Şimdi Ara

Justin Timberlake Fan Club [15 kişi olduk]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Justin Timberlake Fan Club [15 kişi olduk]

Justin Randall Timberlake 31 ocak 1981 yılında Memphis Tenessee (ABD) 'de dünyaya geldi. 1990'ların sonunda, kuruluşu Lou Pearlman tarafından finanse edilen müzik grubu 'N Sync'nin solisti ve en genç üyesi olarak ünlendi.

Grup müziğe ara verdiğinde Timberlake, solo stüdyo albümleri Justified (2002) ve FutureSex/LoveSounds'u (2006) yayımladı; ilk albümde "Cry Me a River" ve "Rock Your Body" hitleri bulunurken, ikinci albüm ABD'de Billboard 200 listesine bir numaradan girdi ve Billboard Hot 100 listesinde bir numara olan "SexyBack", "My Love" ve "What Goes Around... Comes Around" single'larına yer verdi. İki albüm de dünya genelinde yedi milyondan fazla satınca, Timberlake ticari olarak en başarılı şarkıcılardan biri oldu. 2007 ile 2012 arasında müzik kariyerine ara vererek oyunculuk kariyerine odaklandı; Sosyal Ağ,
    Kötü Öğretmen, Zamana Karşı ve Arkadaştan Öte filmlerinde başrolde yer aldı.

2013'te Timberlake, müzik kariyerine üçüncü ve dördüncü stüdyo albümleri The 20/20 Experience ve The 20/20 Experience: 2 of 2 ile devam etti. Bunlardan ilki yılın en çok satan albümlerinden biri olurken "Suit & Tie" ve "Mirrors" hitlerine yer verdi; ikincisinden önce ise çıkış single'ı "Take Back the Night" yayımlandı. Timberlake'in çalışmaları kendisine altı Grammy Ödülü ve dört Emmy Ödülü kazandırdı. Diğer girişimleri arasında müzik şirketi Tennman Records, moda markası William Rast ve restoranlar Destino ve Southern Hospitality bulunmaktadır.

Justin Timberlake, Jessica Biel ile evlidir. (19 ekim 2012)

Film rolleri

Longshot (2000)

Kim Kimin Yerinde (2000)

Edison (2005)

Rehine (2006)

Kara Yılan İnliyor (2007)

Kıyamet Öyküleri (2007)

Şrek 3 (2007)

The Love Guru (2008)

Açık Yol (2009)

Sosyal Ağ (2010)

Ayı Yogi (2010)

Kötü Öğretmen (2011)

Arkadaştan Öte (2011)

Zamana Karşı (2011)

Hayatımın Atışı (2012)

Büyük Kumar (2013)

Inside Llewyn Davis (2013)

Stüdyo Albümleri

Justified (2002)

FutureSex/LoveSounds (2006)

The 20/20 Experience (2013)

The 20/20 Experience: 2 of 2 (2013)

Justified

Justin Timberlake'in 2002 yılında piyasaya çıkardığı ilk solo albümü. Albüm, Los Angeles'da gerçekleşen 2004 Grammy Ödülleri'nde iki Grammy'ye layık görüldü.

Albümdeki Şarkılar

Señorita

Like I Love You

(Oh No) What You Got (feat. Timbaland)

Take It From Here

Cry Me A River

Rock Your Body

Nothin' Else

Last Night

Still On My Brain

Take Me Now

Right For Me

Let's Take A Ride

Never Again

Worthy Of

Take Away Your Love (Why, When, Who?)

FutureSex/LoveSounds

Justin Timberlake'in 2006 yılında çıkardığı ikinci solo müzik albümüdür. ABD'da 3,5 milyon, tüm dünyada 7 milyon satan albümden çıkan singlelar "SexyBack", "My Love", "What Goes Around... Comes Around", ABD listelerinde bir numaraya kadar yükseldi. Sanatçı, 2007 yılında FutureSex/LoveShow adında bir turneye çıktı.

Albümdeki Şarkılar

FutureSex LoveSounds

SexyBack

Sexy Ladies

Let Me Talk To You / My Love

LoveStoned

What Goes Around...Comes Around

Chop Me Up

Damn Girl

Summer Love

Set the Mood

Until The End of Time

Losing My Way

All Over Again

Pose

Boutique In Heaven

The 20/20 Experience

The 20/20 Experience Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake'in 3.stüdyo albümüdür.Albüm 15 Mart 2013'de RCA Records tarafından yayınlandı.Bu albüm JT'nin 2006'dan bu yana ve 2011'de değiştirdiği yapımcı şirket tarafından çıkarttığı ilk albümdür.Albüm neo styles ve eski Soul müzik tarzlarını içermektedir.

Şu ana kadar albümden iki single yayınlandı.Albümün çıkış parçası Suit & Tie Billboard Hot 100 listesinde 4 numaraya ulaştı ve birçok ülkede ilk 5'e girdi.Albümün ikinci single parçası Mirrors Britanya listelerinde 1 numaraya ulaştı.Timberlake albümün tanıtımı amacıyla Jay-Z ile birlikte Legends of the Summer turuna çıkacağını duyurdu.Justin,18 Mart 2013'te The 20/20 Experience albümünün diğer yarısının Kasım ayında yayınlanabileceğini bildirdi.

Suit & Tie (Official) ft. JAY Z

Mirrors

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 11 Ocak 2014; 2:07:32 >

Into abyss, You don't exist.
    Cannot resist, The Judas kiss.

• The 20/20 Experience: 2 of 2

Justin Timberlake'in dördüncü stüdyo albümü. 27 Eylül 2013'te RCA Records tarafından yayımlandı.

