Şimdi Ara

!!! DH PC Oyunları Bölümü Hile , Trainer İstek Topic'i !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
0
Favori
70.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun Linki --->http://forum.donanimhaber.com/m_8317946/tm.htm

=:= DonanımHaber PC Oyunları Hile , Trainer Vs. Paylaşım Bölümü =:=

Arkadaşlar hergün birileri bir oyunun hilesini istiyor.Bu konu hakkında sürekli yeni bir başlık açmak yerine hile isteyen arkadaşlar burdan hilesini istedikleri oyunun adını söylesin.Bende eğer varsa hile yoksa trainer vereyim.Ayrıca save dosyasıda isteyebilirsiniz.Eğer varsa veririm.

Evet istekler gelsin...

Bu arada hile istemeden önce alttaki listeye bakın.Eğer istediğiniz oyunun hilesi yoksa isteyin.

Hangi Sayfada Hangi Hile Var

1. SAYFA

Rise Of Nations : Rise Of Legends
    Homeworld 2
    Grand Theft Auto : San Andreas
    F.E.A.R
    X-Men The Offical Game
    Need For Speed Most Wanted
    PREY
    Street Wars
    The Godfather
    Devil May Cry 3
    TOP GUN
    Titan Quest 1.08

2. SAYFA

FarCry
    Diablo 2 Ve Diablo 2 : Lord Of Destruction
    The Punisher
    FlatOut 2
    Fable
    Heroes Of Might And Magic 5
    Ghost Recon : Advanced Warfighter
    Serious Sam 2
    Toca Race Driver 2
    Need For Speed UnderGround 2

3. SAYFA

The Entente
    18 Wheels Of Steel Haulin
    Company Of Heroes
    Faces Of War
    FlatOut 2 Save Game Ve Unlocker
    SWAT 4
    The Suffering Ties That Bind
    Dark Messiah Of Might And Magic
    Hitman 2
    Warcraft 3 Reign Of Chaos ve The Frozen Throne
    Prince Of Persia The Two Thrones
    GTA 2
    Rise Of Nations
    BattleField 2 SP

4. SAYFA

Evil Dead Regeneration
    Resident Evil 4
    Call Of Duty
    The Lord Of The Rings BFME 2
    Call Of Juarez
    Bet On Soldier
    Lego Star Wars 2 The Original Trilogy
    King Kong
    Command & Conquer Generals
    Rollercoaster Tycoon 2 : Time Twister

5. SAYFA

STALKER
    Call Of Duty 2
    BattleField 2142
    Hard Truck APOCALYPSE
    Gun
    SpellForce 2 Shadow Wars
    Brothers In Arms Road To 30 Hill
    Fifa 2007
    Silent Hunter 4 : Wolves Of The Pacific
    Lord Of The Rings : Battle For Middle Earth
    UEFA Champions League 2007
    Need For Speed Underground 2
    Chicken Invaders 3 - Revenge of the Yolk
    Hearts Of Iron 2

6. SAYFA

TEST DRIVE UNLIMITED
    LORD OF THE RINGS: BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2- THE RISE OF THE WITCH KING
    NEED FOR SPEED: PROSTREET
    KANE AND LYNCH: DEAD MEN
    COMMANDOS 4 STRIKE FORCE
    RED OCEAN

Önemli Not:Arkadaşlar forumda hile , trainer vs. paylaşımı yasak değildir.Bu yüzden rahatlıkla hilesini istediğiniz oyunu söyleyebilirsiniz.Ancak kesinlikle crack veya serial istemeyin.Multiplayer oyunlar içinde istemezseniz sevinirim.Sadece single player oyunlara hile verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 9 Mart 2008; 3:12:45 >

• rise of legends ın hileleri lzm bulunurmu
  • Rise Of Nations : Rise Of Legends Hileleri

Oyun esnasında ENTER tuşuna basın ve aşağıdaki kodları girin.

/cheat resource race$ credit$ ... Kaynak için. Race$ Campaign milletleri için. Credit$ kaynak miktarı.

/cheat add unitamount$ unitname$ ... Ünite ekler. Unitamount$ Eklenen üniteler. Unitname$ ünite ismi. Unitname$ çok sözcüklü üniteler için (Örneğin 'land leviathan').

/cheat reveal ... Tüm savaş sisini kaldırır.

/cheat victory ... Görevi ya da bölümü kazandırır.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 25 Temmuz 2006; 21:09:58 >

• Benden size tawsiye arkadaşlar ne olursa olsun hile yapmayın ve oyunlar'dan tam zevk almak istiyorsanız en zor seviyede oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 25 Temmuz 2006; 18:21:12 >
  • quote:

Benden size tawsiye arkadaşlar ne olursa olsun hile yapmayın ve oyunlar'dan tam zevk almak istiyorsanız en zor seviyede oynayın.

haklısın pinky ama bazen tırlatma derecesine geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Benden size tawsiye arkadaşlar ne olursa olsun hile yapmayın ve oyunlar dan zevk almak istiyorsanız en zor seviyede oynayın.

Bende böyle düşünüyorum ama kimseyi hile kullanma diye zorlayamayız.O yüzden isteyenlere hile veriyorum.Kimse kullanmak için mecbur değil.

