Şimdi Ara

Turkcell Bedava 1 GB İnternet ve Her Yöne 1000 SMS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
17.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonra;

DEVAM yazıp 2197 ye yollayın 1 hafta boyunca her yöne 1000 SMS ve 1 GB net veriyor

Denedim calisiyor fakat sonradan olusabilecek bir sorun olursa mesuliyet kabul etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/firsat-kampanyasi

Aynen yaptım ve 1000 sms, 1gb net geldi, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 25 Şubat 2014; 20:19:32 >
  • Bana bu akşam mesaj geldi hemen kaptım bi tane ama benim asıl merak ettiğim bu verdiğimiz izinlerden sonra hattımıza ne gibi reklam mesajı geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veri/Bilgi İşleme İzni; bilgilerinizi işleyerek size uygun teklifler ve avantajlar sunabilmemiz için vermeniz gereken bir izindir. DEVAM yazıp 2197’ye gönderdiğinizde hatlarınızın, aboneliğiniz süresince Veri İzni'ni vermiş sayılır ve böylelikle Turkcell’in size sunacağı aşağıdaki hizmetlerden faydalanma ayrıcalığını yakalarsınız. Bu izin ile birlikte bilgileriniz kesinlikle diğer firmalar ile paylaşılmamaktadır.

Turkcell, Veri İşleme İznini;
    Hesabım'da özelleştirilmiş hizmet sunabilmek,
    Müşteri hizmetlerinde ihtiyaçlarınıza uygun farklılaştırılmış hizmet verebilmek,
    Paket aşımı yaptığınızda alternatif öneri yapabilmek,
    Yurt dışına çıktığınızda avantajlı teklif ve kampanyalara nasıl katılacağınıza dair bilgilendirmek,
    Yeni çıkan avantajlı kampanyalarımız hakkında bilgi vermek,
    Kullandığınız paketin daha avantajlı/indirimli seçenekleri çıktığında sizi bilgilendirebilmek,
    İhtiyacınıza uygun olan kulüplerimize davet etmek ve bu kulüplerde size uygun çözümler sunabilmek,
    İhtiyaçlarınıza uygun olan marka indirim fırsatlarımız ile ilgili bilgi verebilmek,
    Yurt dışını arama ihtiyaçlarınızı karşılayacak uygun teklifler önermek,
    Hayatınızı kolaylaştıracak servislerimiz hakkında bilgi vermek,
    Mobil internet ihtiyacınızı karşılayacak en avantajlı tekliflerimizi sunabilmek için alır.

Hemen DEVAM yazıp 2197'ye gönderin. Çok özel fırsatları kaçırmayın!
    İzninizi iptal etmek için IPTAL KABUL yazarak 2222’ye gönderebilirsiniz. Veri İşleme İzni iptaliniz, iptal SMS’ini attığınız hattınız için geçerli olacaktır. Diğer hatlarınız için o hatlarınızdan ayrıca iptal SMS’i gönderebilirsiniz. Ancak Veri İşleme İzni'ni iptal eden müşterilerimiz, kendilerine özel avantajlı hizmet ve tekliflerin sunulabilmesi fırsatını kaybederler.

• Haftalik ama

• Mesaj ücreti var mı ayrıca faturalılar için geçerli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

Mesaj ücreti var mı ayrıca faturalılar için geçerli mi?

ücret yok
    Faturalı faturasız farketmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haftalık olması iyi, önceden günlük vs. bir şeyler veriyordu. Bir de bu veri işleme izni ile kişisel bilgilerimizi üçüncü partilere açıyor gibi oluyor olabilirler biraz. Hani o partiye vermese de bilgileri, mesela bize kampanya mesajı vs. gönderebilmelerini sağlıyorlar belki.
  • Turkcell sistemlerindeki tüm bilgilerinizi 1 haftalık 1000sms ve 1GB'a satabilmek iyi bir alışverişse düşünmeyin...
  • Sonra burada gelip konu açın hattıma sürekli reklam mesajları geliyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Turkcell sistemlerindeki tüm bilgilerinizi 1 haftalık 1000sms ve 1GB'a satabilmek iyi bir alışverişse düşünmeyin...

yedek hat istediği kadar mesaj gelsin sim kart bir kenarda duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

IPTAL KABUL yazıp 2222 ye yollayın

Sonra;

DEVAM yazıp 2197 ye yollayın 1 hafta boyunca her yöne 1000 SMS ve 1 GB net veriyor

Denedim calisiyor fakat sonradan olusabilecek bir sorun olursa mesuliyet kabul etmem.

Eyvallah hocam. Yaptım,oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Turkcell sistemlerindeki tüm bilgilerinizi 1 haftalık 1000sms ve 1GB'a satabilmek iyi bir alışverişse düşünmeyin...

kime satabilmek?

bu konuyu biraz daha açsanız.
  • Mesaj atmak isteyen, abone bilgilerini isteyen tüm şirketlere..
  • 1 GB ve 1000 SMS düşündürücü..

• Bir devir daha bitti
  • vermediler bana neymiş 24 şubattan sonra iptal edip tekrar katılanlar faydalanamazmış . 1. mesaj düzeltilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

vermediler bana neymiş 24 şubattan sonra iptal edip tekrar katılanlar faydalanamazmış . 1. mesaj düzeltilsin.

Aynen
  • devam ediyor mu??
  • ARTIK VERMİYORLAR.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.