Şimdi Ara

LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
10
Favori
65.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Total system power is a term often used in audio electronics to rate the power of an audio system. Total system power refers to the total power consumption of the unit, rather than the power handling of the speakers or the power output of the amplifier. This can be viewed as a somewhat deceptive marketing ploy, as the total power consumption of the unit will of course be greater than any of its other power ratings, except for, perhaps, the peak power of the amplifier, which is essentially an exaggerated value anyway.[citation needed] Shelf stereos and surround sound receivers are often rated using total system power.

    One way to use total system power to get a more accurate estimate of power is to consider the amplifier class which would give an educated guess of the power output by considering the efficiency of the class. For example, class AB amplifiers are around 25 or 50% efficiency while Class D amps are much higher; around 80% or more efficiency. A very exceptional efficiency for a specific Class D amp, the ROHM BD5421efs, operates at 90% efficiency.[3]

    Lütfen oku:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://en.m.wikipedia.org/wiki/Audio_power

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç kaynağına gelen elektrik AC, hoparlöre verilen yine AC. İkisi için de harcanan/çekilen güç RMS cinsinden ifade edilebilir.

    çekilen güç(rms)>hoparlöre verilen güç(rms) olacak çünkü enerjinin bir kısmı ısı olarak kayboluyor, bir kısmı amfinin diğer bileşenlerini çalıştırıyor (ışıklar vb.)

    Ancak pazarlama ile uğraşan kişilerin amacı kağıt üzerinde rakip ürünlere karşı avantaj elde etmek, bu nasıl yapılabilir:

    a) rms değil kafalarında uydurdukları değerler ile, mesela AC dalgayı ortalama olarak değil de tepeden tepeye ölçmek (peak power) veya mesela %20 ses %80 sessizliği kabul edip bir anlamda gücü kafadan 5 ile çarpmak, amfide elektrik kalmadığı zaman dalgaların tepeleri traşlandığı zamanki gücü vermek (distorsiyon arttığında ve ses kalitesi bozulduğunda)
    b) değerleri abartmak, olduğundan iyi göstermek... bu da testlerde açığa çıkıyor. Kimi markalar dürüst davranırken bazıları sallıyor.

    Hoparlörde elektrik enerjisinin az bir bölümü sese dönüştüğü için aslında verilen bu wattların tek başına bir anlamı yok, hoparlörleri sabit sistemler için dB değerlerini verseler daha anlamlı olurdu çünkü watt cinsinden güç iki katına çıksa bile ölçüm aleti ile ölçülebilen ses şiddeti sadece 3 dB (kulağa göre ise 1.3 kat ) artıyor, 500 watlık amfiden duyulabilir anlamda iki kat güçlü amfi (+10 dB) için 5000 wattlık çıkış verebilen amfi gerekiyor ama sadece hoparlör başka model (hassasiyeti 85 db yerine 95db örneğin) seçilebilse idi bu kadar güçlü amfiye gerek kalmayabilirdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dustevil güzel özet olmuş. Basından beri aynı şeyleri söylüyoruz. Aslında db önemlidir diye....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen... ben de 3-4 sayfa önce benzer birşeyi yine yazdım ama arada kaynayıp gidiyor... wikipedia linki de güzel açıklıyor, keşke Türkçe kaynaklar da olsa herkes yararlanabilse, böyle tartışmalara gerek kalmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    çoktan açıldı zaten hahaha
  • 75CM kullanıcısına yanıt
    normande bunu fiyatı 662 dolardır oda amazon sitesinde bunlar uçmuş yaaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: disneyonur

