Şimdi Ara

LG TV ALACAKLARIN DİKKATİNE!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
8.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lg nin 42 la 620 s serisi sahibiyim (2013model tv )

yaşadığım sıkıntıyı paylaşayım sonra pişman olmayın:

internet üzerinden film izlemek isterseniz 15 dakika geçiyor ve bir hata veriyor "yetersiz bellek hatası" arıyorum servisi söylüyorum sıkıntımı ,bunun bir hata olmadığını söylüyorlar,tv nin klavuzunda bu gibi bir uyarıyı alabileceğimiz yazıyormuş
    kim tv alırken klavuzunu okuyor

nette la660s serisinde de aynı sıkıntının yaşandığını okudum defalarca muhtmelen la serisinin tamamında bu sıkıntı var ve çözümü de yok(rica ediyorum bana tivibu sinema paketi satın al,pc yi bağlayıp izle diye önerilerde bulunmasın kimse)

müşteri temsilcisiyle girdiğimiz diyaloğu buraya yazmıyorum bile

mağazada isteyen gidip test edebilir girin tv üzerinden nete acın film 15 dakika seyredin bakalım ne oluyor .

tv yi magazada nete bağlayıp filmin 3-5 dakikasını izleyip alan birisini okudugum için söylüyorum .15-20 dakika izleyin

yukarıda anlattığım amaç için tv alıyorsanız gidin başka tv lere bakın yada lg nin başka serilerine bakın(hata vermeyen varmıdır bilmiyorum üst modellerde belki vardır)

!!!lg fanatikleri gelip bana buradan bişeyler anlatmasın,kimseyle kötü olmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.zabaLa -- 9 Eylül 2013; 20:10:13 >

• Daha dün 55la860v aldım. Henüz kurulumu bile yapmadım. Bu tvde de aynı sıkıntı olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la 660 ile 620 de sıkıntı var,sizin model de la serisi net bişey söyleyemem kurdurmadan önce bi mağazada test etmenizi yada kullananlarla iletişime gecmenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.zabaLa

la 660 ile 620 de sıkıntı var,sizin model de la serisi net bişey söyleyemem kurdurmadan önce bi mağazada test etmenizi yada kullananlarla iletişime gecmenizi öneririm

Magazada test etme şansım kalmadı yarın getirip kuracaklar.

• konu günceldir,denemek isteyen mağazada tv yi nete bağlayıp 15 dakika izlesin hatayı alacaktır
  • Aradım sordum bütün la serisinde varmış bu problem. Sebebide yasal olmayan sitelerden film izlendiği zaman arkaplanda kalan reklamların tv'nin ara belleğini doldurduğu içinmiş(bana böyle söylendi). Yasal sitelerden (youtube v.b) izleyince sorun olmuyormuş.
    Benim için bu bir problem değil, netten dublojlı film izleme gibi bir alışkanlığım yok. Arşiv yapmayı seven biriyim. İndirir hdd'e atar öyle izlerim..

• samsungun f serisinde öyle bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung tv önerisi
    4 yıl önce açıldı
    LG TV arızası - videolu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung ve lg tvlerde var ama alt modellerde yada orta modellerde görülüyor forumda çok fazla şikayet var zaten
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    benim okuduğum kadarıyla samsungun es serisinde var es6140 ve es6340
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesbul

Aradım sordum bütün la serisinde varmış bu problem. Sebebide yasal olmayan sitelerden film izlendiği zaman arkaplanda kalan reklamların tv'nin ara belleğini doldurduğu içinmiş(bana böyle söylendi). Yasal sitelerden (youtube v.b) izleyince sorun olmuyormuş.
    Benim için bu bir problem değil, netten dublojlı film izleme gibi bir alışkanlığım yok. Arşiv yapmayı seven biriyim. İndirir hdd'e atar öyle izlerim..