Şöyle birşeyde olabilir.Bir oyunu hilesiz oynuyorsundur.Ama bir yerini bir türlü geçemiyor ve kafayı yiyorsundur.Burda hile kullanıp burayı geçtikten sonra yine hilesiz devam edebilirsin.

• yahu yinemi ordan burdan alıp koyacaksınız sonrada birşey yapılmış sanılıyor topicte.

http://www.trgamer.com/hile.asp

alın bakın hepsi var böylede gereksiz topicmi olur yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dh-yeni oyun-
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Benden size tawsiye arkadaşlar ne olursa olsun hile yapmayın ve oyunlar dan zevk almak istiyorsanız en zor seviyede oynayın.

Bende böyle düşünüyorum ama kimseyi hile kullanma diye zorlayamayız.O yüzden isteyenlere hile veriyorum.Kimse kullanmak için mecbur değil.

Şöyle birşeyde olabilir.Bir oyunu hilesiz oynuyorsundur.Ama bir yerini bir türlü geçemiyor ve kafayı yiyorsundur.Burda hile kullanıp burayı geçtikten sonra yine hilesiz devam edebilirsin.

Sana katılıyorum çok doğru söylemişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

yahu yinemi ordan burdan alıp koyacaksınız sonrada birşey yapılmış sanılıyor topicte.

TuGy18 sen bütün açtığım konularda hep böyle yapıyorsun.Sanki veren sensin.Ben uğraşıp ben veriyorum.Niye karışıyorsun anlamadım.Ayrıca her oyunun hilesi yok.Ba<ı oyunlar için trainer gerekli.

• bir tane açtığın konu gerekli değil ki hepsi ama hepsi trgamer yada merlinin kazanı. orda olmayan birşeyi göremedik sonrada paylaşım muhabbetine giriyorsunuz. ya merlinin kazanından ya da trgamerdan alacaksın koyacaksın belli değilmi. en olmadı googe la games cheats yaz oldu bitti. birde uğraşıp veriyorum diyorsun ya internete girmek koskoca bir uğraş o zaman. bumu uğraş Allah aşkına.

sonrada her oyun için ayrı hile verip post kasın burada oh ne ala.

bu trgamerdan linkleri alıp koyduğun topicleri herkes açabilir. herkes senin gibi açsaydı böyle topic ortalık topicten geçilmezdi. ama millet girip bakıyor herkes gibi trgamer a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Temmuz 2006; 18:53:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

yahu yinemi ordan burdan alıp koyacaksınız sonrada birşey yapılmış sanılıyor topicte.

TuGy18 sen bütün açtığım konularda hep böyle yapıyorsun.Sanki veren sensin.Ben uğraşıp ben veriyorum.Niye karışıyorsun anlamadım.Ayrıca her oyunun hilesi yok.Ba<ı oyunlar için trainer gerekli.

Bende istekte buluniyim bari Biraz eski ama 2 sene önce aldığım homeworld 2 oyunun 3. bölümünü hala geçememiş bulunmaktayım eğer bana bu oyunun trainer dosyasını bulabilirsen çok mesut-el bahtiyar olacağım çünkü hilelerin hiçbirisi çalışmıyor. Yani TRGamerdeki trainer dosyası...

• Ne yazıkki herkes dediğin sitelere girmiyor.Bir sürü hile istek ile ilgili topic açılıyor.Bunlar açılmasın diye böyle birşey yaptım.Ayrıca post kasmak gibi bir olayımda yok.Bugüne kadar hiç böyle birşeye girişmedim.

Neyse konu başka yerlere kayıyor , artık sana cevap vermiycem.

• Homeworld 2 Trainer

Trainer İndirmek İçin Tıkla

• yahu sen benim verdiğim linki verseydin herkes oraya tıklayıp oyunun baş harfini seçip bakardı. herkesin istediğini koyunca bir uğraş verilmiş olmuyor uğraşı zaten trgamer vermiş yada trgamer ın aldığı site vermiş buraya koyan kişi değil. ve linki koymayıp tek tek herkese yazınca buna post kasmak denir.
  • Aslında konunun açıldığı iyi olmuş çünkü trgamerdeki trainer dosyası çalışmıyordu ama arkadaşın verdiği linkteki trainer dosyası takır takır çalışıyor
    +
    Sağol @rietveld
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs

Aslında konunun açıldığı iyi olmuş çünkü trgamerdeki trainer dosyası çalışmıyordu ama arkadaşın verdiği linkteki trainer dosyası takır takır çalışıyor
    +
    Sağol @rietveld

Birşey değil dostum sende sağol.

• wallhack hile degil mi cod2 wh sorduk silinmis, ilginc... Madem legal hile konusmak wh ogrenmek istiyorum...
  • Online hile legal değildir. Sadece SP.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

wallhack hile degil mi cod2 wh sorduk silinmis, ilginc... Madem legal hile konusmak wh ogrenmek istiyorum...

Yukarıdaki "Önemli Not" kısmını bir daha okumanı rica ediyorum.Evet buda bir hile programı ama multi hile programı.Multiplayer oyunlar hilesiz oynanmalı.Burda sadece single player oyunlar için hile veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 3 Ekim 2006; 23:28:54 >
  • Biri bana ozelden bi yerden anlatsin merak ediyorum yahu. Ne buyuk bir sir bu :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.