Şimdi Ara

2.1 Ses sitemi almadan önce bakılması gereken başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. Uzun zmandır ses istemleriyle haşır nesşirim. Elimden geldiğince inclemeye dinlemeye çalışıyorum sistemleri size burda bir kaç 2.1 önerim olacak. Bütçenize göre yukarıdan aşağıya fiyat düşecektir.

1-Seste stüdoya kalitesi arayan monitör gibi ses verebilcek bir 2.1 arıyorsanız bence kesnlikle bu sistme bakmalısınız. Cihazın markası amaotör kullancıların pek bilmediği klipsch. Modeli ise Promedia. Bu cihazı özel kılan tabikide sesinin kaliesi. Tüm sesleri en dengeli duyduğum 2.1 Buydu.

2-Edifier s530d:Bu cihaz biraz daha uygun fiyatlı bir cihaz. Sesini dinlemek nasip oldu gerçekten çok hoşuma gitti ama fiyatı tuzlu gelmedi değil. Ayrıca çokta güçlü bir sistem sesi biraz açtınmı eşyalar titreyerek hareket ettiğini görebiliyosunuz. Thd sis düşük olmasından seste bozulma nerdeyse hiç yaşanmıyor. Tek eksiği bass sever arkadaşlara sanırım. Basslar çok ön planda değil. D modelinde ise dijital giriş seçenekleri mevcut.

3-Creative T3:Sanırım duyduğum en güzel basslar bundaydı. Çok temiz bassları olan bir cihaz. Fakat tiz performansı için aynı şeyi söyleyemem. Ses berrak fakat tiz eksikliği hissedilmiyor değil. Ve fiyatı biraz uçuk.

4-Logitech z2300-Sanırım bass konusunda en güçlü cihaz bu. Bunun bassıyla camları titretebilirsiniz. Fakat sesi %30 dan fazla açarsanız basslar tüm midleri olmayan tizleri basstırıyor. Müziğin zevki kaçıyor.

5-Edifier x600:Fiyat performans kralı sanırım. Tiz ve mid sesler fazlasıyla berrak t3 den bile berrak. Fakat basslar biraz can yakabilir. Çok bass sever arkadaşlara önermiyorum. Denge konusunda başarılı bir sistem . Uygun fiyata müzik dinlemek için biçilmiş kaftan.

BENDEN ŞİMDİLİK BU KADAR AKLIMA GELENLER BUNLAR SİZİNDE BİLDİĞİNİZ VARSA YAZIN

• elinize sağlık hocam güzel inceleme.bana bir de edifier s330 ve t3 dinlemiş bi arkadaştan yorum lazım ikisi arasında kaldım t3 dinleme fırsatım oldu ama s330 u alırsam hiç dinleyemeden internetten almış olucam

güzel bir konu ve yorumlarınız incelemiş olduğunuzu gösteriyor.

Ama acaba bu yazıyı okuyup yazdıklarınızdan almak isteyen olursa işte o zaman sıkıntı.

Eğer bilginiz varsa bulunabilirlik yani türkiyede satışı var mı resmi veya ithalat ve fiyat bilgileri. Birde üretim yılı ve üretimi halen devam ediyor mu?

Yeni yeni bir sistem almak isteyen için bu yazdıklarım önemli çünkü ben de arıyorum ve ilk okuduğumda bunlar aklıma geldi.

Çalışmanız için tekrar teşekkürler. devamını bekleriz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.