Gimme What I Don t Know (I Want)

True Blood

Dün Ellen Degeneres Show'da ki performansı

Cabaret

T.K.O.

Dünkü performansı

Murder

Drink You Away

You Got It On (Link Yok)

Amnesia

Only When I Walk Away

Not A Bad Thing

Blindness

Electric Lady

• Imzalar

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_82001435/f_//tm.htm#82001463[/link] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/b4/18/65/b41865be50852cc0a82cd01ed58b2eaa.png[/image]
    [color=black]Justin Timberlake Fan Club[/color][/link][/center]

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_82001435/f_//tm.htm#82001463[/link] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/fa/ec/aa/faecaade9a482b18f0a4b935be85a863.gif[/image]

[image]https://store.donanimhaber.com/6b/75/a7/6b75a7d6a1471f3cdf5dc465a2661a35.jpg[/image]

[image]https://store.donanimhaber.com/e5/33/2b/e5332b9cdf63adeb8c780e9c0b9c805b.gif[/image]

Üyeler

1- Brad Pitt [Sünepe] (Kurucu)
    2-Arkheramos (onur üyesi)
    3-Swiftie Guy
    4-Commodore_64_
    5-Callum
    6-RockSnake
    7-ozgurcan2977
    8-Trapped Under Ice
    9-Omar Borkan al gala
    10-Utku_20
    11-NeonTrees
    12-Stannis Baratheon
    13-srcncc
    14-gtrskyline
    15-Helena.BC
    16-Schraderbrau

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 11 Ocak 2014; 19:33:33 >

• Koskoca forumda bir tek ben mi bu adamı seviyorum yahu?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 2 Eylül 2015; 0:36:18 >

Orijinalden alıntı: Swiftie Guy

Hayran değilim ama severim ben de. Tabii bunda Taylor'ın sevmesinin de etkisi olduğu inkar edilemez N'Sync zamanalrında günümüzdeki ergen popstarlar gibi çok eleştirilirdi ama zaman geçtikçe saygınlık kaznamaya başladı. Cry Me A River, Rock Your Body, What Goes Around Comes Round, Sexyback ve Mirrors da en seviiiğim şarkıları

Yazayım mı hocam 2. sıraya

2 kayıtlı üye varmış müzik bölümünde bu saatte bende diyorum bu adamı neden kimse iplemiyor

• Ekle beni hacım onur üyesi vs.. yaz farketmez severim hem oyunculuğunu hem müziklerini.

Leonard Cohen Hayranları
    ... yemin olsun ki köle olmayacağız.
    Aliya İzzetbegoviç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekledim hocam onur üyesi olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

quote:

Hayran değilim ama severim ben de. Tabii bunda Taylor'ın sevmesinin de etkisi olduğu inkar edilemez N'Sync zamanalrında günümüzdeki ergen popstarlar gibi çok eleştirilirdi ama zaman geçtikçe saygınlık kaznamaya başladı. Cry Me A River, Rock Your Body, What Goes Around Comes Round, Sexyback ve Mirrors da en seviiiğim şarkıları

2 kayıtlı üye varmış müzik bölümünde bu saatte bende diyorum bu adamı neden kimse iplemiyor

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 2 Eylül 2015; 0:36:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sünepe

quote:

Yaz hocam

Ekledim hocam

• Cry Me a River şarkısı ilk ilgimi çeken şarkısı olmuştu toydu ozamanlar ama hiçbir zaman J.B. muamelesi görmedi donanımı bence çok daha iyiydi ondan tabiki,

Justin Timberlake Tribute to Michael jackson/The jacksons 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 2 Ekim 2013; 0:23:50 >
    Ryzen5 5600x-AsusTuf B550M-E-Asus RTX 4070 Dual White-GSKILL 16GB TRIDENT Z DDR4 3600MHz-Lian Li O11 Air Mini Kasa-Samsung 970 Evo 250GB NVME M.2 SSD-ARCTIC Liquid Freezer II 280mm-Viewsonic VX2780J-2K 27” 2K 170Hz IPS-Corsair CX650F RGB 650 Watt 80+ Bronze Tam Modüler RGB-Sandisk 500gb ultra sata SSD-WD Blue 3,5" SATA III 7200 RPM 1TB-Samsung 1TB 870 QVO SATA 3.0 SSD..

• Eklemeyi unuttuğum 2 şarkı var

Justin Timberlake feat.Snoop Dogg & Charlie Wilson - Signs

Rihanna - Rehab ft. Justin Timberlake

Hocam ekledim sizi de @Commodore_64_

• Son vma'da bir kez daha hayran kaldım bu adama ekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 3 Ekim 2013; 10:02:25 >

• Ekle hocam son albümü baya ilgimi çekti dinlemeye başladım.

• Up

Vay be donanım haber'de Justin'i seven kimse yok demek ki. Konuyu kapatsak mı ne yapsak

• Forumda ılık dakikalar :P

Cidden severek dinlerim ben de özellikle şu şarkısını :

Ryzen5 5600x-AsusTuf B550M-E-Asus RTX 4070 Dual White-GSKILL 16GB TRIDENT Z DDR4 3600MHz-Lian Li O11 Air Mini Kasa-Samsung 970 Evo 250GB NVME M.2 SSD-ARCTIC Liquid Freezer II 280mm-Viewsonic VX2780J-2K 27” 2K 170Hz IPS-Corsair CX650F RGB 650 Watt 80+ Bronze Tam Modüler RGB-Sandisk 500gb ultra sata SSD-WD Blue 3,5" SATA III 7200 RPM 1TB-Samsung 1TB 870 QVO SATA 3.0 SSD..
  • Hocam beni de ekler misiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.