Bu bir browser.. Normalde giremeyeceğiniz web sitelerini telefonunuzdan görüntüleyebileceksiniz
Ayrıca, programın özelliği sayfalardaki görselleri cep telefonu için küçültmesidir. Yani sayfanın normal boyutu 300K ise seze gelen sayfa 30K oluyor böylece GPRS kullanımınız şişmiyor, tasarruf etmiş oluyorsunuz.
vay be bebn sadece norveç de çalışıyo diye bilirdim - çünkü sadece norveçteki bir operatörrün ayarlarında giriyomuş net'e. nasıl güzelmi ? DH'ye problemsiz giriyomu ?
Nokia 6230i de nasıl çalışıyor yaw? Ayarları anlatabilir misiniz?
Arkadaşım Nokia'nın programından telefona kurdu, sonra GPRS ayarlarını yaptı ve çalıştı. Ayarlarını bilmiyorum. Tam olarak nerede sorun yaşadığınız ve şimdiye kadar neler yaptığınız yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
yav bunu nerden indiriyoruz arkadaşın verdiği link çalışmıyor
Linke tıkladıktan sonra sayfanın altındaki free buttonuna bas sonra gelen sayfanın altında linki göreceksin, belki bir 15 sn sonra link gelebilir biraz bekle.
NOKIA6230i'me OPERA'yı yükledim. Bahsedildiği gibi İngilizce haline getirdim. Internet hesabı açtım. (TURKCELL ve AVEA ile denedim) Ama NOKIA'da internet modunu HTTP yapma bölümü yok. (Veya ben bulamıyorum) OPERA ile bağlanmaya çalışınca " An unexpected error occured. Your browsing experience might be limited." yazıyor ve bağlanmıyor. NOKIA 6230i ile bağlanan arkadaş bana da bi yardım edebilir mi?
NOKIA6230i'me OPERA'yı yükledim. Bahsedildiği gibi İngilizce haline getirdim. Internet hesabı açtım. (TURKCELL ve AVEA ile denedim) Ama NOKIA'da internet modunu HTTP yapma bölümü yok. (Veya ben bulamıyorum) OPERA ile bağlanmaya çalışınca " An unexpected error occured. Your browsing experience might be limited." yazıyor ve bağlanmıyor. NOKIA 6230i ile bağlanan arkadaş bana da bi yardım edebilir mi?
Gerçekten vaktinizi aldığım için üzgünüm ama arkadaş sadece programı kurabilmiş. O da 6230i ile bağlanırken aynı hatayı almış...
Önceki mesajlarımdan da 6230i'yi kaldırdım. Hatanın tespitine yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 25 Ağustos 2005, 13:15:55 >
guzel calisiyor kardesim arastirman icin tesekkur ederim . buna benzer java uygulamalari artsada symbian bagimliligi kalmasa artik. txt doc pdf gibi buyuk boyutlu dosyalari acabilen program bilenler buraya veya ana menuye eklesinler lutfen
avea ayarları nasıl oluyor bende avea data wap ve avea gprs wap var. bunlar yeter li mi? hangisini seçmem laızm ?
Bağlantı>Data iletişim>Data Hesapları>Yeni Hesap>Gprs data>Hesaba bi isim werin atıyorum, x>APN:internet dedikten sonra diğer seçeneklere dokunmadan kaydet diyip çıkıyoruz.. soora yine Bağlantı>Data iletişim>internet ayarları>internet profilleri>Avea gprs wap>seçim>ayarlar>Kullanılan hesap: Az önce oluşturmuş olduğumuz hesabı seçiyoruz , internet modu nu Http seçtikten sonra kaydetip çıkıyoruz...soora gelsin weriler..
st-emx; ben wap halindeyken girdim.. daha mı çöok kontür gider wap seçiliyken.. girdide hani.. avea + k700i
oguzhano sanırım daha masraflı olabilir sen yine gprs den girmeye çalış.. walla ayarlar çalışması lazım bende öle yaptım önemli olan apn isminin internet olması gerisi önemli degil..
avea ayarları nasıl oluyor bende avea data wap ve avea gprs wap var. bunlar yeter li mi? hangisini seçmem laızm ?
Bağlantı>Data iletişim>Data Hesapları>Yeni Hesap>Gprs data>Hesaba bi isim werin atıyorum, x>APN:internet dedikten sonra diğer seçeneklere dokunmadan kaydet diyip çıkıyoruz.. soora yine Bağlantı>Data iletişim>internet ayarları>internet profilleri>Avea gprs wap>seçim>ayarlar>Kullanılan hesap: Az önce oluşturmuş olduğumuz hesabı seçiyoruz , internet modu nu Http seçtikten sonra kaydetip çıkıyoruz...soora gelsin weriler..
st_emx yada avea kullananlar.. bana tam ayarlarınızı verirmisiniz.. standart olarak..bende ilk standartken bağlandım.. bi daha olmadı o apn yi internet yapınca..
Ben Apn ile ilgili hiç bir şey yapmadım. (Avea ve Turkcell kullanıyorum.) Akış Seçenekleri ve Java ayarları bölümlerinde hangi hat takılıysa onun internet profiini seçiyorum.
akış saeçeneklerinde benimki seçili değilimş odnan olmuyo sanırım bi daha deniyorum şimdi.. arkadaşlar sorunum buymuş yaptım.. ve **** in anasayfasına ve giriş bölümüne geçtim hiç kontür gitmedi ilginç valla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhano -- 9 Eylül 2005, 14:49:00 >
Arkadaşlar operayaı kurdum, çalıştı, internete bağlanmak için hangi hesabı kulanayım diye sordu ben de yanlışlıkla avea mms i seçtim. nete giremedim tabiki. operayı sildim yeniden kurdum yok gene gidip mms den bağlanmaya çalışıyor nasıl düzeltirim bu nu ?