Şimdi Ara

Hızlıal'da BKM ile Kargo Bedava !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
2.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 Eylül - 24 Eylül arasında Bkm ile yapılan ödemelerde 50 TL.ye kadar kargo ücreti bedavaymış...

Not: Banka puanlarını da Bkm üzerinden kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 11 Eylül 2013; 0:44:34 >

• bakayım bir dedim, ödeme sayfasında bkm çıkmıyor

edit: kontör vardı sepette, kontörde bkm çıkmıyor saçma sapan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 11 Eylül 2013; 0:25:51 >
  • Hizlial'da isbank maxipuan kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Hizlial'da isbank maxipuan kullanabiliyor muyuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_56889740/tm.htm

maxipuan hızlıal'da kullanılamıyor.
  • 50 tl ve üzeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

50 tl ve üzeri

hayır hocam 50 tl.ye kadar kargo ücretlerini karşılıyor diyor.. ben 9 liralık üründe denedim , kargo bedava oluyor...
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Ama mantıken saçma :D 50 tl den pahalı ürün alıyorsun onda kargo ücreti var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa ve carfursa bedava kupon
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır hocam bende başta üstlimit 50 sandım ama olay kargo ücreti üstlimiti 50 tl

dikkatli okuyunca KARGO ÜCRETİ 50 tl DEN 1 KURUŞ FAZLA ÇIKMAMALI ÜRÜNLERİN şeklinde

yani ben beyaz eşya alacaktım 70 tl kargo göründü BKM ekspreste bu 70 tl düşmedi.49 tl kargo görünseydi BKM ödeme sekmesinde 49 TL indirimli görünecekti
  • kargo bedava olmasi iyi oldu. bir de 50 tl limiti koymuslar vakif world 3 X50 tl ye 20 tl wp gelir mi ki? tam 50 tl yapsak kargo bedava mı denemek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydalandım bende iyi oldu
  • arabama 65 cm cam silecegı aldım 3 adet 3 ünü de ayrı ayrı aldım farklı yerler posta adresı verdım :)
  • BKM kampanyasıyla birlikte Bonus kart puanlarımızı kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

BKM kampanyasıyla birlikte Bonus kart puanlarımızı kullanabiliyor muyuz?

evet kullanabilirsiniz
  • Konuyla biraz ilgisiz ama, Hızlıal'dan geçen gün bir avize sipariş ettim. Salı günü bana ulaştı. Çok dandik geldi, beğenmedik. Dün iade talep formunu doldurdum. Bugün onaylanmış.

Ancak iade kargo ücreti bana aitmiş. 7 gün içinde cayma hakkım olduğunu ve kargo ücretini karşılamaları gerektiğini düşünüyordum. Yanlış mıyım?
  • saçma salak bi kampanya gibi geliyor bana. bkm de taksit yoksa paypal gibiyse ne anladık?
    kullanılmıyor. BKM sayfasına yönlendiriyor orda puan kullanımı ile ilgili bir seçenek yok, 3D secure kısmına kadar geldim. cebe gelen şifresi yazsam puan değil para çekecek..

hizlial a da sormuştum onlarda kullanabilirsin demiş, bi halttan haberleri yok...
  • yılmaz özdilin kitabı burada 13.3 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

kullanılmıyor. BKM sayfasına yönlendiriyor orda puan kullanımı ile ilgili bir seçenek yok, 3D secure kısmına kadar geldim. cebe gelen şifresi yazsam puan değil para çekecek..

hizlial a da sormuştum onlarda kullanabilirsin demiş, bi halttan haberleri yok...

ben world kart için puan kullandım. bkm'ye tanımlı asıl kartı seçince şöyle bir yazı çıkıyor... Seçtiğiniz kartta yüklü puanı ve kartınıza uygulanan taksit kampanyalarını görüntülemek için tıklayınız. buraya tıkladığında puanlarını gösteriyor.. bonus kart için de durum aynı olmalı. yalnız sanal bonus kart falan olmuyor, sadece asıl kartın puanlarını gösteriyor. sizin için tekrar deneyecektim ama bkm'de bonus tanımlı değilmiş, world için ise halen dediğim gibi puan kullanımı aktif

yok hocam 2 sefer denedim, boşboş sayfa zaten taksit olayıda yapmamışlar aynı paypal hesabı bişey olmuş...

benim kartım TEB bonus belki ondandır diycem ama sanmıyorum Bonus için yok heralde... çünkü TEB'de BKM üyesi olması lazımdı.
  • ben de sipariş verdim 7 çeşit ürün aldım, bu aralar araba aksesuarlarında ihtiyaçlarım çoğalmıştı, kargocular aradı bu gün sabah; evet sıkı durun, neymiş efendim sizin oturduğunuz yer köy biz oralara sevkiyat yapamıyoruz.. dondum kaldım, siz bilirsiniz dedim direk hızlıal mh aradım kargoyu geri çektiler. adamlar ürünü satıyor, kargocular da geri iade ettiriyor.. acaip
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.