32LA620S kullanıyorum o zaman youtube üzerinde tek link filmler var 1 saat üzeri denemek lazım acaba hata alıcakmıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: Mesbul

Aradım sordum bütün la serisinde varmış bu problem. Sebebide yasal olmayan sitelerden film izlendiği zaman arkaplanda kalan reklamların tv'nin ara belleğini doldurduğu içinmiş(bana böyle söylendi). Yasal sitelerden (youtube v.b) izleyince sorun olmuyormuş.

32LA620S kullanıyorum o zaman youtube üzerinde tek link filmler var 1 saat üzeri denemek lazım acaba hata alıcakmıyız ?

youtube de sorun yok oradan saatlerce izleyebilirsiniz..

• 50LA620S'i yaklaşık 40 gündür kullanıyorum. İnternetten (dizimag ve yabancıdiziizle) yaklaşık 25 bölüm dizi izledim.Hepside 720p kalitesindeydi. 1 kere bile bellek hatası almadım. Sorunsuz şekilde izliyorum.Daha önce araştırırken bende bu hatayla karşılaşanları duymuştum.Hatta bazı yabancı sitelerde 1.slota boş bir usb takılmasının faydası olduğunu duydum. Ben tv yi alır almaz 16gb lik usb taktım.Aldığımdan beri öyle kullanıyorum.Bir faydası varmı yok mu bilmiyorum ama dediğim gibi bir kere bile yetersiz bellek hatası almadım. Sanırım bu bellek hatası işi de , bulutlanma , ışık sızması vs. gibi sorunlarda olduğu gibi şans işi...
  • teknoloji şans işi.bir yerde boş usb koymanızın yararlı olcağını olumustum.hoodan arkadaşımıza %100 katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordusporizm

teknoloji şans işi.bir yerde boş usb koymanızın yararlı olcağını olumustum.hoodan arkadaşımıza %100 katılıyorum.

taktım hocam usb taktım 1tb lık harici taktım lakın önbellek farklı bir şey ve bu taktıklarımızın ön belleğe bir etkisi olmuyor anladığım kadarıyla,

lg nin bütün tv leri bu şekilde demiyorum zaten la 660 da olduğunu kesin biliyorum la 620 yı de ben kullanıyorum yani la 620 lerin birinde olan birinde olmayan bişey değil bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.zabaLa

quote:

Orijinalden alıntı: Ordusporizm

teknoloji şans işi.bir yerde boş usb koymanızın yararlı olcağını olumustum.hoodan arkadaşımıza %100 katılıyorum.

taktım hocam usb taktım 1tb lık harici taktım lakın önbellek farklı bir şey ve bu taktıklarımızın ön belleğe bir etkisi olmuyor anladığım kadarıyla,

lg nin bütün tv leri bu şekilde demiyorum zaten la 660 da olduğunu kesin biliyorum la 620 yı de ben kullanıyorum yani la 620 lerin birinde olan birinde olmayan bişey değil bu.

televizyon olmadığı icin okudugumu soyledim.gecmis olsun o sorun bazılarında var bazılarındada yok bu yüzde lg almaktan vazgeçmistim.
  • 50PH670s kullanıcısıyım, hiç hata almadım. Zaten kendi browserı o kadar yavaş yüklüyor ki, bir kere denedim, dizimag'de her 3 saniyede bir takılıyor, yabancıdiziizle'de partlar arası geçişi manuel yapınca ızdıraba dönüşüyor. 20mbit internet bağlantısı var ama işimize yaramıyor
  • la 690 serisinde de bu sorunu yaşadım ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap gayet net verilmiş sitelerin arka plan reklam vs leri rami dolduruyor diye. bence bunda bi sıkıntı yok.
  • Zaten Lg'nin yazılımları 5 para etmez diğer firmalara göre

• Ben geçen gün Panasonic 47et5e' de 1 saat 47 dakikalık Kurtlar Vadisi' ni HD olarak kesintisiz izledim... (Tek parça olarak)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.