Şimdi Ara

[Tam SürümKİTKAT Geldi]Ezcool miniPAD İncelemesi [ EN İNCE TABLET 6.8mm / QuadCore / İps / 16-32GB ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
7
Favori
17.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Bütçem tam bunu alacak kadar, aynı fiyata başka öneriniz var mı(bundan daha iyisi olmalı tabii ki öneriniz)?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minuit

    Arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Bütçem tam bunu alacak kadar, aynı fiyata başka öneriniz var mı(bundan daha iyisi olmalı tabii ki öneriniz)?

    İncelemede yazıyor benim ne düşündüğüm , kendine uygun ve yeterli olduğunu düşünüyorsan tavsiye ederim. Bütçen de bu seviyedeyse çok alternatif yok zaten , onlar arasında da ezcool bir adım öne geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Ben bilmiyorum animasyonu kaldırmayı açıkçası gerekte görmüyorum ama bilgilendirme için teşekkürler.

    sanırım ben buldum. en azından ayarlarını değiştirince, animasyon süresi kısalıyor. kapatırken ekrana gelen soruyu yanındaki kutucuğu işaretleyince, bi sonraki açılışta daha kısa süre açıyor. veya diğer yol, ayarlara gidip , erişebilirlik kısmında en altta, hızlı başlat modu var. onu işaretleyince de, açılış süresi kısalıyor.
  • Tableti kapatmadığım için herhangi bir sorun yok , kullandığım tabletleri genelde kapatmam ben
  • peki wallpaper resmini nasıl değiştirebilirim? sayın Brown?
  • Ayarlar menüsü ekran sekmesinden değiştirebilirsiniz
  • ustam sana harbi bir soru sormak istiyorum kullanan biri olarak dürüst cevap vericeğinden süphem yok. sence artes q812 2 gb ramli olan modelimi daha mantıklı bu midipad mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kplx

    ustam sana harbi bir soru sormak istiyorum kullanan biri olarak dürüst cevap vericeğinden süphem yok. sence artes q812 2 gb ramli olan modelimi daha mantıklı bu midipad mi?

    artes q812 2 gb , genel olarak birbirine benzeyen tabletlet. Artes in bataryası 400mAh daha yüksek buda %10 demek ama ( tabi bu şarjı %10 daha fazla gideceği anlamına gelmez, daha fazlada gidebilir daha az da) bu yüzden daha kalın bir tablet. Bellek olarakta o 2GB miniPad 1GB. Ben olsam 1GB daha fazla bellek için daha fazla ücret ödeyip daha kalın ve ağır bir tablet alırmıyım almazmıyım , pek emin değilim açıkçası fiyat devreye girer burada. Bu seviyedeki bir tablette ram 4GB olsada önemli değil i en sıkıntılı oyunlardan birisi Most Wanted , onunda oynanış videosunu koydum zaten. Benzer performansta olacak tabletler, seçim sizin gönlünüzden geçeni alın siz. Artes tablette kullandım önce onda da sorun yaşamadım.




  • tamam hocam sağol yorumun için.
  • Hocam q812 329 minipad 349 tl HB'de. Bir de artesteknik tabletin konusunda 4.2 güncellemesi çıktığıni bir de antutu puanı 21.000 olmuş diyorlar. Onların yalancısıyım bana da pek mantıklı gelmedi ama yalan söyleyecek halleri yok ya... Bir de kablosuz görüntü özelliğini eklemişler. Eğer denilenler doğruysa o fiyata gerçekten kelepir bir tablet... Tabii bu ezcool minipad'ın kötü olduğu anlamına gelmez... Aslında firmalar android 4.4 'e balıklaamma atlayacaklar gibi çünkü google'ın dediğine göre512 mb ram'li cihazlarda bile çalışacakmış...

    Mesaj aynen şu:

    Merhabalar;
    Artes Q812 Anddroid 4.2 versiyonunda yeni güncelleme çıkmıştır.
    Yeni güncelleme ile aşağıdaki sorunlar düzeltilmiş olup ilave özellikler eklenmiştir.
    Arzu edenler internet sitemizden yazılımı indirip yükleyebilirler.

