1.YÖNTEM KARIŞIK BİR YÖNTEM İNTERNET PROFİLİ.......İNTERNET AKIŞ SEÇENEĞİ...........İNTERNET JAVA...........................İNTERNET SEÇİNİZ 1.ADIM http://www.yamigo.com/index.php?option=com_registration&task=register üye olunacak 2.ADIM....burada msn,icg,aol,yahoo bilgileri şifreleriyle istenecek yandaki fetch contacts? kutucukları işaretlenirse oradaki kontakt listenizdeki kişler telefona eklenecek
BU İLK 2 ADIMLA YAMİGOYA ÜYE OLDUKTAN SONRA GELELİM TELEFONDAKİ AYARLARA
3.ADIM...MESAJLAR ARKADAŞLARIMA GİRİLİP HESAP OLUŞTURULACAK 4.ADIM...BURADA KULLANICI ADI YAMİGO ÜYELİĞİNİZ YAZILACAK 5.ADIM..ETKİ ALANINA yamigo.com olacak,ŞİFRE YAMİGO ŞİFRESİ 6.ADIM...SUNUCU http://www.yamigo.com/wv/control BU İNTERNET PROFİLİNDE OLMALI 7.ADIM...OTOMATİK GİRİŞ AÇIK OLACAK 8.ADIM BAĞLANTIYA İZİN VER..HER YERDE OLACAK KULLANICI EKLEME SEÇİM-KAYIT EKLE SUNUCUDAN ÇIKAN SORUYA EVET DEYİN KULLANICI ADINA AŞAĞIDAKİLER YAZILACAK TAKMA AD UYDURUK OLABİLİR ICQ için:icgno@aim.net MSN için:kullanıcıadı@hotmail.com@msn.com(hotmail yerine mynet vb yazılabilir hangisi ise) AOL için:aolid@aim.net YAHO için:kullanıcıadı@yahoo.com
internet profili..............internet java.......................internet akış seçeneği.......internet seçilir
W710i paket içeriği; 512 MB Hafıza Kartı Kol Bandı Data Kablosu Kulaklık Şarj cihazı Usb kblosu Batarya Kullanım kılavuzu Yazılım cd si
W710i de symbian yok ancak...
Symbian ile yapılabilecek işlemlerin birçoğunu yapmak mümkün A-MSN...................................................PROGRAMI VAR B-DOSYA YÖNETİCİSİ............................KENDİNDEN VAR C-TAM EKRAN RESİM..............................KENDİNDEN VAR D-TAM EKRAN VİDEO KAYIT....................KENDİNDEN VAR E-SINIRSIZ VİDEO KAYIT.......................KENDİNDEN VAR F-MP3 KALİTESİ.....................................KENDİNDEN VAR G-RESİM VE VİDEO EFEKT-ÇERCEVE.......KENDİNDEN VAR H-RESİM ÇERCEVE-EKLEME.....................KENDİNDEN VAR I-ÇAĞRI ENGELLEME...............................SINIRLI KENDİNDEN VAR J-OYUN-TEMA.........................................EKLENEBİLİR I-E KİTAP...............................................PROGRAMI VAR K-BT MESAJ............................................KENDİNDEN VAR L-İNTERNET............................................KENDİNDEN VAR,AMA OPERA MİNİYLE DAHADA İYİ
1.ADIM...........CEPTEN mini.opera.com a girilip program indirilir 2.ADIM............PROGRAM UYGULAMALARA ATILIP ÇALIŞTIRILIR 3.ADIM............KOLAYCA İNTERNETE BAĞLANILIR 4.ADIM.............GPRS İNTERNET AYARLARI UYGUN OLMASI GEREKİR MENÜ-BAĞLANTI-DATA İLETİŞİMİ-DATA HESABI YENİ HESAP-GPRS DATA SEÇİLECEK İSİM....................TURKCELL İNTERNET APN.....................İNTERNET KULLANICI AD......YOK ŞİFRE..................YOK DAHA SONRA İNTERNET PROFİLİ-YENİ PROFİL İSİM.....................İNTERNET KUL.HESAP............AZ ÖNCE OLUŞTURULAN TURKCELL İNTERNET SONRA JAVA....................TURKCELL İNTERNET AKIŞ....................TURKCELL İNTERNET
Tempoyu yakalatın. Sevdiğiniz müziği istediğiniz her yere götürün. FM radyo ile 24 saat eğlenceye ulaşmak mümkün.
W710i, hızlı yaşam stilinize uyum sağlar. Aktif stereo kulaklık seti ile hiçbir ritmi kaçırmazsınız. Benzersiz sağlık uygulamaları, yürüdüğünüz mesafenin kaydını tutar.