    yok sen başka türlü anladın trafo ayrı anfi çıkış ses çıkış ayrı bak trafosu 180 w sa içinde ufak trafolar ve drençler kondastörler var onlar yükseltici görevi görüyor bildiğim kadarıyla yoksa direk 180 w lık bobinli yani sargılı trafo ile çalıştırırsan o anfiyi 2300 w rms lik hoparlörleri beslemez ama bu sistem çok farklı bir sistem anladın çok farklı o sadece elektrik tüketimi 180 w elektrik tüketimi okadar önemli değil önemli olan o anfinin hoparlörleri beslemesi neyse konu uzadıkça uzuyor ama şunu bilki sony shake 99 700 w elektrik tüketiyor ve 4800 w rms lik hoparlörleri besliyor içinde aynı oto anfilerdeki gibi yükseltici olması lazım vardır o sistemi de aynı müzik setlerine uygulamışlardır ama daha farklı bir şekilde içersinde bobinler var hatta sana videosunu atim de incele bakim
    https://www.youtube.com/watch?v=lCZncWBvUXU al buda sonynin içi 320 w trafo 2000 w rms hoparlörlerhttps://www.youtube.com/watch?v=opgGII2tolE buda 2.cisihttps://www.youtube.com/watch?v=fGeWc7nwTSk



    @Disneyonur selam,

    kafan son derece karışık.
    bazı şeyleri bilmediğinden ve iyice karıştırdığından ne doğrusunu, ne doğruyu anlıyorsun ne de doğrusunu yazabiliyorsun. İşin HAKİKATI tamamen saçmalamışsın! Notun kısaca ‘’0’’. Sıfır yani.
    O kabul etmediğin Fizik kanunu ilk fırsatda ben delmek istiyorum da olmuyor güzel kardeşim! Dikkatini çekerim.
    Dikkatlice oku. inşallah @Kuntepir buralardır umarım…

    quote:

    Orijinalden alıntı: disneyonur
    yok sen başka türlü anladın trafo ayrı anfi çıkış ses çıkış ayrı

    Böyle bir açıklama mı olur?
    Unutma ampli çıkış katının gücü daima BESLEMEYE bağımlıdır.
    Besleme ister SMPS (Switch Mode Power Supply) olsun ister Linear Power Supply (Transformer) olsun çıkıştan 100 birim güç alıyorsan beslemenin hem güç kapasitesi hem harcama kapasitesi rahatlıkla katına çıkar. Yani farzı misal 100W alıyorsan besleme en az 200W harcar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: disneyonur

    yok sen başka türlü anladın trafo ayrı anfi çıkış ses çıkış ayrı bak trafosu 180 w sa içinde ufak trafolar ve dirençler kondastörler var onlar yükseltici görevi görüyor bildiğim kadarıyla yoksa direk 180 w lık bobinli yani sargılı trafo ile çalıştırırsan o anfiyi 2300 w rms lik hoparlörleri beslemez ama bu sistem çok farklı bir sistem anladın çok farklı o sadece elektrik tüketimi 180 w elektrik tüketimi o kadar önemli değil önemli olan o anfinin hoparlörleri beslemesi neyse konu uzadıkça uzuyor ama şunu bilki sony shake 99 700 w elektrik tüketiyor ve 4800 w rms lik hoparlörleri besliyor içinde aynı oto anfilerdeki gibi yükseltici olması lazım vardır o sistemi de aynı müzik setlerine uygulamışlardır ama daha farklı bir şekilde içersinde bobinler var hatta sana videosunu atim de incele bakim


    Yanlış biliyorsun. Vidyolarda gördüğün SMD direnç ve trafolar(Bobinler) yükseltme işi yapmaz. Bir konuyu iyice öğrenmeden yazmamalısın!
    SMD direnç ve SMD kondansatorler devreyi çalıştırmak içindir. Bobinlerde filtre yapar. Ve LG müzik setinde gördüğün devrede (link verdiğin LG bilmem ney setinde içini gördüğün çıkış katını diyorum.) bahsettiğin INVERTOR yoktur. He olması lazım diyordun he müzik setine de uyarlamışlardır. Gözlerini aç az güzel kardeşim.

