Şimdi Ara

YGS LYS Program Excel (Yoruma açık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
14
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezun oldugum için tüm gün çalıştığım için 12lere belki biraz ağır gelebilir ona göre değerlendirin. Kalan zamanı adam akıllı geçirmek için haftalık program + bölüm deneme + ygs denemelerini topladım içine bi aksilik olmazsa bu şekilde devam edeceğim inşallah..

Programı kullanmak isteyenler için tavsiye:
    MF4 Olarak gireceğim için ona göre ayarladım. Programı indirip kendinize göre ayarlayın en son hangi konuda kaldıysan her dersten konu an. kitaplarını içeriğini açın önünüze (hangi kitaptan çalışıyorsanız) sonra sırayla haftalara bölün sayfa sayısına göre uzun konulara 2 haftada verebilirsiniz onu ayarlayın ilk bi oturdun programı sonra bi gözden geçirin az bi değişiklik yapasrınız illa ondan sonra tam haline oturur sonra uygulamak kalıyor geriye..

son olarakta önemli nokta: çizelgenin sonuna gideceğiniz üniversitenin ismini,resmini koyun her gün programa baktığınızda görün.

Program açıklaması:

-Programda ygs ve lysnin tamamı haftalara ayrılarak planlanmıştır.
    -Toplam 7 tane ders var ve her güne 1 ders düşüyor. O Haftanın yedi gününde o konular bitirilecek sıra önemli değil fakat her gün bir kutucukdaki konular bitmeli. + Türkçe konusunu çok zaman almayacağı için max 2-3 saat den sonra kalan zamanda haftalık tekrar , bölüm veya ygs denemesi yapılacaktır.
    -TR, MAT, FEN Bu sütünlar FEM Kapsül Bölüm denemelerine göre sıralanmıştır yazılan sayılar o hafta bitirilecek
    -Ek olarak bireyin 2014 bu sene konu dağılımlarını resim olarak ekledim lazım olabilir..

link:http://www.dosya.tc/server19/xukoGA/program.xlsx.html
    yandex :http://yadi.sk/d/6TZYtIhtDXUxu (Tarayıcı üzerinden görüntülemek için görüntüle butonuna tıklayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 29 Kasım 2013; 17:38:26 >

• 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok teşekkür ederim allah razıı olsun fakat yanlış atmıssın sanırım son halini atarsan :)

Orijinalden alıntı: okandevrim

Hocam cok teşekkür ederim allah razıı olsun fakat yanlış atmıssın sanırım son halini atarsan :)

+1

anlamadıysanız asagıdakiresme bakın

YGS LYS Program Excel (Yoruma açık)
    Hedef: TIP Fakültesi - İnşaAllah
  • Pcye geçince bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mevcut bazı derslerden konuları bitirdiğim için ilk konuları yazmadım sen ekleyebilirsin kendine göre ayarla yani
  • Forumda boyle yardimci konulari görmek sevindirici.Bakiyorum hocam yorumumu yazarim :)

• Kullanan arkadaşlar kendine göre uyarlayıp her adımlarını planlamalarını öneriyorum özellikle konu dağılımlarını iyi yapıp hiç birşeyden ödün vermeden uygulanamanız gerekiyor yoksa başarıya sadece uzaktan bakarsınız
    Evet hocam türkçe zaten uzun sürmediği için haftalık tekrarı o gün yapıyoruz.

Orijinalden alıntı: 0x888

Evet hocam türkçe zaten uzun sürmediği için haftalık tekrarı o gün yapıyoruz.

Hocam dershaneye gidiyo musun ? Gidiyosan bu isleyisle mi gidecek dershane

Yazıldım fakat son 1 haftadır girmiyorum çünkü evde daha iyi çalışıyorum programıda evde olmama gore yaptım eğer dershane veya okul varsa biraz daha hafifletilebilir ve dershaneye uyalayabilirsiniz
  • Hocam eline sağlık çok teşekkür ettim fakat benim bilgisayarım olmadığı için okulun internetinden giriyorum , haliyle verdiğin link açılmıyor :( bi şekilde indirmem lazım , ne yazık ki internet cahiliyim :( yardım edersen çok memnun olucam hocam şimdiden teşekkürler.

şu linki dene bide?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.