Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
!!! DH PC Oyunları Bölümü Hile , Trainer İstek Topic'i !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Oyun Genel ve Diğer türler >> !!! DH PC Oyunları Bölümü Hile , Trainer İstek Topic'i !!! Sayfa: [1] 2 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rietveld

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2006; 17:41:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Konunun Linki ---> http://forum.donanimhaber.com/m_8317946/tm.htm

=:= DonanımHaber PC Oyunları Hile , Trainer Vs. Paylaşım Bölümü =:=

Arkadaşlar hergün birileri bir oyunun hilesini istiyor.Bu konu hakkında sürekli yeni bir başlık açmak yerine hile isteyen arkadaşlar burdan hilesini istedikleri oyunun adını söylesin.Bende eğer varsa hile yoksa trainer vereyim.Ayrıca save dosyasıda isteyebilirsiniz.Eğer varsa veririm.

Evet istekler gelsin...

Bu arada hile istemeden önce alttaki listeye bakın.Eğer istediğiniz oyunun hilesi yoksa isteyin.

Hangi Sayfada Hangi Hile Var

1. SAYFA

Rise Of Nations : Rise Of Legends
Homeworld 2
Grand Theft Auto : San Andreas
F.E.A.R
X-Men The Offical Game
Need For Speed Most Wanted
PREY
Street Wars
The Godfather
Devil May Cry 3
TOP GUN
Titan Quest 1.08

2. SAYFA

FarCry
Diablo 2 Ve Diablo 2 : Lord Of Destruction
The Punisher
FlatOut 2
Fable
Heroes Of Might And Magic 5
Ghost Recon : Advanced Warfighter
Serious Sam 2
Toca Race Driver 2
Need For Speed UnderGround 2

3. SAYFA

The Entente
18 Wheels Of Steel Haulin
Company Of Heroes
Faces Of War
FlatOut 2 Save Game Ve Unlocker
SWAT 4
The Suffering Ties That Bind
Dark Messiah Of Might And Magic
Hitman 2
Warcraft 3 Reign Of Chaos ve The Frozen Throne
Prince Of Persia The Two Thrones
GTA 2
Rise Of Nations
BattleField 2 SP

4. SAYFA

Evil Dead Regeneration
Resident Evil 4
Call Of Duty
The Lord Of The Rings BFME 2
Call Of Juarez
Bet On Soldier
Lego Star Wars 2 The Original Trilogy
King Kong
Command & Conquer Generals
Rollercoaster Tycoon 2 : Time Twister

5. SAYFA

STALKER
Call Of Duty 2
BattleField 2142
Hard Truck APOCALYPSE
Gun
SpellForce 2 Shadow Wars
Brothers In Arms Road To 30 Hill
Fifa 2007
Silent Hunter 4 : Wolves Of The Pacific
Lord Of The Rings : Battle For Middle Earth
UEFA Champions League 2007
Need For Speed Underground 2
Chicken Invaders 3 - Revenge of the Yolk
Hearts Of Iron 2

6. SAYFA

TEST DRIVE UNLIMITED
LORD OF THE RINGS: BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2- THE RISE OF THE WITCH KING
NEED FOR SPEED: PROSTREET
KANE AND LYNCH: DEAD MEN
COMMANDOS 4 STRIKE FORCE
RED OCEAN

Önemli Not:Arkadaşlar forumda hile , trainer vs. paylaşımı yasak değildir.Bu yüzden rahatlıkla hilesini istediğiniz oyunu söyleyebilirsiniz.Ancak kesinlikle crack veya serial istemeyin.Multiplayer oyunlar içinde istemezseniz sevinirim.Sadece single player oyunlara hile verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 9 Mart 2008; 3:12:45 >

LORDFURKAN

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2006; 17:59:58 

rise of legends ın hileleri lzm bulunurmu

Rietveld

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2006; 18:06:42 

Rise Of Nations : Rise Of Legends Hileleri

Oyun esnasında ENTER tuşuna basın ve aşağıdaki kodları girin.

/cheat resource race$ credit$ ... Kaynak için. Race$ Campaign milletleri için. Credit$ kaynak miktarı.

/cheat add unitamount$ unitname$ ... Ünite ekler. Unitamount$ Eklenen üniteler. Unitname$ ünite ismi. Unitname$ çok sözcüklü üniteler için (Örneğin 'land leviathan').

/cheat reveal ... Tüm savaş sisini kaldırır.