    Hdmi kablo ile Tv bağlantısında Full Ekran göstermemesi,
    Çalışma performansıartışı ( Antutu Skoru 11000 civarından 21000 e çıkmıştır)
    Kablosuz Görüntü özelliği eklenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 5 Kasım 2013; 0:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuda yorum yapamayacağım, tablet elimde olsa net olarak fikrim belli olurdu esasında , sürekli elimizde gezdirdiğimiz kullandığımız bir alet olduğu için tablet , ergonomi çok önemli bana göre. Yoksa performanslar esasında benim için fazlası ile yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Ayarlar menüsü ekran sekmesinden değiştirebilirsiniz

    çok sağolun, orayı hiç akıl edememiştim. ancak ben buraya kendi fotoğraflarımı ekleyebilirmiyim ? veya nasıl ederimde bu masaüstü resmi gibi kendi fotolarımı ekleyebilirim ?
  • Tableti bilgisayara bağlayın istediğiniz fotoğrafları ister aynı klasöre ister yeni açtığınız klasöre doldurun , sonra aynı şekilde seçin
  • üstat çok zaman oldu bi tablet almaya niyetlendim ancak bir türlü nasip olmadı. bugünlerde yine alasım tuttu çok hoş bir inceleme yapıvermişsin. birkaç sorum olacak, öncelikle bu tabletin internet çekim gücü nasıldır acaba ? diğer kullanan arkadaşlarada bu sorum gelsin. farklı yorumlar daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lettab

    üstat çok zaman oldu bi tablet almaya niyetlendim ancak bir türlü nasip olmadı. bugünlerde yine alasım tuttu çok hoş bir inceleme yapıvermişsin. birkaç sorum olacak, öncelikle bu tabletin internet çekim gücü nasıldır acaba ? diğer kullanan arkadaşlarada bu sorum gelsin. farklı yorumlar daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

    İnternet çekim gücü İphone 4 ten daha iyi. Buradan çıkarım yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Tableti bilgisayara bağlayın istediğiniz fotoğrafları ister aynı klasöre ister yeni açtığınız klasöre doldurun , sonra aynı şekilde seçin

    dediğiniz gibi yaptım, ancak pek beceremedim sanırım.
  • Yavaş yavaş alışırsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba



















































































































































































































    GÜNCEL SATIŞ LİNKİ İÇİN TIKLAYIN !


    [/center]

    Selamlar , yaklaşık 3-4 gündür gece gündüz tablet araştırmaya çalıştım,
    az çok bişeyler öğrendim, gittim geldim döndüm dolaştım yine bu ürüne geldim f/p diyerek ,
    aslında film izlemek istediğim zaman kızım bilgisayarı elimden aldığı için ona ucuz bir tablet alayım beni rahat bırakmasıydı amacım.
    Tabi herkes gibi şu özelliği de olsun bu özelliği de olsun ara tara o kadar eder mi bu niye ucuz derken hb den sipariş ettik , hadi hayırlısı gelince de paylaşımlar yapmaya çalışırım doğru paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim .

    Arkadaşların bazıları çin malı alınır mı falan diyolar ama. 6 sene önce aldığım oxford marka çin malı bi mp4 vardı. 6 senedir iki kızım onu top gibi oynuyo (mecaz değil) , arada şarkı dinliyo hala çalışıyo valla.. hey gidi günler...

    Ahanda bu arada herkes hb ye giydirmiş ama valla yarım saat-1 saat oldu siparişi geçeli kargoya verilmiş. Bana da pek inandırıcı gelmedi hadi hayırlısı bakalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavbuneyav -- 16 Kasım 2013; 15:26:54 >




  • yüksek bitrate li 1080p video oynatabiliyor mu?
  • @yavbuneyav

    Hayırlı olsun umarım ihtiyaçlarınızı karşılar, fiyatına göre güzel bir tablet.

    @yavbuneyav

    1080P video lcd Tv ye bağlayıp denedim takılma vs. bir sorunu yok sorunsuz oynatıyor. Ama 15-20GB lık bir film denemedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.