Şimdi Ara

Forumzede Olmak Benim Kaderim (DÜZELTME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemsel bir sorun ile yaşanan yanlış anlaşılma sonucu, hızlı tepki verdim.
    Yazdığım rencide edici yazıyı kaldırdım.

Olay şudur ki:

Bir konum silinmişti.
    Buna tepki olarak hoş şeyler yazmadım.
    Ancak sorun sistemselmiş.
    rds, bu konuda gerekli düzeltmeyi yaptığından açıklamamı değiştiriyorum.

Tekrar forumda olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim

Herkese iyi forumlar.
    Adminin aşağıdaki cevabı haklıdır.
    Sadece onu okuyun yeter.
    Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 17 Eylül 2013; 15:17:08 >

• O durumla ilgili açıklamam şurada:

http://forum.donanimhaber.com/m_81387570/tm.htm

Yönetimden bir açıklama gelmeden yapmış olduğunuz hakaretleriniz sebebiyle ile sizi şiddetle kınıyorum. Burası sizin tahminlerinizin çok ötesinde bir forumdur, ailedir. Evet hatalarımız vardır. Önemli olan hataları görmek ve düzeltmektir. Kendinizi bu aile içinde görüyorsanız buyrun, sevgi saygı sınırları içinde başımızın üstünde yeriniz vardır, görmüyorsanız hesabınız sizindir, girmezsiniz olur biter.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• Dün geceki sinirim nedeniyle, bu tarz bir ithamda bulundum, bu benim başıma 2.ci defa geliyor.

Daha önce kendisini Türkiye'nin en büyük forumu olarak gören bir forumda: "Eski konuları uplamayın, yeni konu açın" diyen bir moda şunu söyledim.
    Ki o konuda bir arkadaşa bildiğimi yazmıştım.

Mesaj attım ilgili zata.

"Bu konuları uplanmalı, isterse M.Ö'den kalmış olsun, zira Google aramada ilk arama sonucunda muhtemelen sizin kapattığınız bu konu görüneceğinden kilitlemeniz doğru olmaz". dedim.

Cevap verilmeksizin hesabım kapatıldı.
    Zaten çok da umurumda olan bir durum değil, niteliksiz adama ne söylesen boş.

Evet burada bir hata olduğu belli, sadece böyle durumlar olunca çok afedersiniz ama gözümün önüne sırtında lise çantasını bile çıkarmadan pc başına oturup: "Banlanacak adam var mı bir bakalım...", "O bak bak burada tam kapatmalık bir konu var..." diyen bir adam gözümde canlanıveriyor.

Tepkimin sertliği böyle bir zihniyete karşıdır.
    Konuyu hizmete soktum.
    Ben de bu vesile ile cok sey tecrube ettim.

Sağduyulu davranışınız ve verdiğiniz cevabınız için ayrıca teşekkür ederim.

Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum ve iyi günler diliyorum.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 17 Eylül 2013; 14:53:58 >

• Bu konu haricindeki konu/mesaj/kişi/yönetici hakkında yazdıklarınıza vakıf olmadığım için cevap veremiyorum. Burada hesap kapatmaları ters cevaplara göre yapılmıyor.

Gözünüzdeki canlandırma çok yanlış bir canlandırma. Zira biz hesap veya konu kapama yolunu değil mümkün mertebe konuyu açık tutma, üye ile diyalog içinde olma yolunu seçeriz. Bu konunuz içinde de bunu görmek çok zor değildir kanısındayım.

Netice itibari ile sistemsel bir durumdan ötürü konularda sıkıntı çıktı. Düzeltilmesini bekliyoruz.

İyi forumlar dilerim.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• buraya kadar mıydı eleştirilerin?

hemen vazgeçtin.

Orijinalden alıntı: alicosgun

buraya kadar mıydı eleştirilerin?

hemen vazgeçtin.

Hakkım olanı aldım, bana kasıtlı bir davranış yokmuş.

Şimdi bile bile de çığırtkanlık yapamam :)
    Göz göre göre istediğimi aldıktan sonra, insanlara salça olmamın bir alemi olmadığını düşündüm.

