Şimdi Ara

DİSCOVERY / TELPA PİŞMANLIĞIM ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayramdan once arastırdım olu pıksel sorunlarına ragmen cesaret ettım taksdıtle aldım,halada oduyorum halıylen olu pıksel cıkmadı cok sukur dedım,oyunlar falan oynuorum ooo fena dedım bu fıayat aldık ıyıde goturuyo,burası aynen boyle oyunların cogunu ındırme sorunu olmazsa oynuor,dedımkı dusurmedıkce bunu kullanırım ben kasa ultra dandık cunku,en azından bana gore...

neyse kılıf falan arıyoru o sıra bulunmuyor pek,sarj az gıdıo ama batarya oturunca duzelır falan dedım forumları okuyorum oyle denıyor yaa ama bu sure uzamadaı hatta kısaldı gıbı gelıodu ınceden kıllandım ama yersızdır dedım,bır sabah geceden taktıgım sarj sabah dolmamaıstı gecede elektrık kesıldı belkıde dedım,buda fazla ıyımserlıkmıs anladım aynı gun arkadasın sarjı ıle denedım mafıs,ıkı uc sefer sonra duzeldı sonra yıne aynı,servıse gıttık tabı halıylen caaatt para ısteme mevzusu ınceden lafları soktum ama adamlar pıskındı bıldıgın...

kasanın dandıklıgı tamamda,sevısın dandıklıgını allah yasatmasın ,ucretı ıle yaptırdım daha 1 aylık telefonumu soket bılmem nesı falan ıcıne 50 lıra sıkısmıs sanırsam,neyse dedım telefon 700 e gelmıs gıbı sayarım dıye tesellı buldum uc-5 gun sorna telefonun ıcnınde bırsey sallanıomus gıbı takırtı sesı geldı sonra kesıldı servıse saatler sonra ulastım getırın UCRETI MUKABILINDE olabılır bakarız yada garantıye gırıyormu dıye soyledıler...

sokete ıyıce dıkkat ederek kullanmıstım,kırılan bır parca olmadıgına emınım en azından ben kırmadıgıma emınım goturmedım tabıkı,oradakı olu pıksel sıkıntısı yasayan arkadaslarada soylenelerı burda soylemıyorum degmez telpaya bu kadar emek harcamama..

velhasıl kelam telefon fıyatına gore guzel,cok ıhtıyacın altından kalkar,bu fıyata baskadabu ozellıklerı kımse veremez egrıye egrı dogruya dogru,fakat bu kadar kalıtesız malzeme sarjından kulaklıga kasa malzemesıne kadar,servısın bu kadar herseyı garantı dısı saymaya calısması,ılgısızlıgı,telefonun her partısınde bır oncekı sorunun duzeltılıp yenılerının ortaya cıktıgı ve bundan sonra ne cıkacagı tam muamma,ben hala taksıdıgını odedıgım ve aylarca ıdeyecegım telefonu ver ben kullanır yaptırırım dıyen arkadasıma sattım gıttı,bır dahada degıl dıscovery gıbı kalıtesız malzemelı bır telefonu,telpa 800 e ıphone 5 verse yınede dusunmem bile.

• Hala prım alcak dıye,çeşitli forumlarda bol bol dıscovery oneren paralı askerler var malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu açmışsın birde tüm konulara aynı şeyi yapıştırmışsın. idlere bak, bunun için sanırım üye oldun foruma. kimin adamısınız bilmiyorum ama kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz gibi gelmekten başka forumdakilere verdiğiniz herhangi bi şey olmadığına eminim.

her konuda gm alma diyen bi kaç tane adam ile, her türlü öneri konusuna xperia sp al diyen bi arkadaş var. bu kadar saçma sapan forum anlayışı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

konu açmışsın birde tüm konulara aynı şeyi yapıştırmışsın. idlere bak, bunun için sanırım üye oldun foruma. kimin adamısınız bilmiyorum ama kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz gibi gelmekten başka forumdakilere verdiğiniz herhangi bi şey olmadığına eminim.

her konuda gm alma diyen bi kaç tane adam ile, her türlü öneri konusuna xperia sp al diyen bi arkadaş var. bu kadar saçma sapan forum anlayışı olmaz.

Aynen. arkadaş Bir konu açmıştı zaten yine açmış. Ortada feyk üyeler kaynıyor anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

konu açmışsın birde tüm konulara aynı şeyi yapıştırmışsın. idlere bak, bunun için sanırım üye oldun foruma. kimin adamısınız bilmiyorum ama kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz gibi gelmekten başka forumdakilere verdiğiniz herhangi bi şey olmadığına eminim.

Hayır benim anlamadığım konuyu açan arkadaş discovery ile sorun yaşamış tamam olabilir şarj girişini zarar gören çok da,birden bu konu ile ortaya çıkıp heryere her segmente sony telefon önermesi ve bunun da profilinin kapalı olması ne kadar ilginç rastlantı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_77619445/tm.htm
    Bu konunun en son sayfasına bakın @kngkgn nickli arkadaşın mesajını okuyun.Sp ile çekilidigi iddaa edilen fotografların başka cihazlar ile çekildiği ve yabancı forumlardan olduğunu ortaya çıkardı.Böyle konu açan birinden herşey beklenir.Bence hepsi feyk.Bulduğu "çöpcovery" lafını hepsi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 17 Kasım 2013; 16:09:10 >

• he işte sürekli her konuda sony sp tavsiye eden de oydu. stevejones mu neyse.. adamın fotolar fake çıkmış. çok enteresan. birilerinin adamları bunlar sanırım. forum yönetiminin el atması lazım. gerekirse üst konu yapılabilir bi uyarı konusu.
  • kım sonycı kım lg cı kım necı bılmem arkadaslar,ben kapı gibi odedıgım paraya bakıorum.he benı yaftalıcaksanız eyvallah,3-4 sony cı var,bende L kullanıorum sanırım memnunsam onerırsem bende gumburtuye gıtcem,obur taraftan 3 kısı var lg fanboyu lg onersem bu tarafta sayılcam ordan ooohoho denılcek.yıne 2-3 kısı dıscoverycıler var onlarda sony cılere karsı cephe almıs,karısık yanı baya,neyse ben severek ısteyerk dıscovery almıs,sonra pısman olmus sıradan bır kullanıcıyım.ıyı forumlar cumleten.
  • Ulan bi tek benim telefon sağlam demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Ulan bi tek benim telefon sağlam demek ki.

Şükret benceALLAH servıse dusurmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: satellite500

quote:

aynen

aldım wifisi bozuk çıktı hemen gönderemedim bayram tatili vs

sonra gönderdim anten kablosunu değştik dediler ne alakası varsa wifi bağlanamama ile

neyse tel 20 gün sonra geldi aynı sorun

yani hiçbişey yapmamışlar

tekrar gönderecem yine yapmaz veya değişmezlerse zaman kaybetmeden mahkemeye

sonra gidip iyi bi kampanya yakalarsam sony veya iphone alacam

nedir bu yaw samsung gm uğraş dur

adam gibi bişey alıcam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

quote:

aynen

sonra gönderdim anten kablosunu değştik dediler ne alakası varsa wifi bağlanamama ile

Arkadasım boyle ulu orta telefonu eleştirme,ovunce sorun yok ama elstırırsen fanları tarafından ne fanboylugun kalır,ne fake hesaplıgın,ne dusmanlıgın,Kendımden bılıorum

• geçmiş olsun, kötü bi durum telefonun kullanıcıları arttıkça şikayetler de artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

quote:

aynen

Arkadasım boyle ulu orta telefonu eleştirme,ovunce sorun yok ama elstırırsen fanları tarafından ne fanboylugun kalır,ne fake hesaplıgın,ne dusmanlıgın,Kendımden bılıorum

11500 mesaja fake hesap diyecek bi babayiğit varsa buyursun gelsin

alırken bende bu forumdaki övgülere aldandım zaten

telpayı hesaba katamadım benim sorunumda o oldu

samsunga sinirlenip 3 30 paraya satınca acil çift hatlı telefon lazım oldu ve telpanın kucağına düştük

yoksa elekt şans işi vs ama malının arkasında durmayan firmaya yapacak bişey yok malesef

• o değilde benim telefonda bulutlanma oldu ya beyaz ekranda 4 yerde var maalesef.. Nasıl servise gönderebilirim telpanın sitesinde form falan bulamadım, yoksa kargoya gidip direkt göndersem oluyor mu bilemedim...
  • Servıste sınır harbıne hazır ol dostum.

• Eyvah eyvah nasıl yapcaz ya telpa diye aldık ama dur bakalım nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: antony_costa

Eyvah eyvah nasıl yapcaz ya telpa diye aldık ama dur bakalım nolcak

gıt bakalım bıraz cırkeflık yapmak gerekıyor soyleyeyım
  • Ürün kalitesiz olduğu için biraz şans işi. Benimki 3. Defa serviste, geri geliyor ama muhtemelen duzeltmediler yine geri gönderirim.
    Servis hiçbir şey yapmadan gönderebiliyor. Sadece ilk kendim gittiğimde memnun kaldım çünkü sadece o zaman ilgilendiler. Ekranı da o zaman bozmuş olabilirler yada ikinci servise gittiğinde.
  • Telefonu kullanmayı bilmiyosunuz firmalara pok atıyosunuz ayıp be..lafa gelince bilgisayar gençliğiyiz..Ne bekliyon dayı 600 liraya sana üst seviye kasa ve donanim mı vericekler ?,
    Ya bi kopun gidin forumun başından Alla sen ya....
  • Gm dsv alacağım bende inşallah motorola razr gibi olmaz sonum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.