Anı yakalayın ve paylaşın. W710i'de ayrıca 2 megapiksellik video kayıt özelliği olan kamera da vardır.(maalesef A.F bulunmamaktadır arkadaslar )
W710i, şık, çok yönlü aynı zamanda istiridye kabuğu tasarımına sahip bir telefondur Aktif Walkman® telefon W710i Walkman® telefon hızlı yaşam tarzına göre tasarlanmıştır. İster açık havada isterseniz iç mekanda egzersiz yapmayı tercih edin, hiç fark etmez; formda, zinde ve bağlantıda kalmayı seviyorsanız, W710i mükemmel bir arkadaştır. Tam Walkman® seti Yolculuk esnasında müziğin keyfini çıkarmanız için gereken her şey W710i setine bulunmaktadır. W710i ile birlikte gelen Müzik yönetme yazılımı ve USB kablosu ile PC'den Telefona müzik aktarımı çok kolay. 460* şarkıya kadar yeri olan 512MB Hafıza Kartı Micro™ (M2™) ve aktif stereo kulaklık seti de vardır. W710i Walkman® ile müziğinizi düzenleyin ve müziğin keyfini çıkarın.
* Şarkı sayısı, şarkıların 96 kbps'lik eAAC+ formatında (her şarkı yaklaşık 1MB ) olduğu varsayılarak verilmiştir. Zinde kalma uygulamaları Formunuzun zirvesinde kalın; W710i, performansınızı kaydetmenize yardımcı olan uygulamalarla birlikte gelir. Koşu pistinde, hızı ve mesafeyi ölçebilirsiniz. Yürürken ise, hareketlerinizi ölçmek için tüm gün adım sayacınızı açık tutun. Tüm bu özelliklere ek olarak telefonunuzda bir kalori sayacı bulunmaktadır. Kaliteli resimler 2.0 megapiksel kamera ile kaliteli resimler çekin. 2.5x dijital zum ile yakın plan çekim yapabilirsiniz. Hareketli bir şeyler yakalamak istediğinizdeyse, video klip kaydedebilirsiniz. Sporcular için mükemmel bir tercih! W710i setine aktif kol bandı konmuştur. Kol bandını Telefonunuza takın ve kolunuza geçirin; işte, kendinizi yola vurmaya hazırsınız. Egzersiz yaparken müziğinizin zevkine varın. Şarkı listesi seçin veya FM radyodan en sevdiğiniz radyo istasyonunu ayarlayın.
Temel özellikler MP3, AAC, AAC+, eAAC+ dosya biçimlerini destekler RDS FM Radyo Aktif stereo kulaklık seti 512MB Hafıza Kartı Micro™ (M2™) Eksiksiz Walkman müzik deneyimi Zinde kalmak için uygulamalar
Ekran 262.144 renkli TFT 176x220 pixel
Harici ekran 4 greyscale STN 128x128 pixel
Ses 72 ton polifonik ses Melodiler (MP3/AAC)
Hafıza Memory Stick Micro™ (M2™) desteği Phone memory 10MB*
*Telefonun ön yapılandırmasına bağlı olarak gerçek telefon belleği değişiklik gösterebilir.
Şebekeler EDGE GSM 850 GSM 900 GSM 1800 GSM 1900
Mevcut renkler Performance Graphite Hatha Violet
Boyutlar 88 x 48 x 24.5 mm 3.4 x 1.9 x 1 inç
Ağırlık 101 gr 3.6 oz
Özellikler
Görüntü 2 megapiksel kamera 2,5xDijital zum Akıcı Görüntü Dahili kamera Duvar kağıdı animasyonu Macromedia Flash Lite™ Resim web günlü?ü Resimli duvar kağıtları SVG Tiny 1.1 Video Klip Video kaydetme VideoDJ™ Vizörlü ekran
Mesaj Bas-Konuş E-posta yolla Email MMS (Multimedya Mesajlaşma Sistemi) Ses kaydedici (Ortam sesleri) Tahmini metin girişi Uzun SMS (Metin Mesajı)
Eğlence 16 ton polifonik zil sesi 3B oyunlar Java Mega Bass™ (Sony Corporation'ın ticari markasıdır) Melodi besteleyici/MIDI (Müzik DJ) Melodiler (MP3/AAC) PlayNow™ Uçuş modu Yüklü Oyunlar FM radyo Multimedya Çalar TrackID™
Bağlantı Bluetooth™ EDGE GPRS Hızlı port Kızılötesi PC Senkronizasyonu USB desteği USB geniş depolama
Internet Modem NetFront™ Web Tarayıcısına Erişim RSS yayınları
...Ayrıca arkadaslar telefonun almanyada 350€ civarı çıkması bekleniyor ...Verdiği bilgiler ve yaptığı yardımlar için @Alamanyadan nickli abimize çok teşekkür ediyoruz
Telefonun iç ve dış mekan çekim performansı İç Mekan Dış Mekan . . . . . . . @**BLL** nickli arkadaşımızın çektiği fotoğraflar Puslu havada...
. . Güneşli bir günden...
Görüldüğü üzere w710i AutoFocus özelliğine sahip olmamasına rağmen gayet tatmin edici fotoğraflar çıkarabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 16 Haziran 2007; 8:36:47 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
harika inceleme telefonda çok güzel foto kalitesi gayet tatmin edici teşekkürler sercan edit: o fotoyu kim çektiyse bravo elini tam kameranın önüne koymuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 28 Temmuz 2006; 13:55:58 >