    Bir misal vereyim.
    Oto amplilerinde bulunan, habire tekrar edip durduğun yükseltme şeysinin adı ‘’invertor’’dur. Oto amplilerinde daha fazla güç üretmek için azami 13.4V olan akü gerilimini arzu edilen voltaj seviyesine (+/-) simetrik yani pozitif ve negatif voltaj çıkışlı (+/-) 50V, 60V vb. voltaja ampli içinde yükseltip amplinin çıkış katını beslemek içindir. Esas unuttuğun şey (analiz gücün çok zayıf.) Bu invertor gücünü(enerjisini) tamamen araç aküsünden almaktadır. Araç elektrik sistemi kaç watt? Yani invertör havadan extra watt almaz, alamaz üretmez.
    Araçlara daha güçlü ses için daha güçlü oto amplisi bağlandığında, güçlü ampliler seri bağlandığında(Bridge Mode) araçlara özel daha yüksek amperli ve sıralı aküler takılır ki o gücü karşılayabilsin.
    Misali basitleştirelim. Kamp yaparken Buzdolabı, TV gibi cihazları çalıştırmak için araç elektriğiyle çalışan girişi 12Vdc (doğru cereyan) – çıkışı 220Vac (alternate cereyan) olan invertorler vardır. 300Watt, 600W gibi muhtelif değerlerde.
    Diyelim ki 700W gücünde 220Vac üreten invertor’e sen kampta 4800 Watts RMS güç çeken buzdolabını çalışatırabilir misin? Bir kere invertor konusunu bile tam anlamıyla batırdın…

    Kafanızı karıştıran şey Class D yahut PWM (Pulse Widht Modulation) güç tüketiminin düşüklüğüdür.
    Bu değeri trafo gücü veya besleme gücü olarak düşünmeyiniz.
    Cihazın üstünde görüyorsanız bu laboratuar ortamında ölçülmüş ortalama tüketim değeridir.
    Az sonra göreceğiniz resimler tipik bir PWM çıkış katının yapısıdır. IRS2092 PWM entegresinin sürdüğü bir Class-D Audio Amplifier çıkış katı. Ve devreside budur.
    Çip mip deyip kandırmayın kendinizi çıkışlarda ne var dikkatli bakınız. söyleyeyim IRF6645 (duydun mu @Kuntepir !!!)
    https://store.donanimhaber.com/5d/25/da/5d25da479382937f72a327aae64ac48e.png
     LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W
    https://store.donanimhaber.com/a5/73/37/a57337e746fcb78df66d5d3d11d002b3.png
     LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W
    https://store.donanimhaber.com/b2/22/ac/b222ac7421c0be880f8ebbb32c958e7c.png
     LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W







    IRF6645 kod’lu Yüksek Frekanslı uygulamalar POWER MOSFET bulunur. Daha başka çeşitler vardır. Fast; hızlı kapasitorler, hızlı diyotlarda devrede tabi.
    IRF6645 Drain’e uygulanan darbe frekansında(Switching) 100 Volt – 45 Amper çalışma kapasitesine sahip. bu yüzden bu akım ve voltaj ihtiyacını karşılayacak artık kaç Watt olursa İYİ bir besleme gereklidir. Bu detayı sivri zekalara bırakıyorum.
    PWM uygulamlarında solid state yarı iletkenlerin max. Düzeyde uygulanan güç harcamaları düşüktür. Bu sebeple bu devre topolojileri geleneksel Class-A, Class-AB, Class-B sınıfı amplilere göre güç harcaması daha düşüktür. Çünkü klasik dizaynlarda devrede sürekli akan bias akımı yoktur. Devamında PWM ile giriş sinyali module edilir (Kare dalga formu) ve Comparator ile giriş ve çıkış sinyali kıyaslanır. Bu kıyaslamada çıkışta tam besleme gerilimi (+ V) ve sıfır volt (0V) arasında çalışma frekansına göre (20kHz, 70kHz., 800 kHz. Vb) değişir ve modüle edilen küçük genlikli sinyalde frekansa göre değişiklikler aynen çıkışta büyük genlikli frekans/lar olarak elde edilir. Tam besleme (+ V) ve sıfır volt (0V) 0 veya 1 iken kesin bir şekilde açılıp kapanınca güç tüketimi çok az olur. Bu yüzden mosfet rin soğutucusu ufaktır… ve PCB yapısıda.
    https://store.donanimhaber.com/78/8a/80/788a80e220626153da939994d27802f9.jpg
     LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W

    -No Fans
    -250watt at 8ohms, 500w at 4ohm per channel
    - ± 65v rails, 90% eff. It can electrocute you with 110v at full pelt
    Trafosuhttps://store.donanimhaber.com/86/2c/f8/862cf85cf5d8b967c7878f946a2c0326.gif
    />

    I will use Atronics ±45 Vac 500VA Toroids as a start. It should give 45*1.414 = 63.6v rails.
    Dataşitinde önerilen beslemesi….
     LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W
     LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W
    Boyuta bakın. Ufacık ve hafif. Crown, Digam manufacturer aklınıza geldi değil mi?


    Bu da VERİMİ efficiency;


     LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W

    EDIT: fazla çıkan resimler silindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 24 Mart 2014; 9:22:14 >




  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Ben bakmıştım 180 W yazıyor.Geçen yine gittim akustik bir şeyler çalmaya.Görevli arkadaşla da muhabbeti oldu.Acaba sadece panelin güç tüketimi mi diye düşündük 180 W.

    Bu arada %20-25 THD falan yazılmış.Arkadaşlar bence kağıt üzerinden konuşmayın.Tabii ki bir Hi-Fi'ın yanından geçemez ama ses kalitesi,%10 THD falan olduğu iddia edilen multimedya setlerden çok yüksek.Mesela Edifier gibi Logitech benzeri çöp setlerin yanında güzel çalan setlerden daha kaliteli bir sesi var.Kesinlikle boş bir cihaz olmadığını düşünüyorum.1500 lira gibi bir fiyatı olsa bence alınır.40-50 metrekare bir ortamda Elektronik müzik seven arkadaşlara çok zevkli anlar yaşatır.3500 lira tam bir ziyan tabii.Elektronik müzik için ikinci el bi JBL-ES100 birde HK3480 alınır o paraya daha güzel olur.
  • Etikette başka birşeyler daha yazıyor olmalı. Keşke resmini çekip koyabilseydiniz buraya.

    Distorsiyon konusunda yanılıyorsunuz %10 yazan cihazlar da katalogda verilen güçte o distorsiyona ulaşırlar. Yani düşük güç seviyelerinde elbette distorsiyon da düşük olur.

    Kaliteli sesi var, doğrudur çaldığınız programa uygun ses verir. Hifi meraklıları aynı sistemle her tür müziği dinlemezler, Dinlemeyi tercih ettikleri tarzlara uygun anfi ve kabin seçerler. O nedenle özellikle maddi durumu iyi olan veya yabancılarda birden fazla ses kabini seti kullanırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorod

    Ben bakmıştım 180 W yazıyor.Geçen yine gittim akustik bir şeyler çalmaya.Görevli arkadaşla da muhabbeti oldu.Acaba sadece panelin güç tüketimi mi diye düşündük 180 W.

    Bu arada %20-25 THD falan yazılmış.Arkadaşlar bence kağıt üzerinden konuşmayın.Tabii ki bir Hi-Fi'ın yanından geçemez ama ses kalitesi,%10 THD falan olduğu iddia edilen multimedya setlerden çok yüksek.Mesela Edifier gibi Logitech benzeri çöp setlerin yanında güzel çalan setlerden daha kaliteli bir sesi var.Kesinlikle boş bir cihaz olmadığını düşünüyorum.1500 lira gibi bir fiyatı olsa bence alınır.40-50 metrekare bir ortamda Elektronik müzik seven arkadaşlara çok zevkli anlar yaşatır.3500 lira tam bir ziyan tabii.Elektronik müzik için ikinci el bi JBL-ES100 birde HK3480 alınır o paraya daha güzel olur.


    @Gorot, topiği baştan aşağı dikkatli okursan kimse boş bir cihaz olduğunu iddia etmiyor. ki bana sorarsanız kanı kaynayan, evde parti veren, habire bum güm enerjik müzik dinleyen biri değilseniz gereksiz bir set. boşverin derim. ha iyi gürültü kopartır. hele hele geniş kapalı bir alan olsun tamam. zewkle dinlersiniz. kim alırsa, dinlerse severse sevsin. beni ya da bizleri ilgilendirmez.

    ki tartışmaları alevlendiren mevzular ise tamamen bambaşka!!

    yani bu ürünün kaliteli mi alınır mı alınmaz mı konusunu tartışmıyoruz sn. @Gorod. 3500 TL bence de çok. 2000 TL olsa düşünülür elbette.

    Sony Shake 99 güç ölçümünde 120 Hz. - 20kHz. arası demiş niye acaba?

    Specifications
    AUDIO POWER
    SPECIFICATIONS
    POWER OUTPUT AND TOTAL
    HARMONIC DISTORTION:
    (USA model only)
    With 4 ohm loads, both channels driven,
    from 120 – 10,000 Hz; rated 150 watts per
    channel minimum RMS power, with no
    more than 0.7% total harmonic distortion
    from 250 milliwatts to rated output.

    yav bu değerler baştan aşağı şişirme.

    1 kHz de ölçülen RMS güç sizin ne işinize yaracak?

    LG CM9730 XBOOM setin güzel bir manual'i varsa service manual'i olması iyi olur. görelim bakalım nedir anlıyalım bir...




  • Tekrardan merhabalar.

    Service Manuel kısmında panelin 10 kg olduğu yazıyor ve aynı başlık altında 180 W güç tüketimi belirtilmiş.Aşağıda ise amfi kısmında 575x4 değeri verilmiş.8 OHM 1 KHZ %25 THD olarak belirtilmiş.

    Hoparlör için 35 kg olduğu belirtilmiş.Rated : 575 , Max : 1150 W değeri verilmiş.

    Bence bu 180 W'ın kafa karışıklığı yapma sebebi bu.Büyük ihtimalle sadece panelin harcadığı güç yazılmış oraya.Tabii hoparlör ve amfi için verilen değerler şişirilmişte şişirilmiş.

    http://s1.bigbrownbox.com.au/manuals/CM9730/17092013151543CM9730.pdf




  • Lockheed kullanıcısına yanıt
    bu 25000 w pmpo dur ama okadar vermez imkansız 2300 w tms total güçte hoparlörlerin rms gücüdür anfi okadar güç üretemez ama ben dinledim sesi ve basları tizleri on numara diyebilirim basları en kısık seste bile derinden hissettim dinledim ama anfi katı çok hafif 4 5 kilo vardır ama hoparlörler yerinden oynamıyor resmen kaya mubarek çok ağır anca 2 kişi kaldırır tek kişi imkansız kaldıramassın ama bi videoda gördüm adam sesi 15 te çalıyor ama varyaa aklın durur ses 15 te daha çeyreyi o baslar kırık camı titretiyor o derece güçlü baslara saip acaba anfi katının gücü nekadar bilmiyorum o 2300 w rms lik hoparlörleri beslemesi için güçlü anfi lazım oda kendi anfisidir zaten yeterli neyse pek okadar gücüne bakmayın insanın kafasını karıştırıyor en iyisi kaliteli temiz ses vermesi son seste bozmaması ve baslar yüksek seste sönük kalmaması lazım o çok önemli neyse arkadaşım da sesi 20 açmış vatan bilgisayarda tabi üs katın bardaklarını düşürmüş masadan o derece düşün çok şiddetli baslara saip zaten elektrik tüketimi 180 w olsada o trafonun vatı dır ama bu bildiğiniz trafolara benzemez içi farklı sistem tasarlanmış aynı dvd player trafosu gibi daha fazla içinde trafo var tek değil 3 4 5 tane falan birde transistörler kondastörler sonra bobinler var dirençler var lafan filan trafo katında yani işte mühendis yapımı bizim kafamız basmaz bunlara mühendisler bilir biz bilemeyiz dimi bilmiş gibi yapanlar var onlara sinir olurum sanki okumuşmühendis olup işi iyi biliyorlarmış gibi yapıp sinirlerimi oynatıyorlar neyse ben bildiğim kadarıyla söylüyorum 180 w trafo 2300 w güç üretmesede 2300 w hoparlörleri besleyecek anfisi var önemli olan trafonun yani elektrik tüketiminin watı değil amperidir şebekeden 15 20 amper elektrik çekiyorsa zaten besler yani anfisini önemli olan şebekeden çektiti amperdir 15 ile 20 amper arası okadar amper çekiyor düşün okadar çekiyorsa trafonun watı önemli değil o sadece elektrik tüketiyor çalışmada yani başka bişeye yaramıyor önemli olan amperi çektiği amper anladın şimdi biri gelir bıdı bıdı yapar durur sinirlerimi bozarlar kendilerini çok bilyorlar bilmişler parofesör eksikti burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disneyonur -- 25 Mart 2014; 19:47:48 >




