Şimdi Ara

OPEL CORSA MI CİTRÖEN C3 MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• corsa kasa değiştireceği için tercihim c3 ten yana olur.bide 1.4hdi 93hp olursa yeme de yanında yat
  • bence de c3 almalısın 1.4 92 hp dizel olanı çok süper kokluyo maşallah
  • C3'lerin artık 1.4 92 HP Hdi modeli yok yenileri 1.6 92 HP
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksalzengi

C3'lerin artık 1.4 92 HP Hdi modeli yok yenileri 1.6 92 HP

hadi yaa...sağol bilgilendiriginiçin desene biraz daha fazla vergi verilecek yani
  • 1.4 le 1.6 nın vergisi aynı hocam ama tüketimi nası değişti acaba??
  • Bence biraz bekle Corsanın yeni kasası gelsin hem birçok şeçeneğin var bu sınıfta fiesta,punto,yaris,corsa,fabia,polo....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    JETTAMI YOKSA CİTROEN C4 MÜ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fransızdan uzak durmanı öneririm...
  • daha opele bakmam bile. Citroen olabilir.Ayrıca görüyorum sağlam arabalar var clio III gibi.Kafana yatıyorsa honda jazz al.Tercih senin.3'ü de üzmez. Grande Puntolarda torpidodan tıkırdama geliyordu çözmüşler sanırım ondan da alabilirsin ama bir arkadaşımınki içeri su alıyordu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

1.4 le 1.6 nın vergisi aynı hocam ama tüketimi nası değişti acaba??

Dostum 1.4 olarak hala 75 hp lik modeli kullanılıyor ama 1.6 olanın da eski 1.4 92 hep yakıt konusunda geri kalır yanı yok hemde daha güçlü
  • gayet iimiş o zmn yaw mesela 1.4 92liğin 0-100 ü galiba 10.8di daha da azalmıştır zaten ağırlığı belli arabanın yaksa yaksa 0.2 fazla yakar çok hoşlandım
    c3 iidir arkadaşım al vallaha
  • SakınC3 alma heryeri langır langır sallanıyo bende var.Direksiyon kutusundaki boşluğa hiçkimse çare bulamadı en sonunda fabrikadan doğaldır dediler öyle kullanıyorum bende.İç plastiğe bi dokun vitesin olduğu yeri elinle bi esnet oynat anlarsın ne demek istediğimi..Sakın ha yanarsın !!
  • Bekleme direk 2. el Corsa al

Ben öyle yapabilirim sanırım
  • tam akıllı adam hesabı.
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Bekleme direk 2. el Corsa al

Ben öyle yapabilirim sanırım
  • bende 1,4 92 beygirlik var, sıfır olarak 1,6 hdi 90hp olark çıkıyor. yakıt tüketim olarak aynı vergide aynı biraz daha performanslı tork daha yüksek yani 1,4 den daha iyi. sıfırda segmentin biraz yukarısında kalabilir ama pejo"dan daha düşük fiyatı, donanımıda daha yüksek. bu arabalar ikinci elde pek değerli değil benim tavsiyem ikinci el alman sıfırı 30 küsürdü 2005inide 22 civarı alabilirsin. bence araştırıp temiz ve düşük kilometreli 2005-2006 model bi c3 al. inan çok memnun kalırsın.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1831619

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1309309

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2369834

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2705111 (çok iyi fiyat)

• c3 dizelleri hem motor sesini hemde yol sesini içeriye çok veriyor.. alanların daçoğu yalıtım yaptırdı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

uzak durmanı öneririm...

opelden uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_i_t -- 22 Temmuz 2006; 15:45:18 >
  • bayan arabası olarak düşünüyorsan c3 çok uygun bir araba bu amaç için ama onun dışında bu sınıfı iyi araştır derim gayetr iddallı araçlar var
  • Merhaba ben de 2. el corsa mı yaris mi alıyım diye düşünüyorum? Sizce hangisi .Yardımlarınıza teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubasarı

Merhaba ben de 2. el corsa mı yaris mi alıyım diye düşünüyorum? Sizce hangisi .Yardımlarınıza teşekkürler.

opelden uzak dur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.