Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX301LA / UX302LG KULLANICILAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
1
Favori
12.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ASUS ZENBOOK UX301LA / UX302LG KULLANICILAR KULÜBÜ  ASUS ZENBOOK UX301LA / UX302LG KULLANICILAR KULÜBÜ  ASUS ZENBOOK UX301LA / UX302LG KULLANICILAR KULÜBÜ  ASUS ZENBOOK UX301LA / UX302LG KULLANICILAR KULÜBÜ  ASUS ZENBOOK UX301LA / UX302LG KULLANICILAR KULÜBÜ

UNBOXİNG:
    Adamın dediğinden hiçbirşey anlaşılmıyor ama kutu içeriğini görün diye konuya ekliyorum k

SSD ve RAM Takviyesi:
    Arkadaşlar arka kapağı sökmek baya zor gibi. Servis bu olayı yapıyor mu bilmiyorum ama bilen birine yaptırırsanız iyi olur.

DRİVER:http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=UX302LG&os=8

ASUS MÜŞTERİ HİZMETLERİ: <destek@asus.com> Herhangi bir sorun olduğu zaman mail atarsanız en kısa zamanda dönüş sağlıyorlar.

NERDEN ALABİLİRİM ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-ux302lg-c4007h-ux302lg-ultrabook-touch-corei7-18ghz-8gb-750+16gb-ssd133-w8-tasinabilir-bil/productdetails.aspx?I_ID=71392

http://www.pcdepo.com/asus-ux302lg-c4007h-touch-ultrabook-urun11205.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-ux302lg-c4007h-ultrabook-fiyati,103077.html?gclid=CLWH4fDjibwCFYJP3godzAcAZA

ÜRÜN İNCELELEMESİ :http://www.ultrabookreview.com/3446-asus-zenbook-ux302lg-review/

KURDUĞUM OYUNLAR
    PES 2014
    FIFA 14
    NBA 2K14
    Battlefield 4
    Far Cry 3
    Need for Speed Rivals
    Crysis 3
    WarThunder
    H.A.W.X.2
    Medal Of Honor - Warfighter

İMZA: İmza için prof.exx arkadaşıma teşekkür ederim :)

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_85820419/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/10/71/a9/1071a90bab276fd64bf9868ce3a1ce7a.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_85820419/tm.htm][b][color=#000000]ASUS ZENBOOK UX301LA/UX302LG KULLANICILAR KULÜBÜ[/color][/b] [/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tpnrck -- 11 Eylül 2014; 14:38:15 >

• Ben de Asus UX302LG-C4007H modelini aldım vatandan. Güncelleştirmeleri yaptım, Win8.1'e yükselttim fakat görev çubuğundaki Asus Install'e bastığımda İngilizce olarak sürücüleriniz donanımıza uygun değil gibi hata çıkıyor. Siz de böyle bir şey oldu mu?

İkinci olarak biraz ışık sızması var mı sizde?

Üçüncü olarak HD4400 ile GT730M arası geçişi otomatik mi yapıyor bilgisayar? Normal kullanımda HD4400'ü mü kullanıyor? Bunu nasıl anlıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 12 Ocak 2014; 21:05:38 >
  • gordon01 G kullanıcısına yanıt
    K.bakmayın yeni girebildim konuya. win 8.1 biraz sorunlu çalışıyor wifi ve bluetooth sıkıntılı. ben tekrar win 8 e döndüm. Asus Install de hiç sorun yaşamadım. ışık sızması pc başlarken biraz oluyor ama rahatsız etmiyor normal kullanımda farkedilmiyor bile. genelde hd4400 ü kullanıyor ama oyunlarda falan gt730 a geçiyor. Nvidia denetim masasından seçebilirsiniz. oyun oynarken falan power4gear hybird performance moduna geçerseniz daha iyi performans alıyorsunuz. finallerim bitince konuyu düzenliyeceğim. Sorularınız varsa cevaplayabilirim :) bu arada hayırlı olsun,güzel seçim yapmışınız sizde :)
  • tpnrck kullanıcısına yanıt
    hocam bir konuda size danışmak istedim.
    bilgisayarın içinde gelen windows un yedeğini alma(driver lar vs birlikte) gibi bir şansımız var mi ?

Mesela windows 7 kurmak istiyoruz, kurulur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 19 Ocak 2014; 0:59:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke hybrit yerine tamemen SSD'li olsaydı. Bunu alıp SSD ile diski değiştirmek gerekir. Birde beyaz versiyonu sanırım Türkiye'de yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 18 Ocak 2014; 4:41:37 >
  • hocam bu konuda pek bi bilgim yok açıkcası. Ama win 8.1 kurmayın derim 8 de kalın. win 8.1e nisanda güncelleme gelicek o zaman tekrar kurmayı düşünüyorum. Çünkü bluetooth falan doğru düzgün çalışmıyo bi kaç hata gördüm 8 e döndüm tekrar. yedek alma işi nasıl olcak açıkcası hiçbi fikrim yok hocam.
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    tamamen ssd li olan modeli ux301la. hatta raid ssd var onda ama harici ekran kartı yok onda :) ayrıca ux301 in beyazı var bu modelin beyazı yok diye biliyorum yanılıyo olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus zenbook 14 oled UX3405
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesajım şuralarda otlansın ben de bu modeli almak istiyorum araniza katılırım o zaman

Zenbook UX302LG-C4028H - 1400 euro -
    Intel Core i5-4200U, Nvidia 730M, 256 GB SSD, 8 GB RAM

benchmarklara göre 5 ile i7 arasında tercih sebebi olacak kadar bariz bir fark görünmüyor, 100 € vermenin manası yok o yüzden.
    + sadece Turkiyeden alınca Türkçe Q klavye seçeneği oluyor sanırım, yani avrupada böyle bir seçenek yok standart var.
    Bunu alacağım zaman daha net araştıririm çünkü şu anda fiyatlar macbook air'e yakın ( hiç makul değil )

Bu resimde yoga 2 pro ile karşılaştırma yapılmış.

http://www.ultrabookreview.com/wp-content/uploads/2014/01/keyboard-lenovo-asus-600x310.jpg

Ekran konusunda Yoga bunun yanından bile geçemez gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 19 Ocak 2014; 1:25:56 >

• Cihazla ilgili birkaç sorum var

1. Asus'un sitesinde yorumlarda okudum, bazı modellerde cihaz şarj olurken dokunmatiği kullanamama hatta cihazda kasmalar, kararsızlıklar olduğu yönünde şikayetler vardı.
    Bunu test edebilir misiniz, cihaz şarj olurken dokunmatikte herhangi bir sorun, yavaşlama var mi diye.

2.
    Işık sızması diye bahsedilmis yukarıda, bunu ekranın kenarından diye anladım. Yanılmış miyim?

3. Klavyenin arka aydınlatması nasıl, (kullanım hissiyatı gibi) ışığı kapatabiliyor muyuz, batarya süresine etkisi nasıl?

4. Benim için çok önemli Ekran günışığına çıkınca parlama yaparak görüşü engelliyor mu, dışarıda kullanımı (görülebilirlik açısından) nasıl?

Şimdiden teşekkürler

Hocam UX301'de ekran çözünürlüğüde fazla, ayrıca fiyatıda UX301'den bayağı bir fazla olur gibime geliyor. Şu an satan bir yer de bulamadım.
  • Bendeki Ux302LG-4007h modeli yani i7 li. almışken i7 olsun dedim ssd yi kendimiz takarız lazım olunca ekranı gerçekten çok iyi cihazın. Bence macbookla kıyaslanabilir bi ultrabook ama BENCE
  • Sırayla cevap vermeye çalışıyım
    1. Şarj olurken dokunmatikte hiçbir sorun yaşamadım. Hatta dokunmatiğinde hiç sorun yaşamadım.
    2. Işık sızması olayı ux32vd modelinde de görülmüştü. Sadece bilgisayar açılırken ki siyah ekranda farkediliyor. Sonradan ışık sızmasından eser yok benim gördüğüm kadarıyla.
    3. Klayvenin aydınlatması gayet güzel. 4 seviyesi var kısıp açabiliyorsununz FN tuşlarıyla.
    4. Dışarı kullandım cihazı ama güneşe karşımıydı bilmiyorum ama tersten güneş ışığı vuruyodu görüntüde bi sorun yoktu

Hocam yılbaşından önce ux301la modeli vatanda vardı. Fiyatı 4300 civarıydı. Ama şuan sitede görünmüyor.
    Alınacak düzeyde değil 4300 çok yüksek bir rakam. Hatta UX302 bile çok yüksek rakamlara satılıyor. Bu gidişle ultrabook konsepti büyüyeceğine küçülecek ve yok olacak :)
    Bu notebookların yerini ultrabooklar tamamen aldığında fiyatlarda doğal olarak düşecek. Teknoloji bu sürekli yenileniyor
    Cevaplar için teşekkür ederim hocam

• yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
  • Arkadaşlar konuyu güncel tutmak istiyorum. Forumdaki arkadaşlar bu modeli alan varsa buyursun gelsin genel bi sohbet ortamı oluşturalım. Sorunlarımızı memnuniyetlerimizi paylaşalım.

• Ben bilgisayarı sıfırlayarak varsayılan ayarlara döndürdüm sonra tekrar Win8.1'e yükselttim. Sürücüleri de Driver Genius Programı, intel, nvidia, realtek, station-drivers sitelerinden donanıma göre tekrar yükledim. Hepsine bakamadım daha ama yükselttiklerim şunlar:
    Realtek USB Gigabit Ethernet Controller 8.10.1009.2013
    Realtek High Definition Audio R273 6.0.1.7083
    Intel PROSet Wireless for Bluetooth 3.1.1311.0402
    Intel PROSet Wireless 16.7
    Intel Rapid Storage 12.9.0.1001
    Geforce 322.21 GT730M
    Bazı sürücüleri windows update güncelledi.

Daha sonra windows update, flash, shockwave, air, java, silverlight, ccleaner, skype, k-lite mega, utorrent, teamviewer, chrome, winrar, kaspersky 2014, aida64, driver genius, your uninstaller, reader, office 2013, ... son sürümlerini kurdum

USB ethernetten internete bağlanırken gidip geldi kopmalar yaşadım sürücüyü tekrar silip kurdum, şimdilik bir sorun yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 28 Ocak 2014; 22:52:35 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.