Şimdi Ara

Microsoft, Surface 2 ile iPad'e karşı savaş açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Yakın zamanda Surface 2 tabletleriyle kullanıcıların karşısına bir kez daha çıkan Microsoft, ilk nesilde izlediği "iPad'e karşı reklam" stratejisini 2.nesil Surface'lerle birlikte daha agresifleştiriyor.


    Black Friday ile başlayan ve Noel'e kadar sürecek olan ABD'nin tatil dönemi için hazırlanan yeni reklamlarda Microsoft, Surface 2 ile iPad'i birebir olarak kıyaslıyor. Microsoft, reklam serisi ile ilgili yaptığı açıklama şu satırlara yer verdi:


    "Tatil sezonu geldi çattı ve birçoğumuz; ailelerimize, sevdiklerimize ve kendimize hangi cihazları almalıyız sorusunu yöneltiyoruz. Alternatifleri değerlendirirken; tablette neler yapmak istediğiniz konusunda düşünmelisiniz. Surface, tablette üretkenlik ve daha fazlasını isteyen insanlar için tasarlandı."


    Microsoft'un yayınladığı reklamların ilkinde Surface'in eller serbest şekilde kullanılması ön plana çıkartılıyor. Bu özelliğin, özellikle mutfakta yemek hazırlarken, çok önemli kolaylık sağlayacağı vurgulandığı reklamda, iPad'e taş ise son bölümde geliyor: "iPad'deki uygulamalar, aynı eller serbest özelliğini sunamıyor."


    Yayınlanan diğer reklamda ise iPad'in yıllardır sunması beklenen "çoklu kullanıcı desteğine" sahip olmaması vurgulanıyor. "Suface, birden fazla kullanıcı hesabını destekler, iPad ise desteklemez." cümlesiyle başlayan reklamda Surface'in kullanıcı hesaplarına göre farklı farklı özelleştirilebileceğine dikkat çekilirken; son bölümde iPad'in sadece tek bir hesapla kullanılmak zorunda olduğuna dikkat çekiliyor.


    Microsoft'un reklamlarına konu ettiği 2.nesil Surface'ler, geçtiğimiz 24 Eylül'de 449 ve 899 dolarlık (Surface 2 Pro) fiyat etiketleriyle satışa sunulmuştu.










  • İşin zor eski dostum microsoft

    Edit: Seri eksi geliyor. Ne çok microsoft sever varmış forumda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 30 Kasım 2013; 13:52:31 >
  • Tablette ipad en iyisi, sade ve basit.

  • Uygulama mağazasıyla mı?
  • Amerikada reklamlarda markalar açıkça birbiini kıyaslayabilirler, bu onların hukuklarında normal bişey yani savaş açtı, kızıştı yok köşeye sıkıştırdı falan demeye gerek yok. Yakın zamanda yeni tüketici kanunuyla bizim reklamlarımızda göndermeler belki bu kadar net olmaz ama başlayacaktır

  • Surface Pro tablet değil sırf arkadaşlar.

    Full bir laptop ayrıca.

    Surface RT sırf tablet gibi olan.

    Surface Pro biraz daha gelişir ise harika olur.
  • Savaş başlamadan bitmiş
  • Kimin haddine tabletlerin şahına karşı savaş açmak !!!!

  • Sade olması hakkında fikrim yok ancak kesinlikle basit.O kadar basit ki büyütülmüş ayfon.Böyle koyun olmaya devam edin , bir gün tanışırsanız Windows cihazlarla fikriniz değişecektir.

    Adettendir : Macbook pro 2013 , Macbook Air 2010 , Asus Vivobook s550c , Lumia 1020 ve 920 kullanıcısıyım.

  • apple tir tir titriyordur.

    en iyisi pazardan çekilmek
  • reklamları izledikten sonra iPad alasım geldi
  • fanatik olmayan herkes iPad'in daha iyi olduğundan hem fikir. onların arasında onları ilgilendirir. sonuçta amerikaya katkısı var. fiyatlandırma uygun düzeye gelene kadar ki o da zor. ne yaparlarsa yapsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ın ruhuna El-Microsoft. Amin.
  • Tablette ipad in üstün olmasının tek sebebi app store

    Başka hiçbirşey değil,stabilite falan demeyin ios 7 ile resmen sı... apple

    iPad mini de ios 7.0.3 rezalet çalışıyor
  • Apple da bu market olduktan sonra kimse boy olcusemez. Liderligi birakmayacaktir. İleride ona yaklasabilecek sadece microsoftu goruyorum. Onun sa marketinin oturmasi yillar alacaktir. Android ise bastan yazilmadigi muddetce birsey olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim fikrim tabletlerin henüz olması gerektiği yerde olmadıklarıdır. Çünkü bana göre tabletler laptopların yerini alabilecek cihazlar hatta yerini alması gereken cihazlar.

    Fakat;

    #En iyi olan iPad kesinlikle bir laptop fonksiyonelliğini sunmuyor. Çok şeyi yapabiliyor gibisiniz ama bir çok şeyi de yapamıyorsunuz. Yine de bir çok kişiye göre en iyisi
    #En fonskiyonel olan kesinlikle Android işletim sistemli kaliteli tabletler. Neredeyse herşeyi yapabiliyor gibisiniz ama çok ağır ve hatalı çalışıyorlar. Yine de en fonksiyoneli
    #En notebook benzeri Windows işletim sistemli Surface ve Nokia tabletler. Ayrıca en az iPad kadar sağlıklı çalışıyorlar. Ama kesinlikle ve kesinlikle içleri çok boş ve eksik. Yine de bilgisayarımın alışkanlıklarına en yakını.

    Ben tabletleri birbiriyle kıyasladığımız gibi bunların birde notebooklar ile kıyaslanası taraftarıyım çunku dediğim gibi bunlar telefonlardan çok ayrı cihazlar ve notebookların fonksiyonelliğini sunarlar ise onların yerini alabilecek cihazlar. ama henüz başaramadılar o fonksiyonelliği sunmayı diye düşünüyorum.
    Bana göre (Ben ne yazılımcıyım ne de çok bilgili bir teknoloji uzmanıyım) hepsinin iyi olduğu yerler var ama ben kullanamasam da en kullanılabilir tablet gördüğüm ve deneyimlediğim kadarıyla iPad.
    Android li cihazlar ile yapabildiğim şeyler bilgisayardakilere çok yakında olsa henüz ben sıkıntısız kullanım vadeden bir android cihaza rastlamadım bir nevi çok iyi de olsalar windows'un zamnında yaptığı gibi yer yer mavi ekranlar veriyorlar (Mecazi anlamda)

    Kullanım alışkanlıklarım sebebiyle Microsoft'un ürünlerini tercih ederim genellikle. Elimde de bir adet Windows Phone işletim sistemli Nokia Lumia 920 ve hediye olarak gelmiş bir iPod Touch var ve ben telfonumun bağımsız kullanımından daha memnunum. O yüzden Microsoft'un kesinlikle tablet paarında başarıya ulaşmasını isterim ki elimdeki notebook'u bırakıp daha hafif ve taşınabilir bir cihaza geçebiliyim. Hali hazırda ki hiçbir tablet bana bunu sağlayamayor. Masaüstü dediğimiz ekranı bana getiren tablet benim için kazanan tablettir.

    Bu sebeple ise ne zaman Microsoft ya Surface Pro gibi tabletleri tablet fiyatlarına daha yaklaştırabilir ya da RT dediği modele Windows 8 kullanımını gerçekten sunabilirse ben o zaman bir tablet kullanıcısı olurum.

    ÖZET : Henüz benim için ihtiyaç ve araç değiller. Ne iPad'in bağımlı sistemi ne Android'in yer yer saç yolduran hantal sistemi ne de içi bomboş Windows RT li tabletler bana göre değiller.

    Düzenleme : İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 30 Kasım 2013; 14:41:34 >




  • He koçum sen..

  • Apple'nin "Hi I'm a PC" reklamları geldi aklıma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    Tablette ipad in üstün olmasının tek sebebi app store

    Başka hiçbirşey değil,stabilite falan demeyin ios 7 ile resmen sı... apple

    iPad mini de ios 7.0.3 rezalet çalışıyor

    Apple işte hocam. Gelen her yeni güncelleştirme, bir önceki modelde sorun çıkarıyor. Eskitmeye yönelik çabalar hep. Apple aldın mı guncellemicen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Microsoft RT umudu kesmişki Surface pro 2 İpad ile kıyaslaması kendini zor ve içinden çıkılamaz bir duruma sokmakdan başka öte birşey değil


    Bu reklamlardakilerin ikisi de Pro değil yalnız, RT.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.