Karşınıza " Kullanılabilir dil seçeneği " menusu gelecek. Kullandığınız Msn Messenger dil seçiminiz Türkçe olduğu halde bu adımdan sonrasına yabancı dil kullanarak devam etmeniz gerekiyor.Ne yazık ki Türkçe desteği henüz yok. Biz İngilizce (İngiltere) linkine tıklayarak devam edelim.
. Karşınıza " To get help, first select the service below that has an issue." baslıklı ekran gelecek "standart services" tablosundan yardım alacagınız servisi tıklayın. Biz "MSN Messenger" Servisini seçerek devam edelim.
burada önemli arkadaşlar forumu eksiksiz doldurmanız bura mühim bir nokta
Karşınıza sorununuzu anlatacağınız son bir ekran çıkacak !! Bu ekranda 2 adet forum yer alıyor 1 numaralı forum yukarıda gördüğünüz gibi!! basit .
2 numaralı forumda ise yetkililerin sorununuzu anlayabilmeleri için bazı ipuçları vermeniz gerekiyor.
Örneğin : Ne tür bir internet bağlantısına sahip olduğunuz , nerden bağlandığınız , firewall kullanıp kullanmadığınız ,bu bilgileri resimdeki gibi tanımlayın. Sorununuzu anlatacak boş kutuya ise " My MSN Messenger account has been hacked by someone. Please help me ! " gibi bir mesaj yazın. Sakın buraya ama ben türküm Türkçe yazarım demen adamlar tınlamaz sizi silerler…
Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin.
Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak .... Umarım açıklayıcı net olmuşumdur kankalar
saolasn hocam
güzel çalışma olmuş tecnician arkadaşında böyle bi çalışması vardı yöntem mi değişti acaba yoksa ikiside sonuç veriyormu
sağolasın
sağolasın
İnşallah işe yarar.
bu yazdigin yol eger ise yariyor ise way halimize :) ozaman isteyen kisi mailimizi calabilir :) resimmlerde gosterdigin verileri herkes girer ztn ve bize geri gelen mailde de dedigine gore dogumtarihimiz adimiz soyadimiz hangi sehirden oldugumuz ivir zivir yani iste ilk kaydolurken girdigimiz bilgiler sorulacak,,,ve bizi de birazcik yakindan taniyan kisi bu bilgileri girerek maili hacklenmemis olsa da hackleyebilir diye dusunuyorm ben?
Hocam Sağol ßenimde Msn Adresim Çalınmıştı. Geri Almaya Çalışıacam
eyvallah dostum sağolasın dün 2. kez birisi benim msn patlatmaya çalıştı yeni tanıştığım birisiydi ve bana hemen resim postalamaya çalıştı. Allahtan hemen kabul etmedim aklıma bi hinlik geldi yada öle hissetim! Karşı tarafa antivürüs sistemim kabul etmiyo dedim o yüzden benimle konuşmadı ve gitti
Siz siz olun hemen tanıştığınız kişilerden resim veya dosya felan almayın arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: FANATİK_25
eyvallah dostum sağolasın dün 2. kez birisi benim msn patlatmaya çalıştı yeni tanıştığım birisiydi ve bana hemen resim postalamaya çalıştı. Allahtan hemen kabul etmedim aklıma bi hinlik geldi yada öle hissetim! Karşı tarafa antivürüs sistemim kabul etmiyo dedim o yüzden benimle konuşmadı ve gitti
Siz siz olun hemen tanıştığınız kişilerden resim veya dosya felan almayın arkadaşlar
Muhtemelen Sana Spy Sokacakdı..Server Açıp Gerekli Tüm Şifreleri Çalacaktı Kabul Etmemekle iyi Yapmışsın
Beyler bir şey diyeyim hemen.Mail hemen gelmio yani cvp bi 7-8 saat sonra gelio..Ama posta kodunu ve msn hesabınızı ne zmn aldığınızı bilirseniz iş çok kolay hemen reset linki atıolar.başarılar.Benimde başıma gelmişti ben 1 aya aldım çünkü posta kodunu bilmiodum..
daha öncelerden 2 adresim çalınmıştı.
oldukca faydalı ellerine saglık
çoookkk saolllllllllll işime yarıcak
eyvallah kardeş çok yararlı bilgiler
bu hack olayından birçok arkadaşımızın canı yandı biçok kişiye yardımcı olacaktır
işime yarar bu ya saol
Dediğin gibi doldurdum formu ve gönderdim. İnşalllah sonuş alırız. Ama çalan adam tüm bilgileri sıfırlamış sa nasıl yaparız kafama takılan bu.
çok teşekkür ederim dostum bı arkadasın ki çalınmısdı ingilizcemız olmadığı için bayaa bi zorlanmısdık şimdi çok iyi oldu emeğine sağlık