın fol_____________________________ -
Yıl hala 2013 yazıyor.Talha reyiz yeni yıla alışamamış heralde. :D
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
titanfall _____________________________ -
-
içerikte hatalar var. 2013 yazıyor onu arkadaşlar söylemiş zaten.
Diablo 3 ROS için de martta pc sürümü gelicek ancak ps4 sürümü tarih verilmedi henüz oraya ps4 yazmışsınız -
Tek kelime: Titanfall !
DARK SOULS 2
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Favorilerim:
1. Final Fantasy X/X HD
2. inFamous Second Son
3. Metal Gear Solid 5 PP
Hocam millet çekemiyor seni . Her yorumuna - atıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
FOR THE BANSHEE QUEEN -
Bana Dark Souls South Park verin Titanfall yazın alcağım
bunları bana verin ve beni 6 ay sonra geri odamdan çıkarın!_____________________________ -
Sadece infamous second son olsun bana yeter _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Titanfall
Ether One
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- dan houser
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- mortal kombat legacy collection
- geforce now fiyat
- call of duty: black ops 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X