Bildirim
Hard diskin motorunu sökemedim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende merak ettim şimdi.. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
motora ait başka bir vida yok
_____________________________ 2026 -
quote:
Orijinalden alıntı: linyit43
motora ait başka bir vida yok
Hocam bildiğimiz motorrr olsa..
vidasını,civatasını söyleyim ama ilgi alanıma girmiyor.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
aynn ama bunun motoruda süper hızlı bişey işime yarar diye düşündüm orda motorun kenarında üçgen köşeleri gibi 3 adet parlaklık varo nlarda ne vida ne jelatin öyle demirin parlak kısmıı internette hep 3 tane vida deliği var kein orda vidaalar ama kafaları yok nerede bunlar
quote:
aynn ama bunun motoruda süper hızlı bişey işime yarar diye düşündüm orda motorun kenarında üçgen köşeleri gibi 3 adet parlaklık varo nlarda ne vida ne jelatin öyle demirin parlak kısmıı internette hep 3 tane vida deliği var kein orda vidaalar ama kafaları yok nerede bunlar
hocam kafalara dikkat etmek gerek,sonra vidaların gazabına uğramayalım.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ama cidden olmuyor hala deniyorum yok çıkmıyor daha doğrusu çıkartma yolu yok kontrol kalemiyle aaltına sokup zorladım olmuyor
quote:
ama cidden olmuyor hala deniyorum yok çıkmıyor daha doğrusu çıkartma yolu yok kontrol kalemiyle aaltına sokup zorladım olmuyor
Hocam fazla zorlama,motoru yakarsın.
HDD motoru disk plakalarına entegredir. Motorun statoru içte, rotoru ise dıştadır. Normalde motoru sökülmez. ama dışındaki disk plakalarını kesmeyi deneyebilirsiniz. _____________________________ -
kesmekle uğraşamam basit hemen sök al bişeyse alıcaktım artık boşverem bu şekil de bi işe yay herhalde :D _____________________________ 2026 -
her bir parçası sökülürde sonra toplanmaz _____________________________ Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir. -
_____________________________ -
-
yaww o motor hdd gövdesine kaynaklı zaten nereye söküyorsunuz motoru bide o motoru neyle süreceksiniz ?? bildiğiniz 12 volt ver dönsün motorlardan değil malesef
uzun lafın kısası boş uğraş_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt