Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmea -- 14 Nisan 2016; 0:54:38 >

• Hocam aynı model, sökmeye çalıştım beceremedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiX Hamster

Hocam aynı model, sökmeye çalıştım beceremedim :(

Nerede takıldın ? Hangi parçayı sökemediysen söyle yardım edeyim elimden geldiğince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmea -- 2 Şubat 2014; 19:35:11 >
  • Video çekimi olsa daha güzel olurdu fotoğraflar kaliteli değil hangi sırayla nasıl sökülecek öğrenen kişinin bilmesi gerekir bu konuda videolar daha sağlıklı oluyor.
  • Aynen hocam keşke videoya alsaydınız daha sağlıklı olurdu benimde bilgisayarım sizinkiyle aynı sadece RAM 6 GB daha net görmek isterdim ama teşekkür ederiz emek vermişsiniz sağolun..
  • arkadaşlar sol menteşe oynuyor kapatırkende aralanarak kapanıyor sizdede var mı garantiye götüreceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

arkadaşlar sol menteşe oynuyor kapatırkende aralanarak kapanıyor sizdede var mı garantiye götüreceğim

Hayır bende yok sadece çok ısınınca kapağı kapatırken tıkırtı sesleri geliyor bende. Menteşe hepten yerinden çıkmadan götür servise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaporta-cila ve benzin
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu tarz sökme videolarına ulaşmak için youtube a marka modelle birlikte disassembly yazarsanız büyük ihtimal sökme videosuyla karşılaşırsınız.
    kasayı açtığınızda farklı bir yapıyla karşılaşmamak için sökülen şeyin modelinin sizinkiyle aynı olduğuna da dikkat edin.

en önemlisi garantiniz bitmeden sökmeye çalışmayın.
    ileride ekran kartı, ram gibi parçalarda onarılamaz arıza olduğunda pişman olma ihtimaliniz var.
    servise götürüp aşırı ısınma yaptığını söyleyip temizlettirin.

paylaşımınız için teşekkürler. bu tarz işlerde video daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=PNk0bEO8b0g

• İmea kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında o bende de vardı yolladım yaptılar hatta şimdi tekrar oldu.
  • Hocam benim Samsung np350v5c s0ktr var, sadece klavyeyi sökmek istiyorum nasıl yapabilirm.
  • nasıl bi yazı bu ya tek virgül yok
  • OozyStaw O kullanıcısına yanıt
    Bende de sizin modelin aynısı var hocam fandan tıkırtı sesleri filan geliyordu vurunca duzeliyordu bende değiştirmeye karar verdim değiştirmişken klavyeyide değiştireyim dedim bazı tuşlar çalışmıyordu gittigidiyordan macun fan ve klavyeyi aldim. Fan ve klavye geldi. Bilgisayarı tamamen söktüm fanin olduğu yerdeki medresenin sabitlendiği yerdeki vida yerleri hep kırılmış japon filan denedim ama çok bir ise yarayacgni sanmıyorum

Klavyeye gelince söktüm fakat üst tarafı ufacık ufacık damaklar var onları nasıl döneceğini birturlu anlayamadım hafif zorluyorun kırılıyor nasıl monte edeceğimi anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasannha

Bende de sizin modelin aynısı var hocam fandan tıkırtı sesleri filan geliyordu vurunca duzeliyordu bende değiştirmeye karar verdim değiştirmişken klavyeyide değiştireyim dedim bazı tuşlar çalışmıyordu gittigidiyordan macun fan ve klavyeyi aldim. Fan ve klavye geldi. Bilgisayarı tamamen söktüm fanin olduğu yerdeki medresenin sabitlendiği yerdeki vida yerleri hep kırılmış japon filan denedim ama çok bir ise yarayacgni sanmıyorum

Klavyeye gelince söktüm fakat üst tarafı ufacık ufacık damaklar var onları nasıl döneceğini birturlu anlayamadım hafif zorluyorun kırılıyor nasıl monte edeceğimi anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Hocam fani degistirmeniz tikirti disinda cikan ruzgar sesinde bir fark olusturdumu. Yeni fan daha iyi sogutuyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: back_gear

quote:

Orijinalden alıntı: hasannha

Hocam fani degistirmeniz tikirti disinda cikan ruzgar sesinde bir fark olusturdumu. Yeni fan daha iyi sogutuyormu?

hocam benim fan çok takır tukur sesler ve vızırtı seslerı gelıyordu vurunca 10 15 sn lik düzeliyordu tekrar başlıyordu. Fanı kendim değiştirdim fanı sesini duymak şu an çok zor. en buyuk farkda eskiden oynadıgım oyunlardan 35 40 fps civarı alırken su an 90 100 fps almaya basladım. macunları fılanda yenıledım tabiki

• hesap makinesiyle mi çektin fotoğrafları,

soketler zor çıkıyor, onun dışında sökmesi kolay, vida çok.
  • Hocam resimleri duzgun cekip guzel bi sunum yapsaydiniz inanin cok daha bilgilendirici olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.