Bu konuda admin üzerine düşeni yaptıktan sonra bana arkasından ithamda bulunmak yakışmaz.
    Konum geri geldi ve düzgünce bir açıklama yapıldı.

Kaldı ki beni banlayarak sorunu yine çözebilirdi.
    Ama sağduyu kazandı size göre ne olmalıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 17 Eylül 2013; 15:49:40 >

http://forum.donanimhaber.com/m_69271613/f_//tm.htm#69271613
    The Blacklist Atlantis The Mentalist Intelligence Hostages Helix
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandemirci

quote:

hemen vazgeçtin.

Göz göre göre istediğimi aldıktan sonra, insanlara salça olmamın bir alemi olmadığını düşündüm.

Bu konuda admin üzerine düşeni yaptıktan sonra bana arkasından ithamda bulunmak yakışmaz.

bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesi... sen istediğini aldıysan tüm sorunlar çözüldü demektir sorun yok o zaman.diğerlerin hali onemlı degıl

• quote:

quote:

quote:

hemen vazgeçtin.

bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesi... sen istediğini aldıysan tüm sorunlar çözüldü demektir sorun yok o zaman.diğerlerin hali onemlı degıl

Seni kim kızdırdı sayın Ali Coşkun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

hemen vazgeçtin.

Böyle bir mantıkta olmadım, benim ilgi alanım cep telefonu romları.
    Paylaşımlarım da zaten bu yönde, senin ilgi alanın ise dün de söylediğin gibi haksızlıklara karşı mücadele, zira daha önce senin de buralarda konuların varmış.

Dolayısıyla başıma bir haksızlık geldiğini düşündüm ve bu gün sakin kafayla okuduğumda ve aldığım cevaplara baktığımda yaptığımdan utandım açıkcası, hatam olduğu için özrümü de diledim.

Sana desteğin için teşekkürlerimi yine bildiriyorum.
    Ancak diyorum ki sistemsel bir arıza neticesinde yaşanılan bu yanlış anlaşılma çözülmüş durumda, burada kime şikayet edilmeli.

Kaldı ki düzeltme çalışmalarının devam ettiği açıklaması geldi.

Böyle bir sorunun olduğunu admin değil de, başka bir user söylese yine yazdıklarımı silerdim emin ol.
    Ama hiç böyle bir yorum gelmedi.

Son olarak sanal alemdeyiz, bu forum olmasa bile başka bir forumda yine yer bulurum ama beni burada tutan kalitesi.
    Ancak dün yaşadığım bunlara gölge düşürünce tepkilerim ağır oldu, durum budur.

Zamanında Assassin's Creed oyununun torrenti düştü diye konu açtım, anında sildiler, kızdım mı?
    Hayır.
    İmzam kurallara aykırıymış o zamanlar yeniydim, arkadaşın teki uyardı, değiştirdim.
    Zaten kaliteyi getiren disiplindir, kurallardır.
    Uyulmazsa ceza kesilir.

Senin başına gelen olayı buradan ayrıntılı olarak anlat, herkes şahit olsun madem, ben derdimi yazdım, okundu, değerlendirildi ve ilgili işlem yapıldı.
    Diyorum ki göz göre göre de mantık dışı davranamam.

Kaypak biri değilim, sadece hatam vardı ve bu hatamdan ders aldım.

He kesin değil, bakarsın yine konum silinir, banlanırım, helali hoş olsun, bu helal etme meselesini de diğer konuma da yazdım.
    Benim kızdığım bari yedeğini alaydım, o kadar yazılan çöp oldu bunaydı.

Neticede derdini buradan herkesin görmesi için yazmalısın.
    Ben aceleci davrandım, bundan ders aldım, artık foruma daha çok güveniyorum.

Bir daha böyle bir hadise yaşarsam, karşımda sağduyulu insanlar olduğunu bildiğimden, derdimi konu olarak açar ve yine söylerim.
    Sadece tecrübem yoktu artık ona da sahibim.

Yoksa haksızlıklar varsa ve benden bir şey söylemem istenirse, yorumumu yaparım.

Hz. Ali'nin söylediği gibi:

"Haksızlıklar karşısında susan, dilsiz şeytandır."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.