/cheat victory ... Görevi ya da bölümü kazandırır.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 25 Temmuz 2006; 21:09:58 >

Pinky_Demon

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2006; 18:19:46 

Benden size tawsiye arkadaşlar ne olursa olsun hile yapmayın ve oyunlar'dan tam zevk almak istiyorsanız en zor seviyede oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 25 Temmuz 2006; 18:21:12 >

*Furious*

25 Temmuz 2006; 18:24:28 

quote:

Benden size tawsiye arkadaşlar ne olursa olsun hile yapmayın ve oyunlar'dan tam zevk almak istiyorsanız en zor seviyede oynayın.

haklısın pinky ama bazen tırlatma derecesine geliyo

Rietveld

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2006; 18:24:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Benden size tawsiye arkadaşlar ne olursa olsun hile yapmayın ve oyunlar dan zevk almak istiyorsanız en zor seviyede oynayın.

Bende böyle düşünüyorum ama kimseyi hile kullanma diye zorlayamayız.O yüzden isteyenlere hile veriyorum.Kimse kullanmak için mecbur değil.

Şöyle birşeyde olabilir.Bir oyunu hilesiz oynuyorsundur.Ama bir yerini bir türlü geçemiyor ve kafayı yiyorsundur.Burda hile kullanıp burayı geçtikten sonra yine hilesiz devam edebilirsin.

Dante

25 Temmuz 2006; 18:34:54 

yahu yinemi ordan burdan alıp koyacaksınız sonrada birşey yapılmış sanılıyor topicte.

http://www.trgamer.com/hile.asp

alın bakın hepsi var böylede gereksiz topicmi olur yahu.

Şeytanlar ağlamaz!
gentleman_26

25 Temmuz 2006; 18:35:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Benden size tawsiye arkadaşlar ne olursa olsun hile yapmayın ve oyunlar dan zevk almak istiyorsanız en zor seviyede oynayın.

Bende böyle düşünüyorum ama kimseyi hile kullanma diye zorlayamayız.O yüzden isteyenlere hile veriyorum.Kimse kullanmak için mecbur değil.

Şöyle birşeyde olabilir.Bir oyunu hilesiz oynuyorsundur.Ama bir yerini bir türlü geçemiyor ve kafayı yiyorsundur.Burda hile kullanıp burayı geçtikten sonra yine hilesiz devam edebilirsin.

Sana katılıyorum çok doğru söylemişsin

Rietveld

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2006; 18:41:24 

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

yahu yinemi ordan burdan alıp koyacaksınız sonrada birşey yapılmış sanılıyor topicte.

TuGy18 sen bütün açtığım konularda hep böyle yapıyorsun.Sanki veren sensin.Ben uğraşıp ben veriyorum.Niye karışıyorsun anlamadım.Ayrıca her oyunun hilesi yok.Ba<ı oyunlar için trainer gerekli.

Dante

25 Temmuz 2006; 18:46:23 

bir tane açtığın konu gerekli değil ki hepsi ama hepsi trgamer yada merlinin kazanı. orda olmayan birşeyi göremedik sonrada paylaşım muhabbetine giriyorsunuz. ya merlinin kazanından ya da trgamerdan alacaksın koyacaksın belli değilmi. en olmadı googe la games cheats yaz oldu bitti. birde uğraşıp veriyorum diyorsun ya internete girmek koskoca bir uğraş o zaman. bumu uğraş Allah aşkına.

sonrada her oyun için ayrı hile verip post kasın burada oh ne ala.

bu trgamerdan linkleri alıp koyduğun topicleri herkes açabilir. herkes senin gibi açsaydı böyle topic ortalık topicten geçilmezdi. ama millet girip bakıyor herkes gibi trgamer a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGy18 -- 25 Temmuz 2006; 18:53:44 >

Şeytanlar ağlamaz!
RaMpAgE

25 Temmuz 2006; 18:49:35 

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

TuGy18 sen bütün açtığım konularda hep böyle yapıyorsun.Sanki veren sensin.Ben uğraşıp ben veriyorum.Niye karışıyorsun anlamadım.Ayrıca her oyunun hilesi yok.Ba<ı oyunlar için trainer gerekli.

Bende istekte buluniyim bari Biraz eski ama 2 sene önce aldığım homeworld 2 oyunun 3. bölümünü hala geçememiş bulunmaktayım eğer bana bu oyunun trainer dosyasını bulabilirsen çok mesut-el bahtiyar olacağım çünkü hilelerin hiçbirisi çalışmıyor. Yani TRGamerdeki trainer dosyası...

Rietveld

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2006; 18:51:59 

Ne yazıkki herkes dediğin sitelere girmiyor.Bir sürü hile istek ile ilgili topic açılıyor.Bunlar açılmasın diye böyle birşey yaptım.Ayrıca post kasmak gibi bir olayımda yok.Bugüne kadar hiç böyle birşeye girişmedim.

Neyse konu başka yerlere kayıyor , artık sana cevap vermiycem.