Şimdi Ara

'Tedarik zincirleri daha büyük ekranlı iPhone hazırlığında'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 'Tedarik zincirleri daha büyük ekranlı iPhone hazırlığında'





    Apple'ın iPhone 5S ve iPhone 5C modellerini lanse etmesi sonrasında sonraki nesil iPhone modeli için dedikodular da gündeme gelmeye başladı. Bunların en önemlisi ise ekran boyutu.




    iPhone 5 modelinde ekranı 4 inçe çeken Apple'ın gelecek yıl piyasaya süreceği iPhone 6 ile de yine bir boyut artışına gitmesi bekleniyor.




    Cantor Fitzgerald danışmanlık firmasının analiz uzmanı Brian White, Çin ve Tayvan'daki tedarik zinciri firmalara yaptığı ziyaret sonrasında Apple'ın iPhone ekranını büyüteceğine kesin olarak inandığını belirtiyor.




    White'a göre 2014 yılında karşımıza çıkacak olan yeni nesil iPhone, 5 inçe yakın bir boyut sergileyecek ve ve şu anda ilk prototiplerin üzerinde çalışmalar yapılıyor. 




    White yanında firmaya yakınlığıyla tanınan analiz uzmanı Ming-Chi Kuo da Apple'ın yeni nesil iPhone için 4.5-5 inç arasında bir ekran boyutu düşündüğünü dile getirmişti. Bu bakımdan analiz uzmanlarının bu konudaki görüşleri birbirine yakın.




    Akıllı telefonlarda giderek artan ekran boyutlarının Apple'ı da bazı değişiklikler yapmaya zorladığı belirtiliyor. Ancak firmanın tek elle rahat kullanım konseptinin dışına çıkmak istememesi ekran boyutu konusunda kararsız olmasına yol açıyor.




    Apple'ın yeni nesil iPhone modelleri için ne tür değişiklikler yapacağı bilinmiyor. Ancak gelecekyıl ortalarından itibaren yine sızıntılar yoluyla önemli detayların gün yüzüne çıkması bekleniyor. 

     

     

     









  • 'Tedarik zincirleri daha büyük ekranlı iPhone hazırlığında'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 incten buyuk iphone ciksa androidin ; samsung , lg , htc vb nin yuzune bakmam.Iphone varken digerleri telefonmu be.Ama gidip boyut yuzunden MECBUREN android telefon alacagim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Ekim 2013; 0:05:21 >
  • Ekranı büyüttük fakat tek elle kullanım hala çok rahat. Şu ana kadarki en büyük, en iyi iPhone'u yaptık.

  • Telefonun dış kasasını büyütmeden ekranı kenarlara yaslasa yeter aslında, iPad benzeri bir akıllı ekran hassasiyeti koyar olur biter.

  • Ekran büyütmek bence saçmalık .

    4'' ile götürsün , tasarımı geliştirsin . Büyük ekran isteyen varsada , mini ipad yada normal ipad alır .

    Eğer ki 4'' ' in üstüne çıkarsa , şu ana kadarki bütün söylediklerini unutup , bu telefonla tutunamadık demek durumunda kalır ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 12 Ekim 2013; 0:14:40 >
  • Eğer ekranı büyüteceklerse eski iphone'lar için farklı çözünürlükte ana ekran ikonları tasarlamak gibi çeşitli yazılım sorunları ile uğraşmamak için bir sıra ikon kaç inç'e denk geliyorsa o kadar büyüteceklerdir. 4,4s'ten 5 e geçerkenki mantık bu şekildeydi sanırım.

    Fakat şu durumda bir sıra ikon daha uzatmak telefonu çok çirkin yapacaktır. Dolayısıyla bu sefer hem enden hem boydan birer sıra ikon boyu kadar uzama ihtimali olabilir. Bu da heralde (ince hesap yapmadım) 4,7" lere tekabül eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre apple 5c yerine 4.3 veya 4.5inç bir model tanıtsaydı daha mantıklı olurdu

  • Ekranı büyüttün diyelim home butonu ne olacak ? Xperia Z1'deki gibi kapkalın bir kasayla karşılaşacağız o zaman.

  • Ya tamam çıksın ama 4 inç modeli de olsun ben şahsen devasa telefonları sevmiyorum

  • Bu kadar dusunecegine yap bir büyük , bir küçük ekranli telefon olsun bitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın ebatlarla çok oynayacağını sanmıyorum.
  • 4.7" candır
  • Enine 1 cm daha buyude cok hos olur kanimca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal modelde ekranı büyütüp, yanında Mini model çıkarsalar fena olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Home tusunu bir sekilde! kaldirip parmak izinden vaz gecmeden cerceveyi olabildigince incelterek istenilen ebatlara ulasilabilir tabikide, hersey mumkun ama ekran buyutmek yenilik sayilmaz. 2014 te ive in tabiriyle, "incredible", "amazing" olarak nitelendirebilecegimiz bir yenilik getirmeleri gerekiyor.

    Yoksa ekran buyutup donanim kasmayi andro cihazlar yillardir yapiyorlar.

    Iphone 6 steve sonrasi icin bir milattir. Apple icin negatif bir kirilma noktasi mi yoksa "this changes every thing again" felsefesinin devam mi ettigini gormus olacagiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih-8

    Bu kadar dusunecegine yap bir büyük , bir küçük ekranli telefon olsun bitsin


    Ben de bunu tahmin ediyorum. Çünkü Apple merkezde 5" civarı prototiplerin çalıştırıldığı 2-3 ay önce internete düşmüştü. Muhtemelen bunun hazırlığını yapmak için şirketin kontrolünde internete sızdırılan bir bilgi.

  • Bence once 4.5" e ceker, iphone7 de 5" yapar. Bence gunumuzde ideal ekran boyu 5".

  • eninde sonunda 4 inçten daha büyük model çıkarmak zorunda apple ama nekadar erken çıkarırsa okadar okadar daha çok ekmek yer.sırf küçük diye birçok tanıdığım almıyor,kendi kitlesini büyük ekranlılara alıştırma sürecinide 4 inçle başardı bence. 4,5 inç e geçse kimse yadırgamaz heleki apple nin fanatikleri bukadar çok varken müşteri kaybetmez samsungdan müşteri çalar

  • bana kalsa 10 sene daha buyutmem zaten android tarafındada buyume bıttı 5.2' ile,fırmalar 10 yıl sonra uretmelerı gereken telefonları iphone dan daha ıyı olduklarını ispat etmek için öne çektiler iphone nun buyumeye ıhtyacı yok, daha fazla ppi değeri sunan full hd panel süper bir gpu ve a8 işlemci yeterde artar seneye.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.