Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (2884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103.677
Cevap
642
Favori
4.317.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28822883288428852886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 4/10

• 7/10

Orijinalden alıntı: Marjinals99

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

5/10

böyle tek kişinin uluorta bütün herkesin hakkından geldiği filmleri sevmiyorum.
    işi kitabına uyduramıyorlar.
    tek tek öldürse neyse de 30 kişinin arasına dalıp hepsini öldürmesi çok saçma geliyor.

burdaki yorumlara güvenerek izlemiştim ama beğenmediğimi söylemek zorundayım.

matrix i izledeysen sen çok

sadece matrix 1 i izledim.
    üstelik 8-10 kere izlemişimdir.
    ancak sonraki serilerin hiçbirini izlemedim.
    fragmanlara baktım ve bu dediğim olayları görünce filmleri de izlemedim.

çok şey kaçırdım mı bilmiyorum ama imdb puanları da seri ilerledikçe düşmüş gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

10/10
    Gayet güzel bir filmdi, mutlaka izlenmeli. Umarım yarına diğer filmlerini de izlerim.

Aman hocam dikkate alır mısın bilmem ama diğer filmlerini SAKIN izleme derim bu kadar muhteşem bir film, filmin adı anca böyle kirletilebilirdi. 2 neyse de 3 rezalet!

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

10/10
    Gayet güzel bir filmdi, mutlaka izlenmeli. Umarım yarına diğer filmlerini de izlerim.

Aman hocam dikkate alır mısın bilmem ama diğer filmlerini SAKIN izleme derim bu kadar muhteşem bir film, filmin adı anca böyle kirletilebilirdi. 2 neyse de 3 rezalet!

Doğrudur, zaten o senaryo üzerine yeni film çekilmesi ticari amaçla yapılacağı için kaliteli olmasını beklemem. Filmleri kötü de olsa izleyeceğim ama hem filmler alakasız bile olsa seriyi tamamlamak adına.

• quote:

Zaten SAKIN izleme derken biraz abarttım. Sadece beklenti yüksek olmasın anlamında. İyi seyirler dilerim.

Orijinalden alıntı: sys3434

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Bu Filme Niçin Önyargılı Yaklaştım Bilmiyorum..
    İzleyip İzlememek Arasında Uzun Bir Süre Mekik Dokudum..
    Fakat En Son Önemli Bir Arkadaşımın Harika Demesiyle İzlemeye Karar Verdim..
    Bu Gece İzledim ve Gerçekten Dediği Kadar Var..
    Aldığı Puanı Sonuna Kadar Hakeden Bir Yapım..

genelde bana da olur zaten hangi filmi önyargılı izlesem harika bulurum.ben de az önce the bourne supremacy izledim.önyargım vardı ama haksızlık etmişim meğer.aman hocam siz rises'ı da izlemeyi ihmal etmeyin

İzleyeceğim Hocam..
    Ama Öncelikle Bu Gece , Batman Begins Var Listemde..
    Onu da İzleyince Sinemada Dark Knight Rises..

• This is England (2006)
    Çok vasat bir film. Oysa beklentilerim vardı. Irkçılığın nasıl beyin yıkamak üzerine kurulu olduğu ve neticesinde neler olabildiği anlatılmaya çalışılmış. Filmin dikkat çeken tek yanı Thomas Turgoose'un yaşından büyük oyunculuğu. Daha sonra dizi olarak da çekilmiş galiba. Beni tatmin etmedi. 6 küsür/10

quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

quote:

Bu Filme Niçin Önyargılı Yaklaştım Bilmiyorum..
    İzleyip İzlememek Arasında Uzun Bir Süre Mekik Dokudum..
    Fakat En Son Önemli Bir Arkadaşımın Harika Demesiyle İzlemeye Karar Verdim..
    Bu Gece İzledim ve Gerçekten Dediği Kadar Var..
    Aldığı Puanı Sonuna Kadar Hakeden Bir Yapım..

genelde bana da olur zaten hangi filmi önyargılı izlesem harika bulurum.ben de az önce the bourne supremacy izledim.önyargım vardı ama haksızlık etmişim meğer.aman hocam siz rises'ı da izlemeyi ihmal etmeyin

İzleyeceğim Hocam..
    Ama Öncelikle Bu Gece , Batman Begins Var Listemde..
    Onu da İzleyince Sinemada Dark Knight Rises..

keşke önce begins'i izleseydiniz.neyse begins'ten sonra eminim tekrar dark knight'ı tekrar izlemek isteyeceksiniz.iyi seyirler.

• 8.5/10
    tadı damağımda kaldı valla.legacy filmini derhal izlemem gerek
    bourne serisini aksiyon seven herkesin izlemesi gereken bir film

edit:foto ve puanlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys3434 -- 9 Eylül 2012; 15:00:43 >

• 9/10

Hayatlarımızdaki -bazen yıkıcı olabilen- sırların ve yalanların yol açtığı dramı izletiyor bu sefer Mike Leigh.Filmin temposu biraz düşük olduğu için filmin ilk yarısı ilgi çekici görünmeyebilir tabi buna İngiltere İngilizcesini itici yanı da etki ediyor.O dil beni gerçekten filmden soğutuyor.Bu filmde de öyle olsa da Mike Leigh için bitirmek istedim filmi.Ve iyi ki de bitirmişim.Filmin son yarım saatini tek kelimeyle soluksuz izledim.Hayata dair önemli tespitleri olan çok güzel bir film.Ayrıca Cannes'dan Altın Palmiye ödülü ile dönmüş bir film.Mike Leigh sineması çok fazla ilgimi çekti.Naked ile başlayan bu merak umarım daha da uzun sürer.

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

This is England (2006)

Ben de bu filmi beğenmemiştim.İngiliz filmleri bana biraz soğuk geliyor.Tabi Ken Loach veya Mike Leigh gibi yönetmenlerin çok kaliteli işleri var, tavsiye ederim.

• 7/10
    İstila, karantina, toplumsal kargaşa tarzı filmleri sevenler mutlaka izlesin. Başından sonuna kadar durmadan temposunu kaybetmeden yardırıyor film.

• 7.5/10

Asansörde atlama ve helikopyerden atlayıp hiçbirşey olmadan kıyıya çıkması gibi saçmalıkları saymazsak güzel bir filmdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MIB 3 6/10

• Robert De Niro rüzgarı esti yine
    8.5/10
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  • Çok isabetli politik göndermeleri maalesef filmin vasat olmasını engelleyememiş.
    5/10

• 9 / 10

Aksiyonu ,oyunculukları yüksek kalitede .Nerdeyse 3 saat ama sıkmadı.De Niro ve Al Pacino yu karşılıklı izlemek çok zevkliydi.Muazzam bir film.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.