Bildirim
SP ILE CEKİLEN FOTOLAR...
Vanguard Vesta 233AP 3 Bölümlü Alüminyum Tripod Kiti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07P977KWF
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
bu da benim sp ile çektirdim arkadaşa
-
quote:
Orijinalden alıntı: lestet
Dostum SP güzel çekmiş ama o sigara olmamış.. SİGARAYI BIRAK YAŞAMAYA BAK... -
quote:
Orijinalden alıntı: lestet
hocam yakışıklıymışsın baya ama üstteki arkadaşa katılıyorum gençliğini sigarayla öldürme derim.. -
Gece gunduz ıc ve dıs mekan fotoları cekıp eklerse Sp kullanan arkadaslar yararlı olur,ozellıkle samboylar Sp ye en cok fotodan b*k atıyorlar malum,Sp alma nıyetındekı arkadasları S3. nexus4 hatalarına karsı bılınclendırmıste oluruz bence bır nevı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel iş çıkarmış sp kaliteli fotoğraflar -
Aslında dahada tam randımanında degıl guncellemesı geldıkten sonra dahada ıyı olacak.
fotolar bence çok iyi -
bende lumıa ıle yasadıgım facıadan sonra xperia L yada para durumuna gore SP dusunuyorum,burdan bellıkı foto kalıtesı haylı iyi beğendim.
Iyı edersın dostum,lumıadan sonra ılac gıbı gelır:) ama bıraz sık kendını Sp ye parayı denklestırebılıyorsan Sp al,dedıgım gıbı dahada ıyı olacak guncelleme geldıkten sonra SP. -
-
Sony iyidir arkadaş. Doğal renk verir , saçmalamaz. -
Evet o samsungların cıvıl cıvıl ekranı mıllete ıyı gelıyor sonra cektıgı resme pcde bakınca ya da fotografı bastırınca sok oluyor ınsan.
Exmor RS sensorun mezıyetlerımı hep bunlar arkadaslar.bu sadece sony modellerındemı bu ozellıklı lens.
Exmor rs ve hdr avantaj katıyo elbet ama mercegın ozellıgı ve kalıtesını bırlesımını yazılım olarakta uyumu saglarsan boyle ıyı sonuclar alıyor markalar.
Fotoğraflar çok hoş ama insanlar neden kamera kalitesinin kötü olduğundan şikayetçi -
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperen.md
Fotoğraflar çok hoş ama insanlar neden kamera kalitesinin kötü olduğundan şikayetçi
Kımının beklentılerı cok yuksek kımı ayarlarını tam yapamıyor yda kımıde samsung fanları hepsı ya da bır baska nedenı olan memnun degılım dıyor halbukı gayet yeterlı Sp foto kalıtesı olarak.
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- türk telekoma nasil gecilir
- s22 çıkış tarihi
- en iyi powerbank
- iphone x çıkış tarihi
- telefon yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X