Şimdi Ara

Lg g2 ve Samsung s4 karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • incelemenin tamamı burda okuyabilirsiniz. http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsung_galaxy_s4-review-984.php

Gelelim karşılaştırmaya

Kasa özellikleri g2 ve s4 berabere

Ekran kıyaslaması s4 galip

Batarya g2 galip

Yazılım s4 galip

Uygulamalar berabere

Benchmark g2 galip

Hoparlör s4 galip

Ses kalitesi s4 galip

Kamera özellikleri g2 galip

Fotoğraf kalitesi berabere

Video kalitesi berabere

Sonuç olarak g2 tahminleri biraz sarstı sanırım.s4 hala iddaalı bir telefon olarak görülüyor bu incelemeye göre.şahsen ses kalitesi,fotoğraf ve video gibi alanlarda üstünlük kurmasını beklerdim g2 den...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • Dünyanın en iyi ekran üreticisi bildiğim kadarıyla LG'dir. Amiral gemisinin ekranının s4'ten kötü olması incelemesi abes kaçmış biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 17 Eylül 2013; 20:33:36 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 17 Eylül 2013; 20:35:36 >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

MSI B450 TOMAWAWK
    AMD R5 2600
    MSI RTX2060 GAMİNG Z
    CORSAİR VENGEANCE 3000Mhz 16GB 8x2 DUAL
  • incelemeyi okumadan yapılan yorumlar çok komik.iki telefonda 4.2 sürümüyle geliyor ve s4 birçok yönden daha kolay kullanım sunuyor kullanıcıya.eleştirenler acaba g2'nin hangi yazılımsal avantajları var s4'e karşı yazarsalar bizde bilgilenmiş oluruz...
  • Yazılımı kullanım kolaylığı açısından değerlendirmişler sanırım. Yazılım kararlılığı konusunda bir karşılaştırma var mı bakmak lazım. O kadar yabancı dilim yok. Yabancı dili iyi olan arkadaşlar çevirirse güzel olur.

Ekranın kalitesinde renk canlılığı olarak kıyaslama yapılıyorsa S4 galip gelebilir. Ancak özellikle ışıklı ortamda IPS paneller daha iyi görüntü veriyor. Buna nazaran renkler amoled ekranlara göre daha soluk. Benim için ışık altında görünebilirlik oranı daha önemli. Bu konuda LG G2'nin daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.

Ses kalitesi konusuna gelecek olursak bu çok önemli, eğer incelemede belirtiği şekilde LG G2 kısık ses veriyorsa direk silerim bu telefonu. Bir telefonda aradığım en önemli özellik berrak, pürüzsüz, şiddetli ve yüksek ses kalitesidir. Ayrıca kutu içeriğinden çıkan kulaklığın da çok üst düzey olmasını beklerim. 2000 TL civarında para verip ayrıca kaliteli bir kulaklığa bir yığın yatırım yapacak değilim.

Dediğim gibi yabancı dili iyi olan bir arkadaş karşılaştırma linkini güzelce çevirirse çok makbule geçer. LG G2 alma arifesindeyim.

• Beyaz zemini gri gosteren s4 mu ekran konusunda puan almis!
    Kesinlikle objektif bir karsilastirma ! Yersen...

Orijinalden alıntı: kemalboran

Yazılımı kullanım kolaylığı açısından değerlendirmişler sanırım. Yazılım kararlılığı konusunda bir karşılaştırma var mı bakmak lazım. O kadar yabancı dilim yok. Yabancı dili iyi olan arkadaşlar çevirirse güzel olur.

Ekranın kalitesinde renk canlılığı olarak kıyaslama yapılıyorsa S4 galip gelebilir. Ancak özellikle ışıklı ortamda IPS paneller daha iyi görüntü veriyor. Buna nazaran renkler amoled ekranlara göre daha soluk. Benim için ışık altında görünebilirlik oranı daha önemli. Bu konuda LG G2'nin daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.

Ses kalitesi konusuna gelecek olursak bu çok önemli, eğer incelemede belirtiği şekilde LG G2 kısık ses veriyorsa direk silerim bu telefonu. Bir telefonda aradığım en önemli özellik berrak, pürüzsüz, şiddetli ve yüksek ses kalitesidir. Ayrıca kutu içeriğinden çıkan kulaklığın da çok üst düzey olmasını beklerim. 2000 TL civarında para verip ayrıca kaliteli bir kulaklığa bir yığın yatırım yapacak değilim.

Dediğim gibi yabancı dili iyi olan bir arkadaş karşılaştırma linkini güzelce çevirirse çok makbule geçer. LG G2 alma arifesindeyim.

Direkt güneş ışığında G2 nin hayal kırıklığı yarattığını yazmışlar. S4 daha başarılıymış. S4 kullanıyorum güneş altında görüntü çok kötü G2 siparişi verdim demekki güneş altında kullanamıcaz. Görüş açısı olarakta S4 daha başarılı bulunmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• new-desing N kullanıcısına yanıt
    S4 bile güneş ışığı altında yeterli bir performans vermezken LG G2'nin True IPS ekranının daha da düşük performans vermesi beni şaşırttı. Şimdiye kadar hep IPS ekranların parlaklık seviyesinin yüksek olduğunu, bu nedenle ışık altında daha iyi performans verdiğini söylüyorduk.

Eee geriye ne kaldı, ses performansı düşük, ışık altında görüntü performansı düşük, sd kart desteği yok. İşlemci performansı çok umrumda değil. Telefonda oyun oynamam. Fotoğraf video dersen S4'ten farkı yok.

O halde Note 3 fiyatları iyice düşünceye kadar bekleyeceğim. Ya da bir sonraki sene S5 falan alırım. Dağ fare doğurdu beyler.
  • s4
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.