Şimdi Ara

Mediamarkt Digiturk Lig tv kampanyası 449 TL(Avea koduyla) + Bonuslulara %10 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
15
Favori
32.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bilenler bilir, Digitürk'ün peşin ödemeli 12 aylık lig tv(şampiyonlar paketi) +tüm yerel kanallar+Hd ve 3D+2 tane keyif paketi bir paketi vardı. Ben iki senedir bu kampanyadan faydalanıyorum. Ve geçtiğimiz aylarda 550 tl'ye 12 aylık peşin ödemeli bu kampanyadan tekrar almıştım. Şimdi 549 TL lik bu paketi avealı olanlar,bir şifre alarak 100 tl indirimli alabilirler. Ki böylece paket 450 tl'ye düşer ki digiturk'te normalde bu paketin fiyatı neredeyse 2 katı.Yani Lig tv düşünenler için bulunmaz bir fırsat.

Not 1:Son Aktivasyon tarihi 30 Mart 2014.

Not 2: Aktivasyon ücreti 30 tl . Ben 2 senedir zaten kullandığım için herhangi bir kurulum ücreti ödemedim, bunun dışında herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Her şeyi kurup,uydu alıcısını da veriyorlar. Çok net belirtmeme rağmen halen soranlar var. Evinizde çanak,uydu ve kablonuz olsun olmasın, sadece 30 tl aktivasyon ücreti vererek,tüm kurulumu başka hiç bir para ödemeden yaptırıyorsunuz. Uydu alıcısını,kartı,her ne gerekliyse hepsini size veriyorlar. Sadece müşteri hizmetlerini arayıp, mediamarkt paketi aldığınızı ve bunu aktif hale getirmek istediğinizi söylüyorsunuz,paketten çıkan şifreyi soruyorlar ve size randevu veriyorlar. Sonra gelip kuruyorlar,hepsi bu.

Buyrun Linkler:
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DIGITURK-12-Ayl%C4%B1k-%C5%9Eampiyonlar-Paketi,103452,465033,911643.html?langId=-14
    avea woops kampanyası ürünleri(en altı okuyun lütfen)
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/avea-woops-kampanyasi.html

Bonuslulara özel %10 bonus puan için:
    http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2014/ocak/garanti_link_mediamarkt.page

Not 3: Digiturk ile kullanıcı olmam dışından herhangi bir alakam yoktur.

Not 4: Konuyu açan olarak,bir avea şifresi verebilecek olan varsa çok müteşşekkir olurum.
    Not 5: Avantajx ile alınırsa %2.5 para iadesi var ki yaklaşık 12.5 tl yapıyor.
    Not 6: Arkadaşlar,herkesin ısrarla sorduğu bir soruya cevap vereyim.
    Ben 3 senedir bu paketi kullanıyorum. İlk seneden sonra yine şifre paketi satın aldım ve uzatmak istediğimde,bunu ancak yeni üyelik alarak yapaleceklerimi söyledikleri için,eski üyeliği iptal edip,yeni üyelikle,aynı uydu alıcısını ve çanağı kullandım ama bunun yanında yeni kurulum hakkım olduğu için yeni bir çanak ve lnb yi de servisten aldım.İlk uzatmam da paketin üstünde aktivasyon ücretsiz dediği için herhangi bir ücret ödemedim/artık ücretli). Bu sene de yine mediamarkttan bu paketi satın aldım ancak satın almadan önce de mevcut üyeliğim üzerinden paketi aktif hale getirip getiremeyeceğimi sordum. Bir müşteri yetkilisinden "evet" cevabını aldıktan sonra müşteri yetkilisinin adını ve saati not ettim. Sonra şifreyi bildirmek için müşteri hizmetlerini aradığımda bana ayın 3'ünde aramamı, çünkü mevcut paketimin ancak o zaman biteceğini söylediler ve aynı gün içinde şifrenizi tanımlarız dediler. Ben de ayın üçünde aradım. İlk konuştuğum müşteri hizmetleri görevlisi bilgisiz olduğu için neden bahsettiğimi anlamadı. Daha sonra başka bir müşteri hizmetleri görevlisiyle görüşmek istedim ve durumumu anlattım,o şifreyi ve gerekli kişisel bilgileri aldıktan sonra mevcut üyeliğim üzerinden ekstra hiç bir ücret ödemeden aboneliğimi uzattım. Normalde bu yeni paketlerde 30 tl aktivasyon ücreti isteme hakları da vardı ancak bunu da ödemedim.

Şimdi aboneliği devam edenler önce müşteri hizmetlerinden mevcut üyelik üzerinden şifre ile üyeliğini devam ettirmek istediğini ve bunu teyit etmek istediğini söylesin. Eğer bilgisiz bir müşteri hizmetlerine denk gelirseniz(ki bu oldukça mümkün) başka bir müşteri hizmetleri görevlisi ile görüşmek istediğinizi söyleyin. Evet cevabını aldıktan sonra da şifreyi alıp,müşteri hizmetleri görevlisine vererek aboneliğinizi devam ettirmek istediğinizi söyleyin. Onlar gerekeni yapıyorlar zaten. Bu süreçten sonra hiç bir şekilde evinize fatura falan gelmiyor. İstediğiniz keyif paketlerini soruyorlar ve seçiyorsunuz. Sadece eğer ki aboneliğinizi başlattığınız tarih ile uzattığınız tarih arasında gün farkı varsa,bununla ilgili bir fatura ödersiniz. Örneğin 15 Ocak'ta aboneliğiniz bitiyorsa, 15 Ocak-02 Şubat arası fatura ödeyebilirsiniz. Çünkü digitürkte faturalar her ayın üçünde kesiliyor. Bu yüzden yeni abone olacaklar için en ideal abonelik başlatma tarihi yeni ayın ilk günleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 8 Ocak 2014; 23:23:46 >