  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    var sevis manuali ama ispanyolca yazıyor nasıl anlican onu bulmakta zor sanırım hadi sonynin varda
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    o 4x575 w rms hoparlör rms değeri orasını iyi biliniz anfi katında görterir çünkü insanları kandırmakta on numaralar 2300 w rms güç üretmez anfi katındaki ses çıkış katındaki ses çıkış entegrelerin w rms sisni öğrenmek lazım onu nasıl öğrenecez oda var stk anfi değilki öğrenelim
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    bişey soracam 180 w trafonun watımı yoksa panelin katımı kafam burada karışık 180 w trafoysa nasıl oluyorsa 2300 w rms hoparlöreri besliyor anfisi onu çözemedim yani sesi 10 da açtım varyaa güm güm güm okadar bass veriyorki aklım yerinden çıktı evde kullansam murabek komşular uçuşur başıma yada evde kırılmadık bardak bırakmaz bide son seste açsanda sony nin vacs özelliği gibi bozma yok distorsiyon bile duyamıyorsun ama baslar çok sert ve derinden vuruyor fazla açtırmadılar hafta sony pazar günü teknosada varsa oraya gidicem bakalım orada açmama izin vereceklermi haa bu arada dj efketlerni beğendim hoşuma gitti sony kadar iyi olamsada yinede istediğim bir sistem genelde baslı çalan yabancı pop yabancı disco eurodance türkçe poplarda güzel bir sistem zaten parti için üretilmiş ses kalitesi güzel temiz sesi var tizleri şahane ama sonyi dinleyemedim inşallah onuda dinlerim sony shake 5 olan yani meraktan çatlicam yavv dinlemek isterim sonyi neyse cevapbekliyorum senden seni arkadaş eklimde belki bişeyler kaparım hem bilgi edinmiş olurum fenamı.




  • Birileri yine mangalda kül bırakmamış maşallah bilmeden fikir sahibi olmadan iç güdüleriyle forumlara yazan bir millet olduk galiba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 180 wat . Alet 180 wat beslemeye sahip değil. Birden fazla smps var. 15-20 amper çekmiyor ki 10 amper çekmesi 220x10=2200 watt demektir. Akım yada gerilim tek başına iş yapmaz güç bu değerlerin çarpımıdır.

    Üst kattaki bardakları titretmesi 2000 watt vermesinden değil. 2x30 watt ile de titretebilirsin. Ben lg nin pc de kullandığım 80wat tüketimi olan 5.1 dvd li ev sinema sisteminin radyosunu açıp gürültü yapan üst kattaki terbiyesiz ev sahibinin büfesindekileri titrettim. Bu kabinlerin akustik verimi, alçak frekansların kabin içinde nasıl işlendiği ile de alakalı.
    Bu cihaz 10 kg ve beslemesi en az 2kw.

    İnternette hiç kimse arka etiketi resimlememiş. Servis manuelinde bile arkadaki ana etikete bakın yazıyor güç tüketimi için. Birisi Allah aşkına arka panel resmini. Etiketle okunacak şekilde paylaşsın. Son verelim şu güç muhabbetine. Cihazın üst katmanı fan soğutmalı smps komple.




  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Abi emin ol bir şey yazmıyor.Sadece 180 W yazıyor. :) Ben bir aralar Z2300 kullandım Microlab Solo 7c ile.Z2300 bile 70-80 W alet.Alt katta ki mutfak dolaplarına kadar titretiyordu.Adamlar sırf sağı solu titretme referanslı Sub yapmış.Z2300'den 5 kat güçlü ES250P ile müzik dinledim yarısı kadar vibrasyon yoktu. :D Dediğiniz gibi güç ile sağı solu titretme arasında çok fark var.Ama bu konunun başından beri tartışıldığı gibi bu cihazın 180 W olma ihtimali yok.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.