Şimdi Ara

spms,,,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
8.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 15:56:36 >

• edit1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 15:57:14 >
  • edit2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 15:57:56 >
  • benim önerim ise ir2153 ile başlamak. cünkü cok basit.

ayrıca psu lardaki trafoyu degerlendirmek benimde ilk yapacagım şey olur.

önce psu trafosunu nasıl dagıtır nasıl sararız onu ögrenebiliriz.
    sonra bir plaket tasarlarız. ortak bir devre yaparız.

yada mali bey ben ir yapayım. siz sg ile ?
  • Yapacağımdan değil sadece tasarım amacıyla çizdiğim baskı devreyi paylaşayım , konu güncel kalsın takip ediyorum.Bir kaç defa smps yaptım fakat dayanıklı olmadılar.Tamircihasan EI-28 devresinden alıntılıdır.

spms,,,

s3.dosya.tc
    EI28SMPS.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server13/us54wN/EI28SMPS.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 15 Kasım 2013; 20:57:31 >

• Sarım Yapacagım EE - 55 nüve sarım hesabı.

spms,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi_büdü

benim önerim ise ir2153 ile başlamak. cünkü cok basit.

ayrıca psu lardaki trafoyu degerlendirmek benimde ilk yapacagım şey olur.

önce psu trafosunu nasıl dagıtır nasıl sararız onu ögrenebiliriz.
    sonra bir plaket tasarlarız. ortak bir devre yaparız.

yada mali bey ben ir yapayım. siz sg ile ?
    edit3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 15:58:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Roleli tetikleme devresi
    8 yıl önce açıldı
    7805 Regülatör Devresi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • program hakkında şöyle söyleyeyim. netice de flux density yani akı yogunlugu ortalama 0.2 almalıyız. nüve elbetteki 400 e kadar destekler nüve datalarına bakıldıgında. bunun dışında calışma frekansı .. dead time .. giriş cıkış gerilimleri.. gibi gibi detayları bildiginiz takdirde sizde bilirsiniz ki hesap kitap işi basitleşyor. önemli olan elinizdeki materyalleri bilip bu bilgiler cercevesinde iş yapmak.
  • hocam çoğu yapacak arkadaşlar'a katkısı olacağını düşünüyorum bu konunun güzel düşünmüşsünüz. bende şu yoğun günlerimi atlattığım'da uğraşmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 15:59:38 >
  • edit5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 16:0:22 >
  • edit6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 16:1:2 >
  • edit7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 16:1:44 >
  • mehmet ali hocam troid trafolarda manyetik akım kaybı daha aza iniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlılar

mehmet ali hocam troid trafolarda manyetik akım kaybı daha aza iniyo
    edit8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 16:2:27 >
  • edit9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 16:3:9 >
  • ediy9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 26 Temmuz 2018; 16:3:51 >
  • Bu konuya baya bi uzağım. Anlattıklarınızı okumak bile heyecan uyandırdı bende. Siz anlattıkça ilgimi çekmeye başladı. Takipteyim.
  • arkadaşlar ev işlerinden ( taşınma ,badana boya ) fırsat bulupta yazamadım. üzgünüm. ama ilk fırsatta paylaşımlarım olacak.
  • hocam bakıyorumda sizdede bayağı bir smps sevdası başlamış valla

smps ferrit nüveler normal klasik sac nüveli trafolardan 10 kat daha iyi ve yüksek verimli.

ben EI-28 trafo ile 150 watt SMPS yaptım verim inanılmazdı bu SMPS nüvelerle adam akıllı bir güç kaynağı yapamazmıyız hocam güçlü mosfetler falan kullanarak ???
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.