Charles Bukowski

• son aktive tarihi ne bunun? bende üyeyim digiye
    "İlaç göndermeye karar vermiştik Afrika'ya... Ancak hepsinin üzerinde
    tok karnına yazıyordu ..."
    Charles Bukowski
  • evet dostlar nisan ise bize de uyar, nisanda elimizdeki paket bitiyor zira..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

nerden öğrenecez son avtive tarihini? bide bizim tahattüt verdiğimiz süreyi nasıl öğrenebiliriz?

Kilit soru bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hd uydu alıcısı içinde mı?
    Ek para verecek miyiz?
    Tüm takımların maçları var mı ve keyif paketinde ne var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • konuyu gorunce bakayim dedim 3 subatta uyeligim bitecek 1 yillik yaptigim.Yine bu paketten alaccagim gecen sene 500 e almistim.acaba bu paketin aktivasyon tarihi nedir ? ne zamana dek aktif etmek lazim.? subata kadar bekletebilir miyim alsam acaba ?
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • woops indirimi seçili ürünlerde diyor.
    seçili ürünlerde ligtv göremedim.
    edit: şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 6 Ocak 2014; 20:36:56 >
  • Soru 1 : "7-25 yaş arasındaki müşterilerimiz Woops’a üye olabilmek için WOOPS yazıp 4545’e ücretsiz SMS gönderebilirler" bu kampanya sadece 7-25 yaş aralığı için mi geçerli ?

Soru 2 : "5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 33,25 kuruş olarak ücretlendirilir." bu 33.25 33lira25 kuruş mu yoksa sadece 33 kuruş mu ?

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar,bu sene almış olduğum paketin üzerinde 30 Nisan 2014 son aktivasyon tarihi olarak gözüküyor. Ama internetteki paketlerin üzerinde hangi tarih yazıyor bilmem. Ama 30 Nisan'dan önce olacağını zannetmiyorum. Müşteri hizmetlerine sordum,onlar mağazaya giderek öğrenebilirsiniz diyor.

Pakete 5 tane şampiyon takımın maçları, seçeceğiniz belgesel,spor paketi gibi paketler ve tüm yerel kanallar dahil. Kurulum ücretini tam hatırlamıyorum ama onun dışında uydu alıcısı dahil hiç bir şeye para vermiyorsunuz. Fatura gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 6 Ocak 2014; 20:47:45 >
    Charles Bukowski
  • Edit: Halil Ayyıldız.

Orijinalden alıntı: enclave

Soru 1 : "7-25 yaş arasındaki müşterilerimiz Woops’a üye olabilmek için WOOPS yazıp 4545’e ücretsiz SMS gönderebilirler" bu kampanya sadece 7-25 yaş aralığı için mi geçerli ?

Soru 2 : "5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 33,25 kuruş olarak ücretlendirilir." bu 33.25 33lira25 kuruş mu yoksa sadece 33 kuruş mu ?

Teşekkürler...

İyi bir detay yakalamışsınız. 33 tl 25 kuruş mu,yoksa 0,33 kuruş mu,bunu aveaya sormak lazım. Ama öyle olsa bile yani 67 TL indirimli hali bile avantajlı.
    Charles Bukowski
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Arkadaşlar,bu sene almış olduğum paketin üzerinde 30 Nisan 2014 son aktivasyon tarihi olarak gözüküyor. Ama internetteki paketlerin üzerinde hangi tarih yazıyor bilmem. Ama 30 Nisan'dan önce olacağını zannetmiyorum.

Pakete 5 tane şampiyon takımın maçları, seçeceğiniz belgesel,spor paketi gibi paketler ve tüm yerel kanallar dahil. Kurulum ücretini tam hatırlamıyorum ama onun dışında uydu alıcısı dahil hiç bir şeye para vermiyorsunuz. Fatura gelmiyor.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paketen ben de daha önce almıştım aktivasyon tarihini de kaçırdım. Müşteri hizmetlerini aradığımda yardımcı oldular ve paketimi kurdular ekstra hiçbir ücrette ödemedim. Digiturk bu hareketiyle beni baya bi şaşırtmıştı... Ek bilgi olarak bulunsun...
    Best Restoration Druid in the world.
    Best Pro Evolution Soccer Player in the world
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • avea msj ücretlerini 40 kuruştan artık 33.25 kuruşa düşürdü yani otuz üç nokta yirmibeş kuruş ücret:)
  • bu ürünü bende aldım şifreleri şu anda bikaç kişi çek satış takasta satıyor ordan temin edebilirsiniz ama şuan aylık 85tlye kullandığım bu paketi şansıma şubatta taahhütüm bittiği için 449 tlye aldım ayrıca bonusa 50 tl media markta bunu unutmayı avantajixiede 13 tl geri ödüyor sonuçta aylığı 30 tlye giliyor çok iyi fiyat
    Lenovo G560
    "İlaç göndermeye karar vermiştik Afrika'ya... Ancak hepsinin üzerinde
    tok karnına yazıyordu ..."
    Charles Bukowski
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.