Knight Online klasöreünden option ayarlarından versiyonu 1453 e ayarlayın kaydedip oyuna launcher den girin kendiliğinde 1454 patc ı yükleyecektir
nasıl olmuyo sen option ayarlarından oyununu versiyonununu 1453 e ayalaryıp kaydetmedinmi kaydettkten sonra launcher e tıkla 1454 ü indircek
ya oluyor işte nasıl olmuyo 1453 dediğiniz zaman direk çıkmayın . Kaydet me yeri var orda ona basın sonra launcher e girin o zaman indirecek 1454 ü
ya oluyor işte nasıl olmuyo 1453 dediğiniz zaman direk çıkmayın . Kaydet me yeri var orda ona basın sonra launcher e girin o zaman indirecek 1454 ü
KARDEŞ çok saol gerçekten pacht inmeye başladı Diğer arkadaşlar makınanıza reset atıp öle deneyin 1453 YAZ CONTENT UPTADE DİOSNUZ SONRA Bİ PENCERE ÇIKACAK EVTDİOSUN SAVE AND RESTART VAR ONA TIKLIOSUN SONRA YENİ PACHT İNIO
arkadaşlar bende indiremedim bu patchi sanırım patchi indiren çok sayıda insan olduğu için site yanıt veremiyor herkese o yüzden indiremiyoruz!
quote:Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill zaten pach 1453 açıyom launcheri dowload.knightonlinewolrd.com dio aynen + 1905
ya arkadaşlar ben herşeyi yaptım 1454ü yüklüyo en sona geliyo bir daha bişey yok.tıkanıyo orda bu nasıl çözülür??