Beyler ben başka forumdan okudum ama belki bilmiyem vardır diye açlıklıyom. şimdi beyler savaş zamanı 1saat önce oyuna girip h ye basıp hemen clan disband yapın ve sonra savaşa giriin savaş bitene kadar bekleyin bittikten sonra alt f4 yapın sonra girin ve clan yok oluyo ben öle yaptım ve oldu deneyin başarılar
Paylaşım için çok teşekkürler.İnş. işe yarar.
bnde sana çok teşekkür ediorum we bgn areste sawaş war mı?
aresdeki savaşı bilmiyom ama manesde salı ve cumartesi var
bu tek clan başkanlarına değil memberlede geçerli clan bugdan kurtulma
öncelikle paylaşımın için çok sağol keşke böle yararlı topicler acılsa hep.. bi sorum daha olacak.bi arkadasım bugda ama clan sahibi değil..bi clan teklifi gelince this user doesnt exit dior..acaba onunla bi clan kurup bu yöntemi denesem? işe yararmı
evt oluyoo kardeşim
Saol.. Priestimi Clana Alamiordum İyi Oldu Yanlız Su Noktada Takıldım.. Oyuna Savastan 1 Saat Once Girin Disbandlayip Hemen Savasa Gecin Demissin.. Savastan Hemen Oncemi Oyuna Girip Clani Disbanddan Sonra Savasa Giricez ?
kanka burda savaş başlamadan 1saat önce gir ve hemen boz clanı sonra savaşa gir ve savaş bitene kadar kal sonra altf4 yap gir clan yol oluyuo cumartesi bende forumdan okudum yaptımsavaşda oldu yaralı topic olsun istedim
Hmm... Tesekkur Ederim.. Bilgi İcin..
kardeş saol ama bnm clanımda adamlar war onlıne olmuo gene bozulur mu clan
evt bozulur kanka
merhaba ben basıyorum H harfine ama coming soon diye bişey çikiyor ?