Şimdi Ara

2 tv box arasında kaldım pek anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok önemli bir sıkıntım var pazartesi günü bu 2.sinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım

1.inci ürün : DARK FULL HD TV BOX

2.inci ürün : AVERMEDİA AVERTV box w9

bunların hangisi daha iyi hangisini almalıyım sizce ???

not: hangisini alırsam alayım , harici uydu alıcı ( receiver ) takıp digital uydu yayınlarını izleyeceğim ama hangisi daha iyi karar vermedim

bide bendeki monitör 19.inç
    1440X900 çözünürlüğü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 27 Ekim 2013; 12:37:13 >

• eee ?
  • dark daha iyi onu al
  • neden daha iyi açıklarmısın lütfen yani dark'ı diğerinden üstün tutan nedir
  • ikiside yaramaz...
    eski analog teknoloji ürünleri...
    illa alacaksanız dark ful hd 1920x1080 görüntü kalitesi...
    aver hd ready 1440x800 görüntü kalitesi...

kablosuz internet ile çalışan android işletim sistemli modelleri inceleyin...
    android tv box diye araştırın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

ikiside yaramaz...
    eski analog teknoloji ürünleri...
    illa alacaksanız dark ful hd 1920x1080 görüntü kalitesi...
    aver hd ready 1440x800 görüntü kalitesi...

kablosuz internet ile çalışan android işletim sistemli modelleri inceleyin...
    android tv box diye araştırın...

benim evdeki internet kotalı o yüzden bu android boxlar bana uygun değil, çünkü bildiğim kadarıyla android boxlarda internet olmadan birşey izlenmiyormuş atıyorum ben android box alsam onunla internetsiz digital uydu yayınlarını izleyebilirmiyim ??
  • uydu yayınlarını izlemek için tv boxa gerek yok...
    uydu receiver yeterlidir...

analog tv box alırsanız yine bunun önüne receiver takacaksınız...
    çünkü bunların içinde uydu kiti yoktur...
    sadece eski anten alıcı kiti vardır...

android tv box internet olmadan sadece media player işine yarar...
    flaş belleği takıp film izlersiniz...
    smart tv kullanamazsınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

hocam şu konuya bir bakarmısın gangisini alayım

http://forum.donanimhaber.com/m_83115754/f_//tm.htm#83115754

Açılmış bir konu başlığından üzerinden, analog cihazlar ile ilgili sorularınızı daha önce yanıtlamıştım !
  • tamam da benim burda sorduğum şey ap ayrı bir şey.
    ben bu ikisinden birini alıcağım ikisinide bir tanıdık satıyor ama hangisi daha iyi onu karar veremedim avermedia daha eski ama daha iyi gibi geldi bana yinede anlamadığım için konu açtım
  • quote:

tamam da benim burda sorduğum şey ap ayrı bir şey.
    ben bu ikisinden birini alıcağım ikisinide bir tanıdık satıyor ama hangisi daha iyi onu karar veremedim avermedia daha eski ama daha iyi gibi geldi bana yinede anlamadığım için konu açtım

Özür dilerim ama devri geçmiş bir ürün için görüş bildiremem.

Sadece söyleyebileceğim şey ; monitörünüzü şimdi satsanız, kaç para edeceğini hesaba katıp, o şekilde bir karar vermeniz daha doğru olur.

Monitörünüzün ederi en fazla 100 TL olabilir. Alacağınız analog capture cihazı ise, 100 TL.nin üstündedir.

Böyle bir cihaz almak yerine digital girişe (DVI yada HDMI) sahip bir monitör alıp, direkt bağlamak görüntü kalitesi açısından çok avantajlı olur. Ayrıca donanım karmaşası içerisine düşülmediği içinde sağlıklı bir çözümdür.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

tamam da benim burda sorduğum şey ap ayrı bir şey.

Özür dilerim ama devri geçmiş bir ürün için görüş bildiremem.

Sadece söyleyebileceğim şey ; monitörünüzü şimdi satsanız, kaç para edeceğini hesaba katıp, o şekilde bir karar vermeniz daha doğru olur.

Monitörünüzün ederi en fazla 100 TL olabilir. Alacağınız analog capture cihazı ise, 100 TL.nin üstündedir.

Böyle bir cihaz almak yerine digital girişe (DVI yada HDMI) sahip bir monitör alıp, direkt bağlamak görüntü kalitesi açısından çok avantajlı olur. Ayrıca donanım karmaşası içerisine düşülmediği içinde sağlıklı bir çözümdür.

Kolay gelsin.

evet daha mantıklı gibi geldi bunu düşünücem

teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.