Bildirim
Clive Barker's Jericho (ÇIKTI) (25. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
çığmadı bencede ...yada yada düşmedi :) _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
çığmadı bencede ...yada yada düşmedi :)
ben trgamerın yalancısıyım
http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=12744_____________________________ -
hımm peklemey geçelim ozaman
_____________________________ -
oyun çıktı , sadece daha nete düşmedi :/ ... oynanabilirlik olarak pek beğenmedim demoyu ama konu ve ortam olarak sağlam olucağını düşünüyorum oyunun. sonuçta jericho'nun arkasında taş gibi clive abii var . _____________________________ --- OnR --- May the Force be with you !!! -
Daha niye düşmedi ya piyasaya tetikte bekliyorum
İlginç
-
birakın yarın falan düşsün .. "the witcher" da yarına biter.. şimdi ikisini bir yarıştırmayalım:) _____________________________ -
Arkadaşlar oyun çıktı. _____________________________ -
oynanış kötüydü demoda ign gamepspot notları filanda çok düşük geçiniz.
_____________________________ Intel C2D E6750@3.2ghz,Msi p35 Neo,2x1gb Kingston DDR2-677mhz+2gbOCZ@800mhz,Sparkle 320MB 8800GTS,200gb seatgate Hdd, Lg DVD-RW,
NZXT Lexa @ AeroCool550W,Samsung 940bw LCD,Logitech z5500+SB X-Fi Extreme Gamer,LogitechG15+Microsoft Habu,60gb PS3,Xbox360 -
gamespot halt etmiş de..
oyun düşmedi daha ya ... çıktı deyip heycanlandırmayın_____________________________ -
Oyun nete düşmediği için başlığa çıktı yazmıyorum.
Bu arada Jericho'nun aldığı notlar hiç iyi değil, bazı sitelerde yılın hayal kırıklığı olarak gösteriliyor.
bence ABD'de çıktı galiba _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Bu arada Jericho'nun aldığı notlar hiç iyi değil, bazı sitelerde yılın hayal kırıklığı olarak gösteriliyor.
Valla ben oyunu beğendim full detaylarda grafikler güzel biraz kapalı ortamlarda geçiyor ama beğenilmeyecek bir oyun değil ayrıca oyunda gerilim ve heyecan iyi verilmiş_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
arkadaşım oyunun full versiyonu torrente düştü indirdim oynamaya başladım bile
gayet güzel oyun
oyun nete de düştü. _____________________________ -
-
arkadaşlar oyun çıktı Demon düzeltirsen topic başlığını sevinirim
Oyunun boyutu 3.95 gb. Şükürler olsunki...Bu sefer kesinlikle çıktı.... Kaynak veremiyorum tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 25 Ekim 2007; 3:10:20 >_____________________________ -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki