Şimdi Ara

Mitsubishi Sıfır, Lancer-Asx-Outlander-vs.. Alacaklar toplanıp Fiyat alalım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
5
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Mitsubishi araç almak isteyen arkadaşlarla toplanıp yıl sonuna doğru yada yeni yılda araç almak istiyoruz bu konuda bize katılacak arkadaşlar konuya dahil olurlarlarsa bölgelerimizdeki mitsubishi bayiileri ile konuşup daha sonra en uygun fiyatı veren bayii'ye gidip araçlarımızı bağlayabiliriz..

Mitsubishi binek araç satışı az olan bir marka,eğer topluca gidersek iyi fiyatlar alabileceğimizi düşünüyorum.

Ben Mesela Ankara'dayım. Eğer anlaşabilirsek Mesela İstanbul-Kocaeli-Sakarya-Düzce-Bartın Vb çevre illere de gelebilirim.

Evet arkadaşlar şimdiden birlik olmaya başlayalım diyorum...

Teşekkürler...

EKLEME:

LANCER ALACAKLAR: * beyzade0606 * rasmus61 *BENL!

ASX ALACAKLAR: * grossien *sea-man

OUTLANDER ALACAKLAR: * orto --İzmir- *gralcan--Ankara--

SPACE STAR ALACAKLAR:

L200 ALACAKLAR:

DAKAR EFSANESİ TABİİ Kİ PAJERO ALACAKLAR :
    *eякαn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 22 Kasım 2013; 21:03:22 >

Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

• Bende aynı düşünceler içerisindeyim,eğer böyle niyeti olan arkadaşların da katılımıyla güzel bir indirim alabiliriz.
    Trabzon-istanbul ve kocaeli'den fiyat alabilirim.
    Beyzadeninde dediği gibi makul fiyatlara buldukdan sonra mesafenin pek önemi yok.Gidip alınırız :)
    Konumuz hayırlı uğurlu olsun. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: toros7

Ne kadar indirim alabileceğinizi umuyorsunuz. Katılmak için çok cazip bir teklif olması lazım...

hocam zaten aralık ve ocak başı düşüncemiz liste fiyatı 46.500 galiba biz de 42 max 43 bandında alabilirsek hoş olur diye umuyorum ama daha düşükte olursa neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 14 Kasım 2013; 12:02:55 >
    Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
  • Ben geçen ay ankara azizoğluna sorduğumda aralıkta mutlaka indirim olur demişti satış elemanı.Gerçi eleman bana lanceri ne yapacaksın az daha ver asx al deyip durdu anca lanceri kötüledi bana
    Bunlar böyle yaa diyor...
    Sonrada asx daha bilmem şöyle böyle diyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim şu an aldığım en iyi fiyat 44 yıldızlardan

Orijinalden alıntı: yerli79

benim şu an aldığım en iyi fiyat 44 yıldızlardan

44te fazla gibi hocam aralık ya da ocağı bekleyip daha iyi bir indirim alsak güzel olacak
  • ASX için keşke gücüm yetse çok güzel cihaz
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • sakaryada olan var mı bayraktar plaza varmış.Akşam arayacapğım bakalım yakınında olan gidip sorsa daha etkili oluyor tabii
  • ASX için verilen en düşük fiyat nedir şu an için? Lancer'e bakarken gözüm onda kaldı.

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

ASX için verilen en düşük fiyat nedir şu an için? Lancer'e bakarken gözüm onda kaldı.

sitede vardı hocam kendi sitesinden lancerden ortalama 10 bin fazla
  • ankara günsayı aradım 48 ten düştüfiyat bu fiyatın altına inmez dedi yetkili. Hattaa artacak daha araç fiyatları diye de ekledi ellerinde 2012 varsa arayın dedim bakalım onlara kaç lira fiyat çekecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alışveriş Yaptıklarım:mehmet00805,
    **htepeli arkadaşa sonsuz güveniyorum ve yardımı için çok teşekkür ediyorum***
  • Tek başıma 46 liralık lancerı 43 e indirdim geçen toplu halde en az 41e alınır muhtemelen.

Orijinalden alıntı: mrmst

Tek başıma 46 liralık lancerı 43 e indirdim geçen toplu halde en az 41e alınır muhtemelen.

Güzel fiyat toplu alımlarda daha da düşeceği kanısındayım .

Orijinalden alıntı: ismail.barla

quote:

Tek başıma 46 liralık lancerı 43 e indirdim geçen toplu halde en az 41e alınır muhtemelen.

hocam hangi plaza merak ettim ankaradakiler hakkaten tok satıcılar inmem Allah inmem diyorlar yada bende bir sıkıntı var galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

quote:

hocam hangi plaza merak ettim ankaradakiler hakkaten tok satıcılar inmem Allah inmem diyorlar yada bende bir sıkıntı var galiba

Hocam Denizli baya samimiyetimiz var ona istinaden ya da Adana'da bulunan ile de indirim almak mümkün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

quote:

Hocam Denizli baya samimiyetimiz var ona istinaden ya da Adana'da bulunan ile de indirim almak mümkün.

anladım hocam bana en fazla 45 küsür dediler ankarada 2 yere sordum

• Ben ASX imi almadan önce ilkin Erzurum ile görüştüm ve 55 binden aşağı veremeyiz dediler. Daha da aşağı verirsek zarar ederiz dedi. Ben de Van bayisini aradım, adamlar tek aramayla 53,5 bin dediler. Sonra birçok bayiyi aradım ve ankara günsa da 53,5 bin fiyat vermişlerdi. Bu arada Erzurum beni sık sık arıyordu. Ben de Van daki bayinin verdiği fiyatı söyledim ve sizinle anlaşabilmemiz için daha da aşağı söylemeniz lazım, dedim. Erzurum da, peki, bizde 53,5 bine verelim dediler ama Van daha yakın olduğu için kabul etmedim. Geçen Ankaradayken Günsaya yolum düştü, telefonda görüştüğüm kişi oradaydı ve keşke aracı almadan son bir defa bizi arasaydınız, dedi. Demek ki 53,5 binin altına bile inilebilirdi.
    Yani kısacası, diğer bayilerin verdiği fiyatları kendi ilinizdeki(yada istediğiniz herhangi bir bayi) bayi ile paylaşmanız lehinize olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eякαn -- 15 Kasım 2013; 19:46:12 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.