Şimdi Ara

Launcher den 1454 patch indiremeynler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Online klasöreünden option ayarlarından versiyonu 1453 e ayarlayın kaydedip oyuna launcher den girin kendiliğinde 1454 patc ı yükleyecektir

• olmuyooooooooo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• olmuor
  • nasıl olmuyo sen option ayarlarından oyununu versiyonununu 1453 e ayalaryıp kaydetmedinmi kaydettkten sonra launcher e tıkla 1454 ü indircek
  • zaten pach 1453 açıyom launcheri dowload.knightonlinewolrd.com dio
  • abi olmuo download.knightonlineworld.com felan çıkıyo hata verio ben knightsiz yasayamam yaa
  • olmuor işteeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla oldu sağol kardeş süpersin be aga hızlı yüklüyor oleyyy
  • ya oluyor işte nasıl olmuyo 1453 dediğiniz zaman direk çıkmayın . Kaydet me yeri var orda ona basın sonra launcher e girin o zaman indirecek 1454 ü
  • ya oluyor işte nasıl olmuyo 1453 dediğiniz zaman direk çıkmayın . Kaydet me yeri var orda ona basın sonra launcher e girin o zaman indirecek 1454 ü
  • KARDEŞ çok saol gerçekten pacht inmeye başladı

Diğer arkadaşlar makınanıza reset atıp öle deneyin

1453 YAZ CONTENT UPTADE DİOSNUZ SONRA Bİ PENCERE ÇIKACAK EVTDİOSUN SAVE AND RESTART VAR ONA TIKLIOSUN SONRA YENİ PACHT İNIO
  • ya hata veriyo kardesim
  • ewet valla optondan ayarlayın yazın oraya 1453 yazın sonra save yapın giriyor oleyyyyyyyyyyy
  • oolmuoar kardeşi olmuooooooooooooorrrrrrrr

deli oldum zaten hay ben bu patchi çıkaranın

• Hata ftp error hatası vermesi lazım işte reset at dene hep dene oluo
  • KARAPANTER MAKINANA RESET ATMAN LAZIM 2 3 KEZ DENE RESET HEP 3 4 KERE OLUYOR DENE
  • arkadaşlar bende indiremedim bu patchi sanırım patchi indiren çok sayıda insan olduğu için site yanıt veremiyor herkese o yüzden indiremiyoruz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

zaten pach 1453 açıyom launcheri dowload.knightonlinewolrd.com dio
    aynen + 1905
  • valla ilk deniişimde oldu.zaten 1024 de var hemn dolar işallah
    not:şuan fazla hızlı diil
  • ya arkadaşlar ben herşeyi yaptım 1454ü yüklüyo en sona geliyo bir daha bişey yok.tıkanıyo orda bu nasıl çözülür??
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.