Şimdi Ara

1.3 Punto( ben ) Vs 1.6 Yeni jetta - Madara oluş hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
3
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun kız kardeşimi ve enişteyi evine bıraktık sonra geri dönüyordum ,Kayabaşında ışığı yakalandım yavaşlayarak durdum derken yanıma yeni kasa 1.6 tdi jetta yaklaştı.

Sonra kırmızı ışığın sönmesini beklerken hepimizin günlük hayatta kırmızı ışıkta yaşıyabileceği o duygu, o kapışma hissi doğdu.Sanırım jettacının da olmuş ki camı açarak müziği kıstı kapışalım mı gibisinden hareket yaptı .O an Liseli ergenler gibi bian kapışma hissiyatı zirve yaptı. 1.3 punto ile 1.6 jettaya kafa tutmak her ne kadar akıl karı olmasada gençliğin verdiği dürtüyle o an gafil avlandım .Ve son saniyeler yaklaştı ,kırmızı ışık yeşile dönüyordu ,5,4,3,2,1 derken oda bende gazı kökledik.
    İlk başlarda ve kalkışta nerdeyse kafa kafaya gidiyoruz jetta biraz önde , 80 90 km hızda kafa kafaya gidiyoruz, araba devir aldık sonra yakalar diye düşündüm ama nafile jetta giderek hızlandı.Benim araba 160 dan sonra durdu dahada gitmem bro benden bu kadar dedi ondan sonra zaten adam bana plakasını okuttu .Arkasından baka kaldım.İçimdeki ralli pilotu o an orada can verdi.Allahtan arabada tektim kimseye rezil olmadım.Sonra müziği tekrar normal seviyesine çekerek o an yaşanmamış gibi davrandım.

Sizinde böyle madara olduğunuz anlar oldumu ? Varsa tokatlama ve tokatlanma anılarınızı anlatabilrmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 8 Eylül 2013; 21:40:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Bugun kız kardeşimi ve enişteyi evine bıraktık sonra geri dönüyordum ,Kayabaşında ışığı yakalandım yavaşlayarak durdum derken yanıma yeni kasa 1.6 tdi jetta yaklaştı.

Sonra kırmızı ışığın sönmesini beklerken hepimizin günlük hayatta kırmızı ışıkta yaşıyabileceği o duygu, o kapışma hissi doğdu.Sanırım jettacının da olmuş ki camı açarak müziği kıstı kapışalım mı gibisinden hareket yaptı .O an Liseli ergenler gibi bian kapışma hissiyatı zirve yaptı. 1.3 punto ile 1.6 jettaya kafa tutmak her ne kadar akıl karı olmasada gençliğin verdiği dürtüyle o an gafil avlandım .Ve son saniyeler yaklaştı ,kırmızı ışık yeşile dönüyordu ,5,4,3,2,1 derken oda bende gazı kökledik.
    İlk başlarda ve kalkışta nerdeyse kafa kafaya gidiyoruz jetta biraz önde , 80 90 km hızda kafa kafaya gidiyoruz, araba devir aldık sonra yakalar diye düşündüm ama nafile jetta giderek hızlandı.Benim araba 160 dan sonra durdu dahada gitmem bro benden bu kadar dedi ondan sonra zaten adam bana plakasını okuttu .Arkasından baka kaldım.İçimdeki ralli pilotu o an orada can verdi.Allahtan arabada tektim kimseye rezil olmadım.Sonra müziği tekrar normal seviyesine çekerek o an yaşanmamış gibi davrandım.

Sizinde böyle madara olduğunuz anlar oldumu ?

bi an sen onu madara ettin gibi anladım ve senin için üzüldüm vw ciler seni yaşatmazdı

• sıkışık trafikte kapışmak lazım o zaman kim şöför belli olur düz yolda gazlamak basit
  • coook :)

yeni kasa jeep'lerden biriyle isiklarda denk geldik. adam normal kalkiyordu ben seri kalktim hemenbsonra bu adamda asildi ve uzadi gitti. arkasindan bir kere selektor yaptim o adamda dortlu yakmisti. tatli bi tebessum olmustu bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160 dan fazla gitmiyor o , aşağı doğru hafif meyil olursa 170 i görürsün,,, zaten fabrika verileri 165 son hız
  • bayır aşağı 180 ü görüyor :D
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    valla benim şöförlükte pek iyi değil :D gene paket ederdi beni herhalde.

dedimya nromalde hayatta gelmem böyle gaza bugun nolduysa oldu :D ama iyi oldu bidaha gaza gelmem efendi gibi yavaş yavaş kalkar giderim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    yok be kardeş nerdee :D bianlık gaflet işte
  • Puntonuz Grande mi yoksa eski kasa Mk2b mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durace

Puntonuz Grande mi yoksa eski kasa Mk2b mi?

1.3 grande 2008 75 bg olandan ,şahinlerle falan başa çıkıyorda jetta da tıkandı :D
  • olması gereken olmuş
  • sonu böyle bitmeseydi forumu yıkmışlardı başınıza :)

Ankaraya giderken jetta nın size yaşattığını markasal anlamda bende jetta'ya yaşattım üzülmeyin :)
  • berkayacan kullanıcısına yanıt
    jettada intikamını benden aldı demekki :D
  • son cümlene güldüm o ani yaşamamiş gibi

• Tüplüveöfkeli nin hikayeleri gibi olmus

• Tam bu gece uzun olacak dedim ters köşe
  • quote:

bayır aşağı 180 ü görüyor :D

bayırın eğim açısına göre değişir, 45 derece eğim varsa 200 bile basabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 8 Eylül 2013; 20:50:10 >
  • Ben de dedim Punto ile Jetta'yı madara ettiğini söylüyor herhalde, burayı patlatırlar forum çöker bu gece dedim. Bir baktım ve
    Olması gereken olmuş

• Chiplettirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

bayır aşağı 180 ü görüyor :D

bayırın eğim açısına göre değişir, 45 derece eğim varsa 200 bile basabilirsin

Ben eski kasa punto ile kadranda 200ü gördüm. km hatası var navigasyon 187kmyi gösteriyordu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.