Şimdi Ara

Fotoğraf yazıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben evde fotoğraf baskısı yapıyorum fakat HP 2060 ile pahalıya geliyor. Kartuş dolumu falan pek uğraşmıyorum.
    Benim istediğim tanklı halde olan yazıcılardan almak ve kullanmak bitmeyenkartuş sitesinden. Fiyat en fazla 200 civarı olursa iyi olur.
    Mesela gözüme çarpan yazıcılar

    CANON MG 2450/2550 -http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-MG-24502550-VE-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI-TURKIYEDE-ILK-BUYUK-TANKLI,PR-17462.html
    CANON E514 -http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-E514-VE-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI-TURKIYEDE-ILK-BUYUK-TANKLI,PR-10951.html
    CANON MX 395 -http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-MX-395-YAZICI-VE-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI-TURKIYEDE-ILK-BUYUK-TANKLI-Orjinal-kartus-Hediyeli-Kampanya,PR-8789.html

    Bana aslında tarayıcı falan gerekmiyor. Sadece baskı yapsa yeter fakat ben o sitede göremedim o tür yazıcılar.

    Birde bu dolma olayı ile resimde kalite nasıl olur sıkıntı yaşarmıyım.

    Bu bitmeyenkartuş sitesini önerirmisiniz veya daha farklı bir site öneriniz var mı acaba?

    Önerilerini bekliyorum.







  • fotoğraf baskısı iyi olan bir cihaz istiyorsanız o yazıcılarla istediğiniz kaliteyi yakalayamasınız bence biraz daha ekleyin ayırdığınız bütçeye canon ip7250 alın orjinaller bitincede dolan kartuşlarından alırsınız gene aynı hesap sadece bittikçe mürekkep temin etmekten başka masrafınız kalmaz yazıcı şu an hb ve hızlıalda 199 TL dolan kartuşlar ise kartuşlar ve mürekkepler birlikte aşağı yukarı 130-140 civarında halledersiniz bu masrafın 100 lirası bir kerelik almanız icap eden sonrasında devamlı doldurarak kullanacağınız dolan kartuşlar. piyasada kaliteli foto basan en uygun fiyatlı yazıcı bu dediğiniz bitmeyen kartuşlu yazıcılar daha çok döküman baskısına yönelik yazıcılardır fotoğraf kağıdına baskı elbette yapar ancak ne kadar yeterli olur bu tabi beklentinizlede alakalı ancak 7250'nin yanında fazlasıyla yetersiz kalırlar.
  • Biribenibitirsin.com dan canon e514 al.fiyat performans urunu diyebilirim.6 depolu tankla ve ocp murekkeple 189.tl.tabi yaninda gelen murekkepte insallah su karistirmazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omfarcan -- 10 Şubat 2014; 22:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki dolan şeffaf tip kartuşlar mı yoksa cihaz dışına takılan hortumlu bitmeyen kartuş sistemlerimi daha iyi olur. Benim tek amacım fotoğraf basmak.

    Birde canon e514 yazıcıda 1 renkli 1 siyah kartuş var.

    Tüm renkler ayrı olan yazıcılar mı yoksa bu canon modelimi daha iyidir. İlerde kartuşla ilgili bir sorun olduğunda çoklu kartuşlarmı yoksa tekli kartuşlarımı değiştirmek daha kolay olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefun01 -- 11 Şubat 2014; 11:08:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinefun01

    Peki dolan şeffaf tip kartuşlar mı yoksa cihaz dışına takılan hortumlu bitmeyen kartuş sistemlerimi daha iyi olur. Benim tek amacım fotoğraf basmak.

    Birde canon e514 yazıcıda 1 renkli 1 siyah kartuş var.

    Tüm renkler ayrı olan yazıcılar mı yoksa bu canon modelimi daha iyidir. İlerde kartuşla ilgili bir sorun olduğunda çoklu kartuşlarmı yoksa tekli kartuşlarımı değiştirmek daha kolay olur.


    Hocam bilgidigim ve aradtirdigim kadariyla canon e514 bitmeyen kartus sisteminde stabil calisan nadir cihazlardan ve tam dolu kartusla geliyor yani icinden demo kartus cikip uzerinde tank montajlananlardan degil.cok cok profesyonel bir baski almiyacaksan e514 tam sana gore diye bilirim.hatta su siralar bende bu yaziciyi alma asamasindayim.arkadasima aldik nette uzun arastirmalar sonrasinda ve ic yapisinin tank montajina uygun olmasi bu yaziciyi almamizda etken oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birde bu yazıcı için nerden almamı önerirsiniz acaba?
    Garanti de hizmette sıkıntı olmasın istiyorum.
  • bir sorum daha olacaktı.
    Fotoğraf baskısında epson mu canon mu daha iyi bundan bir türlü emin olamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinefun01

    bir sorum daha olacaktı.
    Fotoğraf baskısında epson mu canon mu daha iyi bundan bir türlü emin olamadım.

    canonun 1pl lik yazıcıları çok kaliteli çıktı veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.