Güncellemelerde modlu spi olmayan ve önceden alınmış skorlar, işlemcinin cinsini ve o ankı frekanslarını gösteren programlar(ör: cpu-z) açık olmadan alınan ss ler dikkate alınmayacaklardır….
* Test sonucları sonrasında ilk 100 içine giren üyelerin skorları listeye eklenecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZİW®O -- 25 Temmuz 2006; 22:39:03 >
1- Süper pinin modlusunu kullanalımki gerçek sıralama olsun 28.001 sn ile 29.001 arasında 1.000 farklı skor vardır,oysa 28 ile 29 sn arasında sadece 1 basamak fark olacaktır eğer modsuzu ile test yapıp skor alırsanız 27-28-29 gibi tam skor verecektir modlusunda ise saniye verisinden itibaren 3 basamak daha ayrıntı vardır.
2-Süper pi skoru verirken bilgisayarın işlemcisi hakkında bilgi edinmek için lütfen cpu-z programı çalışır halde ve ss te görünür halde açın.
3-Eğer imkan varsa cpu-z programını 3 kere ayrı ayrı açın birinde işlemci bilgileri diğerinde rem bilgileri diğerinde spd memory ayarları gözüksünki kıyaslama yapabilsin insanlar.
örnek vermek gerekirse 3 kere cpu-z programı açılmış halde ve süper pi modlusu ile test yapılmış 26.829 sn ama eğer modsuzu olsaydı 26sn gözükecekti
katılıyorum böle olması adil bir sıralama olmasını sağlar bence.. cok guzel bir düşünce katılıyorum herkes buna uymaya calışırsa bence cok daha düzenli bi,r sıralama olur
arkadaşlar modlusunu bulamayanlar için upload edip koyuyorum buraya Süper Pi 1.5 Mod en sonuncu bu sanırım birde Cpu Z koyuyorum bununda son versiyonu 1.35 olsa gerek belki daha yenısı cıkmıstır.. iksininde upload edip linkini koyuyorum aşağıya yinede linklerde problem yaşayan varsa pm atsın yardımcı olurum kolay gelsin herkese kısa süper pi değerleri
amd 3000 venice+epox 9nda3j+512 ddr kingston 120+80 sata hdd+9550 asus vga
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur67 -- 18 Temmuz 2006; 0:42:40 >
askerde Hakkari Dag ve komando tugayı 1 gram uranyumun enerji potansiyeli 2,5 ton kömüre eşittir. Nükleer enerjiye karşı çıkmadan önce sadece gercekleri araştırın... Doğal kaynakları tüketmeyin... FOREVER HWA OC TEAM