Şimdi Ara

Asus'un 8 inçlik VivoTab Note 8 bilgileri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Asus'un 8 inçlik VivoTab Note 8 bilgileri ortaya çıktı

Microsoft'un Windows 8.1 güncellemesi ile birlikte daha küçük boyutlu tablet modellerine kapı açması sonrasında donanım ortakları da yavaş yavaş ilk örneklerini piyasaya sürmeye başlıyor. Acer, Lenovo ve Dell'den sonra Asus'un da 8 inçlik bir tablet hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

Bir teknik dökümanda ortaya çıkan bilgilere göre Asus, Vivo Tab Note 8 adında 8 inçlik bir tablet piyasaya sürmek üzere. 1.33GHz saat hızında çalışan Bay Trail tabanlı Atom Z3740 4 çekirdekli işlemciden gücünü alan model 8 inçlik IPS ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunuyor.

Bunun yanında modelde 2GB RAM, 32GB/64GB depolama kapasitesi, ekran kalemi desteği, 5MP çözünürlükte arka kamera, 1.2MP çözünürlükte ön kamera, 4000mAh civarında batarya şeklinde özelliklerin mevcut olduğu belirtiliyor. Yıl sonu veya yıl başından sonra pazara çıkacağı tahmin edilen modele 299$ fiyat biçilmiş.  

Kaynak:http://www.slideshare.net/SAPAppsPartner/microsoft-technical-webinar-new-devices-and-use-cases-for-windows-8-and-windows-phone-8

• Bu ürünü inceleeedım :))))) Süper ;)

• bu hamleyi samsungdan bekliyordum asusun böyle bir hamle yapmasına çok sevindim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat?

• Bataryası ezik.

• note? stylus ile mi geliyor yoksa??? süper olur ya
  • Sanki tablette 8 inç civarı ideal gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabi tabi 299 dolara gelir de alırız belki.

• iyi tablet, iyi fiyat

• Bunda Windows RT mi var yoksa NORMAL bildiğimiz Windows 8 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: burkak

Bunda Windows RT mi var yoksa NORMAL bildiğimiz Windows 8 mi?

quote:

Microsoft'un Windows 8.1 güncellemesi ile birlikte

Haberde de belirtildiği gibi tam sürüm Windows ile gelecek eğer tablet satışa sunulursa. Sanırım Windows 8.1 güncellemesi ile RT tarih oluyor. Sabırsızlıkla bekliyorum bu tableti..
  • bize 1000 liradan aşağı gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

bize 1000 liradan aşağı gelmez

ilk ipad mini ile aynı fiyat oradan hesaplayın. 1000 liranın altına gelir herhalde. ama haberin haynağı sıkıntılı çok düşük çözünürlüklü bir dell tabletin üzerine asus yazmışlar birde stylus eklemişler resme o kadar
  • Yıl sonu veya yıl başından sonra pazara çıkacağı tahmin edilen modele 299$ fiyat biçilmiş.

Harika fiyat, Türkiye'ye de uygun gelirse kesinlikle almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın kod ismi asus m80ta olup detaylı bilgi arayanlar. İnternette bu kod isimle aratabilir.

Asus'un 8 inçlik VivoTab Note 8 bilgileri ortaya çıktı

Kaynak :http://www.noteforum.co.kr/news/index.htm?nm=27155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 23 Aralık 2013; 14:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: burkak

Bunda Windows RT mi var yoksa NORMAL bildiğimiz Windows 8 mi?

quote:

Microsoft'un Windows 8.1 güncellemesi ile birlikte

Haberde de belirtildiği gibi tam sürüm Windows ile gelecek eğer tablet satışa sunulursa. Sanırım Windows 8.1 güncellemesi ile RT tarih oluyor. Sabırsızlıkla bekliyorum bu tableti..

herkes rt bitecek diye beklerken rt platformu gitgide büyüyor hadi hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

bu hamleyi samsungdan bekliyordum asusun böyle bir hamle yapmasına çok sevindim..

keşke samsung yapsaydı şimdiye elimizde olurdu cihaz. her geçen gün öfkem artıyor asus a önce fonepad note 6 da yaptı şimdi bunda. asus kadar geri zekalı bir firma yok herhalde adamlar ürün çıkartıyorlar sonra satmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Öylesine teknoloji sitelerini dolaşırken bakın ne buldum. Asus note 8 vatan bilgisayarda..

http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/asus-m80ta-dl001h-m80ta-intel-atom-z3740-133ghz-2gb-ram-32gbdisk-8-cam-win81/productdetails.aspx?I_ID=71625

hocam ellerinizden öpüyorum. vatan paralel ithalat yapmış herhalde asus getirmemiş bunu. zaten sadeec internet ile bostancı stoğunda var bakalım ben para toplayana kadar konyaya getirirler tane umarım da almadan denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eofdred -- 18 Ocak 2014; 13:53:22 >

• Benim de bugün karşıma çıktı umarım yanlış ilan falan değildir..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.